Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #scorpion

Horoscop 2011 zodia scorpion

In 2011 traversezi o perioada cu suisuri si coborasuri. Pe de o parte, esti combativ si iti urmaresti scopurile fara sa te abati din drum. Pe de alta parte, ai perioade in care nu mai vezi niciun motiv sa te zbati. Dispui insa de sanse mari pentru a te face remarcat si a avea succes, in toate ariile existentiale.

Nu intalnesti obstacole majore in drumul tau, chiar te bucuri de o mare libertate de actiune, atat in domeniul profesional, cat si in viata privata. Poti avea experiente incitante, poti sa-ti faci relatii utile. Dar numai de tine depinde sa iesi din anonimat si sa te deschizi spre lume.


Horoscop 2011 Scorpion - Dragoste si sex Scorpion 2011


In plan amoros, anul nu incepe foarte bine, dar situatia se imbunatateste pe parcurs. Ai multe intrebari legate de viata ta sentimentala, la care nu gasesti un raspuns imediat. Daca insa iti pastrezi obiectivitatea, cu timpul incepi sa intelegi cine esti, realizezi care sunt lucrurile de care ai nevoie si incepi sa iei masuri. Daca esti inca singur, primele 3 luni din 2011 iti aduc oportunitati frumoase. Se poate sa te indragostesti de cineva care iti ofera momente de reala implinire.

Dupa a doua jumatate a anului, te bucuri de mai multa stabilitate in viata sentimentala . Partenerul de viata te sprijina, iar tu te simti in siguranta. Este indicat sa-i arati aceeasi atentie. Sub nicio forma nu trata situatia ca si cum oricum ti se cuvine totul, deoarece poti sa-l indepartezi de tine. Fa tot posibilul sa mentii dialogul intre tine si persoana iubita.

Daca esti singur, ai parte de unele idile, insa este putin probabil sa fie vorba despre ceva de durata. Da dovada de rabdare si de diplomatie. Daca ai tact si iti folosesti armele de seductie, poti obtine mai multe de la persoana pe care ai pus ochii.


Horoscop 2011 Scorpion - Cariera Scorpion 2011


In 2011 analizezi in amanunt situatia ta profesionala si tragi cateva concluzii. Este bine sa ai o perspectiva cat mai clara, deoarece astfel vei sti ce ai de facut mai departe. Te intelegi bine cu echipa in care lucrezi, cu colegii si colaboratorii. Reusesti sa te concentrezi si sa faci treaba buna chiar si atunci cand primesti sarcini dintre cele mai plictisitoare.

Inceputul de an aduce sanse de reusite profesionale. Trebuie insa sa fii cu ochii in patru pentru a nu rata o astfel de oportunitate. Este, de asemenea, o perioada de dezvoltare, de avansare, de acumulare de cunostinte. Daca ai posibilitatea sa faci un curs care te ajuta in cariera, nu ezita. Rezultatele se vor vedea si vor fi pe masura asteptarilor tale.

Dupa a doua jumatate a lui 2011 este indicat sa renunti la o atitudine combativa, mai ales in fata persoanelor de care depinzi intr-un fel sau altul. Ai grija ce spui si mai ales, cum spui. Poti sa gasesti un echilibru si sa-ti consolidezi pozitia daca stii cum sa-ti joci cartile. Adopta o atitudine diplomata, chiar si atunci cand este evident ca cineva a gresit si tu ai dreptate. 


Horoscop 2011 Scorpion - Bani Scorpion 2011


Cu banii nu stai destul de bine in acest an. Se poate sa castigi mai mult in acest an si sa-ti permiti sa investesti in ceva important. Sansele de castig raman constante, astfel incat nu ar trebui sa te confrunti cu mari probleme.

Investitiile pe care le faci in aceasta perioada sunt bune, mai ales daca verifici foarte bine toate aspectele sau daca apelezi la sfatul unui specialist. Daca insa situatia ta financiara lasa de dorit, iar banii tot intarzie sa apara, atunci trebuie neaparat sa-ti gestionezi bugetul cu cea mai mare grija. Poate nu esti obisnuit cu acest lucru, dar invata acum sa cumperi de la reduceri, cauta promotii, verifica preturile in mai multe locuri si plateste numai acolo unde gasesti pretul cel mai mic. Banii trebuie sa fie cheltuiti numai pe acele lucruri de care ai realmente nevoie.


Horoscop 2011 Scorpion - Sanatate si stare de spirit Scorpion 2011


In primele 3 trimestre ale anului 2011 vei avea nevoie de mai multe ore de odihna. Oboseala acumulata se resimte si la nivel mental, ceea ce poate duce la o mai mare emotivitate sau, dimpotriva, la stari de nervozitate. Pe de alta parte, iti consumi energia negativa prin sex, ceea ce te ajuta. O alimentatie usoara si sanatoasa iti este si ea de ajutor, mai ales in perioadele in care te simti lipsit de putere.

Spre sfarsitul anului revii la normal, redobandindu-ti tonusul. Este bine sa nu-ti fortezi organismul in acest an si sa respecti orele de odihna. Supravegheaza-ti alimentatia si ofera-ti un altfel de rasfat al simturilor, prin masaje sau aromoterapie .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare