Horoscop zilnic

#taur #horoscop 2011 #horoscop

Horoscop 2011 zodia taur

In 2011 iti concentrezi atentia asupra propriei persoane mai mult decat pana acum. Sunt multe lucruri care te nemultumesc si vrei sa faci niste schimbari. Este vorba atat de viata ta personala, cat si de activitatea profesionala. Poti obtine o mai mare autonomie, o libertate de miscare care iti permite sa iei masuri serioase si sa schimbi mersul lucrurilor.

Aceste imbunatatiri pe care le faci sub aspect personal si profesional sunt posibile numai atata timp cat iti pastrezi luciditatea. In general, zodia iti confera o abordare rationala a vietii. In 2011, insa, esti atat de preocupat de lucrurile care iti fac placere, incat risti sa visezi mult la ele, dar sa actionezi mai putin. Este foarte important sa cobori cu picioarele pe pamant, sa fii constient de conditiile de care dispui si apoi sa actionezi ca atare.


Horoscop 2011 Taur - Dragoste si sex Taur 2011


In 2011 acorzi mai multa importanta vietii sentimentale. Reusesti sa te cunosti mai bine pe tine insuti, dandu-ti seama unde ai gresit in trecut si ce trebuie sa faci pentru a te simti implinit. Petreci momente deosebit de frumoase in compania persoanei iubite, care are nevoie de afectiunea si intelegerea ta. Te simti mai liber in a exprima ceea ce simti, iar acest lucru te face mai relaxat si mai fericit.

In prima jumatate a lui 2011 esti capabil sa faci declaratii de dragoste fierbinti, care il iau prin surprindere pe partener. Simti nevoia sa pui cartile pe masa, sa afirmi ce simti, sa spui ce vrei. Traiti impreuna clipe de profunda implinire, in toate planurile. Singurul inconvenient poate aparea in cazul in care exagerezi cu nevoia de libertate. Este firesc sa ai nevoie de un timp numai pentru tine, dar depinde foarte mult de modul in care pui problema. Daca exagerezi, ai putea sa ranesti persoana iubita.

Taurii singuri zboara din floare in floare. Se simt frumosi, inteligenti, seducatori, constienti de propriile lor arme de seductie. Cel mai probabil, vor pierde sirul aventurilor. Si totusi, dintr-o simpla idila se poate ivi pe neasteptate tocmai acela sau aceea care face subiectul viselor sale. Dupa a  doua jumatate a anului, viata sentimentala este in continuare aducatoare de impliniri, cel putin, in cazul nativilor interesati sa-si apere si consolideze relatia. Cei cu un trecut dezamagitor au sanse sa o ia de la inceput cu altcineva, daca stiu sa se uite in jurul lor si sa prinda sansele din zbor.


Horoscop 2011 Taur - Cariera Taur 2011


Anul 2011 reprezinta o perioada destul de buna, sub aspect profesional. Ai posibilitatea sa faci progrese importante si chiar sa iei masuri in sensul unei schimbari de proportii, daca iti doresti acest lucru. Acorda-ti timp pentru a verifica toate aspectele si pentru a lua cea mai buna decizie.

Inca din primele luni ale lui 2011 intri in paine. Incepi un proiect nou sau primesti un nou post. Oricum ar fi, sarcinile sunt altele si implica mai multe raspundere, dar si mai multe avantaje. Treptat, iti intri in ritm si ai timp sa pui lucrurile la punct. Faci planuri pentru dezvoltarea ta profesionala.

Dupa a doua jumatate a anului se poate sa aiba loc din nou o schimbare. Aceasta tine insa mai mult de tine, decat de factori exteriori. Daca ai trecut prin momente mai dificile, acum acestea devin pur si simplu experiente din care ai avut ce sa inveti. Esti mai impacat cu tine si privesti lucrurile intr-un mod realist. Este bine sa accepti ceea ce se petrece, pentru ca astfel treci la un nivel superior. Totodata, este recomandat sa tratezi lucrurile cu maximum de luciditate si sa nu-ti asumi riscuri in proiecte care nu prezinta suficiente garantii clare.


Horoscop 2011 Taur - Bani Taur 2011


Anul 2011 aduce unele sanse de castig, pana in toamna. Se poate sa semnezi contracte avantajoase. Vor exista insa si cheltuieli importante, asa ca este indicat sa faci economii, pentru ca numai astfel vei evita dificultati serioase.
In primavara, poti sa primesti niste bani dintr-o sursa la care nu te astepti. In general, este o perioada linista, in care nu ai cine stie ce lucruri de rezolvat. Intre timp, apar cheltuieli mai mari, asa ca banii pe care ii aveai stransi se imputineaza. Te vezi nevoit sa faci sacrificii.

Dupa a doua jumatate a anului, nu mai primesti niciun sprijin din exterior. Toti banii de care dispui vin doar ca urmare a muncii tale. Te preocupa investitiile in propria imagine sau in aspectul interior al casei tale. Este vorba despre sume importante, asa ca situatia trebuie tratata cu mare grija. Fa economii, calculeaza si gandeste-te de doua ori inainte sa pui mana pe portofel. Daca nu ai avea astfel de cheltuieli importante, situatia ta financiara ar fi chiar una echilibrata. In masura in care depinde de tine, evita excesele.


Horoscop 2011 Taur - Sanatate si stare de spirit Taur 2011


In 2011 constientizezi mai bine care sunt limitele tale fizice si eviti astfel excesele care nu isi au rostul. Acest lucru nu inseamna insa ca ai grija de tine asa cum ar trebui. Tinzi sa te rasfeti cu mese copioase si eviti pe cat poti miscarea. Ar trebui sa folosesti macar o parte din timpul tau liber pentru a fi mai activ din punct de vedere fizic si a te mentine intr-o forma buna.

In prima jumatate a lui 2011 ai un program haotic. Nu prea respecti orele de masa si de somn, deoarece esti prea ocupat cu treburile zilnice. Cand ai ocazia, mananci in exces sau, cel putin, alegi alimente dintre cele mai putin sanatoase. Daca ii organizezi un pic programul zilnic vei avea timp sa te ocupi si de aceste detalii.

Uneori iti reuseste acest lucru, dar cazi rapid in ispita, din nou. Pana la sfarsitul anului, treci prin momente in care faci eforturi sa arati bine si momente cand excesele culinare iti aduc un surplus de greutate.

Gandeste-te la posibilitatea de a face un sport care iti place. Nu trebuie sa fie ceva extrem de solicitand. Conteaza mult sa-ti faca placere, pentru ca astfel nu-l vei privi ca pe o corvoada. Te vei relaxa, scapand de energia negativa si te vei mentine intr-o forma fizica mai buna. In rest, sistemul tau imunitar functioneaza bine, astfel incat nu ai de ce sa-ti faci probleme.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top