Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop balanta #horoscop balanta 2012

Horoscop 2012 zodia Balanta

In 2012 trebuie sa-ti faci timp pentru a te ocupa de obligatiile profesionale si familiare pe care le ai. Ambele arii existentiale sunt deosebit de importante, prin urmare nu este recomandat sa neglijezi una dintre ele. Se poate sa mai ai si alte treburi de facut, insa, daca vrei ca lucrurile sa se indreptein directia dorita, fa-ti o lista de prioritati. Vei evita astfel problemele care pot aparea atunci cand iti ignori familia sau serviciul.

2012 este un an in care ti se ofera sansa de a invata sa te exprimi mai liber. Chiar daca de obicei faci tot posibilul pentru a evita conflictele, uneori tocmai faptul ca tii totul in tine ajunge sa-ti faca mult rau. Nu mai acumula sentimente negative si frustrari, de dragul unei relatii sau pentru a nu rani sau jigni pe altii. Daca spui ceea ce gandesti si ceea ce simti nu inseamna ca esti obligat sa tipi sau sa fii agresiv. Poti sa te exprimi pe un ton calm, clarificand o situatie care te deranjeaza.

 

Horoscop 2012 Balanta - Dragoste si sex Balanta 2012
 

In plan amoros, anul 2012 este destul de promitator. In relatia de cuplu esti expansiv, manifestand emotii si dorinte, asa cum poate ca nu ai mai facut-o de multa vreme. Deschis, cald si plin de dorinta, vei trai momente pline de pasiune impreuna cu persoana iubita. Desi nu esti mereu deschis la orice, in primavara si vara 2012 esti capabil de orice pentru partenerul de viata.

Daca nu ai inca pe nimeni, exista mai multe sanse de a cunoaste persoana potrivita. Pana in vara, o noua relatie inceputa se poate dovedi o relatie cu foarte mare potential, chiar si pentru casatorie.

In general anul 2012 reprezinta o perioada frumoasa, cu numeroase satisfactii, atat in plan afectiv, cat si sexual. Traiesti momente memorabile, ai parte de noi experiente, te afli pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. Pentru unele Balante se poate pune problema casatoriei. Balantele care sunt singure nu vor mai fi multa vreme. Tot ce au de facut este sa aleaga din multimea de oferte.

 

Horoscop 2012 Balanta - Cariera Balanta 2012
 

Incepi anul in forta. Esti foarte energic si pus pe fapte mari. Pentru tine orice problema sau dificultate in activitatea profesionala este doar o provocare, iar fiecare succes obtinut este o confirmare a faptului ca trebuie sa continui. Fiind atat de combativ, concurenta sau rvalii tai ar trebui sa nu faca greseala de a te subestima.

In primavara si vara, reusesti sa schimbi mersul lucrurilor, intorcand o situatie in favoarea ta. Iti place foarte mult ceea ce faci, ceea ce face ca totul sa fie mai usor. Fii obiectiv, nu te indeparta din drumul tau si pastreaza o atitudine diplomata. Fii prudent atunci cand vorbesti si nu pleca urechea la tot ce auzi.

In general este bine sa termini orice proiect important pana in toamna. Primele trei sferturi ale anului reprezinta o perioada foarte bune, cu multe realizari. In ultimele 3 luni din 2012 se poate ca lucrurile sa se complice, astfel incat vei pierde timp pretios in cautarea de solutii. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav.

 

 

Horoscop 2012 Balanta - Bani Balanta 2012

 

Incepi anul destul de bine, fara sa intampini probleme in plan financiar . Banii intra in mod regulat in cont, ceea ce te face sa stai linistit. Nu ai mari planuri, dar, ca intodeauna, intervin cheltuieli pe ici, pe colo.

Pana la jumatatea anului va trebui sa te descurci numai cu banii pe care ii castigi din activitatea desfasurata, deoarece nu iti intra nicio alta suma in cont, din alte parti. Se poate sa te bazezi sau sa-ti doresti bani de la familie sau din alte surse, insa acestia nu apar.

Dupa a doua parte a lui 2012, incepi sa fii mai econom. Problema este ca vei incerca sa impui si familiei anumite restrictii, pe care aceasta nu le va primi deloc bine. Fii diplomat si nu exagera cu lista de sacrificii pe care le ceri celorlalti sa le faca. Spre finalul lui 2012 situatia ta financiara este una imbunatatita. Se poate sa primesti o marire de salariu sau sa gasesti noi modalitati de a castiga bani, poate din activitati secundare.

 

Horoscop 2012 Balanta – Sanatate Balanta 2012

 

In general nu intampini probleme legate de sistemul imunitar in acest an. Micile probleme care pot aparea sunt de scurta durata. In principiu esti intr-o forma buna, atat la nivel fizic, cat si psihic, la inceputul anului 2012.

Daca vrei sa incepi sa practici un anumit sport, alege ceva care sa-ti faca placere si fa-ti un program. Numai asa vei putea avea rezultate pe masura dorintelor tale. Sportul te detoxifiaza si te mentine intr-o forma foarte buna, iar tu stii mai bine ca oricine cat de mult conteaza pentru tine un aspect fizic placut.

In ultima parte din 2012 poti sa incerci noi diete sau sa adopti un stil alimentar mai sanatos. Daca iti place sa gatesti, vei avea multe lucruri de experimentat, pentru a-ti alege in final ceva pe gustul tau. Petrece-ti mai mult timp in compania persoanelor care te fac sa te simti bine, pentru ca numai asa te vei relaxa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare