Horoscop zilnic

#horoscopul dragostei #cuplu #zodii #compatibilitati #sex #horoscop 2013

Dragostea in 2013: Astrologul Cristina Vanea ne dezvaluie ce spun astrele

Astrologul Cristina Vanea dezvaluie cum vor influenta astrele relatiile de cuplu, ce zodii isi vor gasi un nou partener si cine isi va consolida relatia de cuplu.  

 

Horoscop Berbec - Dragoste 2013

Din punct de vedere sentimental îţi va fi mult mai bine în acest an. Problemele cu care te-ai confruntat până acum vor dispărea de parcă nici n-au fost şi vei reuşi să-ţi consolidezi relaţia cu persoana iubită. Dacă eşti căsătorit, partenerul ar putea avea unele realizări. Unele neînţelegeri ar putea să apară în a doua jumătate a lunii septembrie sau în octombrie, dar cu puţină diplomaţie vei reuşi să le depăşeşti. Spre sfârşitul anului, mai exact începând cu luna noiembrie, ai putea primi sprijinul partenerului pentru a-ţi pune în practică un proiect care pentru tine înseamnă foarte mult.

 

Horoscop Taur – Dragoste 2013

Anul nu se anunţă îmbucurător, cel puţin din punct de vedere sentimental. Vei trăi un profund sentiment de însigurare şi cel mai adesea vei fi nemulţumit de felul în care evoluează relaţia cu persoana iubită. N-ar fi exclus nici ca aceasta să se confrunte cu dificultăţi destul de mari, ceea ce va avea efecte negative asupra relaţiei voastre. O perioadă în care veţi putea comunica mai bine va fi cea cuprinsă între iulie-august, când o bună parte din nemulţumirile tale s-ar putea rezolva sau măcar ameliora.

 

Horoscop Gemeni – Dragoste 2013

Relaţia cu partenerul te va interesa în mod special în acest an, mai ales în prima lui jumătate. Vei încerca să faci ca relaţia voastră să meargă bine fără tensiuni. În luna ianuarie iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea partenerului aşa că, poţi să mizezi pe sprijinul acestuia. În a doua jumătate a lunii august şi începutul lunii septembrie se anunţă o perioadă excelentă pentru tine, din punct de vedere sentimental. Popularitatea ta în rândul persoanelor se sex opus va creşte considerabil, iar dacă eşti singur ai toate şansele să te îndrăgoşteşti.

 

Horoscop Rac – Dragoste 2013

Îţi doreşti mai multă siguranţă şi stabilitate în viaţa ta sentimentală, dar din păcate lucrurile nu evoluează chiar aşa cum îţi doreşti. Trăieşti sentimente contradictorii şi din acest motiv relaţia ta cu partenerul este adesea tensionată. În luna februarie te-ai putea implica într-o aventură, dar fii foarte atent căci sentimentele tale mai profunde ar putea avea de suferit. Lunile iulie şi august ţi-ar putea duce o îmbunătăţire a relaţiei cu partenerul. Chestiunile care te-au nemulţumit până acum se vor rezolva sau măcar se vor diminua în bună măsură.

 

Horoscop Leu – Dragoste 2013

Cel puţin până în luna iunie te vei bucura de o creştere a popularităţii în rândul prietenilor ceea ce te va ajuta în bună măsură să-ţi echilibrezi zona afectivă. De asemenea, este posibil să faci o cucerire din anturajul apropiat. Pe de altă parte, vei avea posibilitatea să-ţi petreci în mod plăcut timpul liber în compania fiinţei iubite. Aţi putea pleca în călătorii sau aţi putea practica împreună un sport. Începând din luna iulie vei fi mai implicat şi mai serios în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul.

 

Horoscop Fecioara – Dragoste 2013

Trăieşti sentimente deosebit de profunde, dar nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi. Îţi doreşti o consolidare a relaţiei cu fiinţa iubită şi, cel puţin în luna ianuarie, şansa va fi de partea ta. în schimb, în luna februarie şi chiar începutul lunii martie vei fi mai irascibil şi din acest motiv pot să apară în orice moment discuţii obositoare. Începând cu luna iulie vei face o excelentă impresie oriunde te vei duce, iar aprecierile de care te vei bucura te vor ajuta să cântăreşti încrederea în propriile calităţi.

 

Horoscop Balanta – Dragoste 2013

Sentimentele tale sunt deosebit de entuziaste, iar implicarea în relaţia cu partenerul este maximă. Pe de altă parte, pretenţiile tale sunt cam mari şi din acest motiv ar putea să apară tot felul de neînţelegeri. Amândoi ar trebui să fiţi prudenţi în acest an căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri cu părinţii şi va fi nevoie de toată diplomaţia de care sunteţi capabili pentru a le putea depăşi. În cazul în care eşti căsătorit pot să apară diverse divergenţe de opinii în legătură cu proiectele pe care le aveţi pentru cămin.

 

Horoscop Scorpion – Dragoste 2013

Eşti parcă mai introvertit decât oricând, te simţi singur şi-ţi este greu să comunici chiar şi cu cei apropiaţi. Totuşi, relaţia ta cu partenerul de suflet ar putea evolua mulţumitor în acest an. Până în luna iunie lucrurile vor evolua constant fără probleme deosebite, dar şi fără un sentiment de mulţumire. Lunile iulie şi august vor fi cele care îţi vor aduce bucurie. Este posibil să pleci la un drum în compania fiinţei iubite, ocazie cu care nemulţumirile de până acum ar putea fi rezolvate.

 

Horoscop Sagetator – Dragoste 2013

În prima jumătate a anului situaţia ta sentimentală va fi extrem de agitată. Pe de-o parte, relaţia cu partenerul are toate şansele să se consolideze şi, dacă nu eşti căsătorit, ai putea lua o decizie în această direcţie. În schimb, sentimentele tale sunt deosebit de entuziaste, dar ai tendinţa de a cere prea mult ţi chiar de a-ţi impune punctele de vedere. O astfel de atitudine poate genera tensiuni şi nemulţumiri de partea cealaltă. În cazul în care eşti căsătorit partenerul de viaţă ar putea avea unele realizări.

 

Horoscop Capricorn – Dragoste 2013

La începutul anului este posibil ca unul dintre prieteni să se confrunte cu o problemă serioasă ceea ce-ţi va afecta şi ţie starea de spirit. Oricum, relaţia cu prietenii îţi va influenţa în bună măsură echilibrul emoţional, cel puţin în prima jumătate a anului. Începând din luna iulie însă relaţia cu partenerul se va stabiliza, iar comunicarea cu acesta va evolua din ce în ce mai bine. Toate nemulţumirile de până acum vor fi date uitării şi veţi trăi clipe excelente împreună. Este o perioadă favorabilă căsătoriei.

 

Horoscop Varsator – Dragoste 2013

Traversezi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Relaţia cu fiinţa iubită se îmbunătăţeşte în fiecare zi şi împreună petreceţi clipe excelente. Dacă până acum ai fost singur ai toate şansele să întâlneşti marea dragoste. Toate iniţiativele tale se vor bucura de aprecierea partenerului care te va susţine în tot ce vei face. Începând din luna iulie şansa ta în plan sentimental se va diminua şi fără să se întâmple ceva deosebit te vei simţi mai singur.

 

Horoscop Pesti – Dragoste 2013

Traversezi o perioadă în care eşti mai sensibil, iar nevoia ta de a da şi a primi afecţiune creşte considerabil. Aşa deci, relaţia cu cei dragi va fi deosebit de importantă pentru tine, iar în primele luni ale anului ai putea avea unele bucurii în această direcţie. Totuşi, adevărate realizări în plan sentimental vor veni începând din luna iulie. Dacă eşti implicat deja într-o relaţie ai toate şansele să ţi-o consolidezi, iar dacă eşti singur vei întâlni dragostea viselor tale. Este posibil să o cunoşti cu ocazia unei călătorii, dar n-ar fi exclus nici să plecaţi la un drum împreună.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului