Horoscop zilnic

#castan #horoscop #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic

Horoscop arboricol, Castan

Sub aspect fizic, Castanul are trasaturi frumoase si viguroase, fara a fi insa prea slefuite. Daca suporta des tot soiul de suferinte fizice, in cele din urma reuseste sa supravietuiasca.

Castanul are un simt justitiar foarte bine dezvoltat. Adesea este incapatanat, tenace si autoritar. Are multa nevoie de libertate. Reactiile lui sunt imediate, deoarece nu prea cunoaste arta diplomatiei. Din aceasta cauza adesea se trezeste in situatii destul de dificile. Cu toate ca se simte atras de ideile avangardiste, modul sau de gandire este unul practic si constructiv. Inteligenta Castanului se bazeaza in general pe experienta dobandita si si pe observatia concreta. In schimb, ii cam lipseste imaginatia.

Are o fire un pic contradictorie. Nu se increde in sine, dar nu se poate increde nici in ceilalti. Poate da impresia de aroganta, insa prin aceasta masca isi ascunde sensibilitatea.

In privinta banilor, stie cum sa aiba grija de situatia sa financiara, este grijuliu si prudent, rezistant in fata magazinelor cu marfuri seducatoare. Cu toate acestea, daca isi permite luxul, si-l ofera, deoarece se simte foarte atras de ideea unui confort sporit.

In plan amoros, Castanul este genul de om pentru care nu exista decat o mare dragoste in viata. Are mare nevoie sa se simta iubit si sa primeasca gesturi pline de tandrete din partea partenerului sau. Exista si un soi de puritanism care nu-i da voie sa accepte pe oricine in viata sa. Daca nu intalneste pasarea rara pe care o viseaza intreaga sa existenta, risca sa ramana singur. Isi ofera drept consolare aventuri pasionale, deoarece ii plac experientele sexuale, dar nu pune deloc suflet.

Perioada:  15 mai – 24 mai; 12 noiembrie – 21 noiembrie.

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Carpenul. Amandoi aveti multe scrupule si va intelegeti reciproc. Te atrage firea rece si secreta a Carpenului.

Incompatibil cu: Bradul. Bradul este prea tacut pentru tine.

Persoane celebre: Pierce Brosnan , Janet Jackson , Tori Spelling , Laura Pausini , Papa Ioan Paul al II-lea , Auguste Rodin, Grace Kelly, Voltaire, Balzac.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro