Horoscop zilnic

#mar #nativul mar #horoscop #horoscop arboricol #horoscop celtic #horoscop druidic

Horoscop arboricol, Mar

Nativul Mar iubeste cu patos viata. Daca exista cineva care traieste clipa , acela este fara indoiala un Mar. Patruns de frumusetile vietii, nu-si refuza niciodata o noua experienta. De preferinta erotica sau culinara. Ideal ar fi ambele deodata. Indragostit de dragoste, mai mult decat de persoana pe care o strange in brate cu pasiune, Marul este un aventurier, mereu in cautare de noi trairi.

Senzual, erotic pana in maduva oaselor, zapacitor, fermecator, are un sex-appel care nu lasa deloc indiferenti exponentii sexului opus. Stie sa fie tandru, dragut, placut la vedere, dar si ravasitor, dupa caz.

Pe langa sex, arta culinara reprezinta pentru Mar una dintre marile placeri ale vietii. Isi indestuleaza trupul de care ori are ocazia si atat cat il tin buzunarele. Si nu-l tin prea mult, deoarece este complet incapabil sa-si gestioneze banii. Generos si totodata imprudent, lipsit de simt practic, este in stare sa-si imparta bunurile cu primul venit, care se milogeste la el pentru un banut. De aceea, atrage adesea o multime de profitori, care au grija sa-i consume toate resursele. Marul nu face parte deloc dintre acele personaje care se gandesc si la ziua de maine. Clipa este tot ce conteaza.

Desi este sensibil si emotiv, are o inteligenta vasta si o intelepciune de viata care-l pune uneori in rol de moderator, in situatiile conflictuale. Atunci isi demonstreaza maretia spiritului. Este onest, logic, cult si chiar diplomat, capabil sa impartaseasca si altora din vastele sale cunostinte. Deductiile sale sunt intotdeauna corecte, insa nu se lauda niciodata cu inteligenta sa. Curiozitatea nativa il face sa absoarba ca un burete un numar mare de informatie, astfel incat il vedem adesea adancit in carti. Are un mare apetit pentru domeniul stiintific, unde actioneaza cu succes.

Partenerul de viata al unui Mar trebuie sa se obisnuiasca cu firea sa aventuroasa si sa nu-i dea niciodata pe mana obiecte costisitoare, deoarece Marul are prostul obicei de a rataci lucrurile. Uneori, nativul Mar asculta de vocea ratiunii si se casatoreste din interes, pentru a-si asigura o modalitate de acces la lucrurile care-i fac placere: o viata indestulata, plina de placeri ale trupului si spiritului. Va continua insa sa aiba in paralel diverse relatii efemere, toate pasionante.

Perioada:  25 iunie – 4 iulie, 23 decembrie – 1 ianuarie

Element: Apa

Tip: Feminin

Compatibil cu: Curmalul. Curmaul iti insufla energie pozitiva si pofta de viata.

Incompatibil cu: Mesteacanul. Mesteacanul ti se pare un tip rup de realitate.

Persoane celebre: George Michael, Antonio Gaudi, Ernest R. Dickerson , Isabelle Adjani , Antoine de Saint-Exupery, Carla Bruni, Jude Law, Henri Matisse, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Rubens, George Sand.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele