Horoscop zilnic

#plop #horoscop arboricol #horoscop druidic #horoscop celtic #semnul plopului #horoscop

Horoscop arboricol, Plop

Nativii nascuti in semnul Plopului sunt oameni care poseda o personalitate complexa, oarecum duala. Pe de o parte, sunt simpli si spontani, destul de fragili si emotivi. Daca ii prinzi intr-un astfel de moment, vei descoperi pe cineva cu foarte putina incredere in fortele proprii, hipersensibil si empatic. Intr-o astfel de ipostaza, nativul Plop are nevoie langa el de persoane entuziaste, capabile sa-l optimizeze.

Pe de alta parte nativii au o gandire complicata si o mare capacitate de a-i influenta pe ceilalti. Actioneaza intr-un mod sistematic atunci cand vor ceva. Aceste doua trasaturi contradictorii ii face sa-i inteleaga mai bine pe oamenii din jurul lor.

Persoana nascuta in semnul Plopului are adesea o fire pesimista. Poate fi ranita extraordinar de usor, la cel mai mic gest, insa nu poate fi pacalita, deoarece are o minte alerta. Pe masura ce inainteaza in varsta, alege sa se complaca in nefericirea sa. Universul sau ascuns este plin de suferinte, angoase si griji. Insa nativul isi ascunde suferintele. Pe chipul lui nu se poate citi nelinistea, pentru ca orgoliul sau este prea mare sa se lamenteze de fata cu toata lumea. Unele persoane care nu ajung sa-l cunoasca cat de cat il considera o persoana vesela si relaxata.

Cu toate ca nu se asteapta la nimic bun de la viitor, nativul Plop se avanta uneori in afaceri deoarece are un real potential de a face bani . Actioneaza intr-un mod riguros, organizandu-se bine si se distreaza facand bani, oferindu-si astfel posibilitatea de a se bucura de libertatea de care dispune.

In dragoste nu prea este un partener satisfacator. Adesea isi trateaza sotul sau sotia cu un aer dispretuitor, dar nu vrea nici sa divorteze, pentru ca pur si simplu i-ar complica si mai mult existenta. In ceea ce priveste copiii, adesea renunta la o astfel de idee. Se foloseste in permanenta de independenta sa, nesuportand niciun fel de constrangere. Nu obisnuieste sa se ingrijeasca de aspectul sau fizic, o haina veche fiindu-i suficienta. In plan sexual, trairile intense sau satisfactiile erotice nu reprezinta nicio atractie pentru el. Este multumit numai daca primeste cateva mangaieri.

Perioada: 4 – 8 februarie; 1 – 14 mai; 5 – 13 august; 3 – 11 noiembrie

Element: Apa

Tip: Feminin

Compatibil cu: Pinul. Te atrage demnitatea Pinului, aerul sau demn si elegant. Amandoi puneti mare pret pe casa .

Incompatibil cu: Marul. Intr-un nativ Mar nu vezi decat un individ superficial, care poate fi usor pacalit.

Persoane celebre: Alice Cooper, Natalie Imbruglia, Charles Dickens, Cristiano Ronaldo, Cesar Evora, Matthew McConaughey.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului