Horoscop zilnic

#salcie #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #nativ salcie #horoscop

Horoscop arboricol, Salcie

Salcia este genul de persoana misterioasa care scapa intelegerii umane, intr-o prima ipostaza. Mintea ei este plina de ganduri nedefinite si de dorinte parca neconstientizate. Adesea are un aer trist si o anumita lentoare in miscari, care contribuie cumva la farmecul sau personal.

Pentru un nativ Salcie , simturile joaca un rol deosebit, indiferent de circumstante. Adora parfumurile si se simte foarte bine in apropierea apei. Impartaseste aceeasi senzualitate cu aceste doua elemente, care sunt in mod deosebit vizibile la femei. Casa lui este presarata cu marturii ale simtului sau artistic, deosebit de dezvoltat. Se bazeaza totodata pe intuitie , care reprezinta un instrument prin care cunoaste lumea.

Gratie sensibilitatii lor si receptivitatii la mediu, persoanele nascute in acest semn sunt empatice. Stiu si sa se bucure de micile placeri ale vietii sau de momentele de reala fericire. Reusesc sa se faca placuti imediat si oamenii le cauta compania. Au capacitatea de a-si pune prietenii in valoare.

In dragoste, nativii Salcie sunt romantici, sensibili, plini de poezie. Au insa nevoie de o doza de dramatism, nemultumindu-se cu linistea si armonia unei relatii sanatoase. De aceea, provoaca evenimente neplacute pentru a avea parte de suferinta.

Un nativ Salcie este o persoana hotarata si energica, desi poate da impresia de vulnerabilitate sau modestie. Obtine intotdeauna ceea ce-si doreste.  Daca trebuie sa joace rolul slabiciunii, o face pentru a-si atinge scopul.
Nu-i place sa se impuna in fata celorlalti. Desi se decide rapid asupra nevoilor personale si poate face alegeri indraznete. Nu lezeaza niciodata libertatea persoanelor din jur si nici nu-si doreste sa le influenteze in vreun fel.
Are capacitatea de a intui ce se intampla in mintea altora si uneori se amuza ghicind gandurile celor din jurul sau. Imaginatia sa bogata, inteligenta deosebita si intuitia il fac un bun psiholog.

Perioada: 1 martie – 10 martie 2009 ; 3 septembrie – 12 septembrie

Element: Apa

Tip: Feminin

Compatibil cu: Ulmul. Va doriti amandoi familie, iar Ulmul este capabil sa te seduca si sa te faca fericit.

Incompatibil cu: Artarul. Artarul iti provoaca stari de melancolie sau de anxietate, in loc sa te optimizeze.

Persoane celebre: Chopin, Beyonce Knowles, John Cage, Raquel Welch, Freddie Mercury, Anna Pavlova, Chuck Norris, Sharon Stone, Eva Herzigova .

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului