Horoscop zilnic

#ulm #horoscop arboricol #horoscop druidic #horoscop celtic #semnul ulmului #horoscop

Horoscop arboricol, Ulm

Persoanele nascute in semnul Ulmului cuceresc prin calitatile lor fizice. Poseda un fizic atractiv, armonios, care intoarce capetele pe strada. Cu toate acestea, avem de-a face cu o persoana modesta, dezinvolta, care nu cauta deloc sa-si puna in valoare aceste atribute fizice.

Nativii au o moralitate de fier, aceasta fiind principala lor calitate. Au obiceiul sa apere cauzele drepte si nu-si pierd niciodata increderea in existenta unui sambure de bine care exista in toti oamenii. Sunt persoane sincere, care spun lucrurilor pe nume, sinceritatea lor fiind adesea absolut dezarmanta. Le plac povestile in care binele invinge intotdeauna raul si tind sa creada ca si in realitate se intampla la fel. Din cauza acestui mod idealist de a privi viata, sufera adesea deceptii. Din fericire, poseda si un simt al umorului puternic, ceea ce-l mai salveaza oarecum. O alta calitate pe care o au din plin este responsabilitatea.

Nativii Ulm iubesc viata simpla si linistita. Le place sa aiba o familie, in sanul carora se simt cu adevarat fericiti. Tind insa sa-si conduca familia si reactioneaza vehement daca se trezesc pe o pozitie inferioara.  Au chiar tendinte tiranice cu persoanele la care tin. Pe cat de multa iubire pot oferi, pe atat de multa vor cere. Sunt insa si extrem de generosi cu cei apropiati.

Pun mare pret pe partenerul de viata, caruia ii ofera multa afectiune. Persoanele nascute in acest semn stiu cum sa intretina flacara iubirii pana tarziu, la batranete. Iubirea este deosebit de importanta in viata lor si complet diferita de sex, cele doua neputand reprezenta niciodata unul si acelasi lucru. In relatia de cuplu pot avea perioade de abstinenta , urmate de excese pe plan sexual.

In planul sanatatii, nativii se confrunta cu numeroase probleme, deoarece au un organism slabit. Nu este neaparat vorba despre ceva grav, insa este suficient de intens pentru a le crea neplaceri. Mental, Ulmii sunt persoane cu o puternica ideologie, pe care nu se tem sa si-o expuna. Ii fascineaza marile idei ale omenirii si se implica cu placere in discutii cu astfel de tematica.

Perioada: 12 ianuarie – 24 ianuarie; 15 iulie – 25 iulie

Element: Foc

Tip: Feminin

Compatibil cu: Carpenul. Aveti amandoi o eleganta nativa si un gust pentru clasic.

Incompatibil cu: Frasinul. Aveti firi mult prea diferite, iar Frasinul va dori sa-ti semene si nu va reusi, ceea ce duce in final la dispute si ostilitate.

Persoane celebre: Edgar Allan Poe , Stendhal, Gary Grant, Federico Fellini , Moliere, Ginger Rogers .

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top