Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop toamna #horoscop toamna 2012 # predictii toamna 2012 # predictii toamna

Horoscop de toamna 2012

Horoscopul de toamna 2012 anunta o perioada provocatoare pentru multi nativi ai celor 12 zodii. In toamna 2012 se incheie un capitol din existenta lor si incepe un altul, atat cu obstacole, cat si cu oportunitati.

Horoscop de toamna 2012 Berbec

Berbecii incep toamna in forta. Nativii sunt energici si hotarati. Este recomandat, insa, sa-ti tempereze pornirile agresive. Incepand cu a doua jumatate a toamnei, Berbecilor le este recomandat sa fie rigurosi in munca lor si sa traseze o linie clara intre responsabilitatile familiale si cele profesionale.

Horoscop de toamna 2012 Taur

Pentru a reusi in planurile lor, Taurii trebuie sa fie hotarati si sa aiba incredere in fortele proprii. Toamna este o perioada plina de provocari si orice sovaire duce la pierderi. Cu putin efort, Taurii au toate sansele sa aiba o gandire pozitiva si sa fie recunoscatori pentru tot ceea ce le ofera viata.

Horoscop de toamna 2012 Gemeni

Gemenilor li se recomanda sa nu exagereze in niciuna dintre ariile existentiale, la inceput de toamna. Gemenii sunt deosebit de atractivi in aceasta perioada si ar putea face cateva cuceriri. Dupa a doua jumatate a toamnei, au loc schimbari majore, se poate chiar o schimbare a locuintei sau o mutare a biroului in alta locatie.

Horoscop de toamna 2012 Rac

Racii incep toamna lipsiti de tonus si cam deprimati. Unii dintre ei isi ineaca amarul in alcool sau pierd noptile prin cluburi. Ar trebui sa ca nativii sa lupte impotriva acestor porniri deoarece ii asteapta lucruri frumoase. Din octombrie au loc schimbari majore in viata lor, avantajoase pe termen lung.

Horoscop de toamna 2012 Leu

Leii se bucura de o situatie financiara buna si isi pot permite sa-si faca un cadou in aceasta toamna. Leii achizitioneaza lucruri si fac investitii care se vor dovedi foarte bune in viitor. Este bine ca nativii sa petreaca mai mult timp cu persoanele dragi si sa se distreze alaturi de acestea.

Horoscop de toamna 2012 Fecioara

Fecioarele au parte de o perioada exceptionala in aceasta toamna. Reprezentantii zodiei au realizari majore la locul de munca, se adapteaza rapid la schimbari si au numeroase satisfactii, profesionale si personale. Este important ca in dialogul cu ceilalti, Fecioarele sa-si tempereze inclinatia spre lauda de sine.

Horoscop de toamna 2012 Balanta

Pentru Balante, toamna reprezinta o perioada buna pentru a se gandi in liniste la planurile de viitor. Se poate ca nativii zodiei sa fie pusi in situatia de a lua o decizie importanta in plan personal si profesional. In aceasta perioada au loc mai multe evenimente frumoase, care le ajuta pe Balante sa evolueze.

Horoscop de toamna 2012 Scorpion

Scorpionilor li se recomanda sa fie mai realisti pentru a evita dezamagirile. Exista multe lucruri frumoase care se intampla in viata lor in aceasta toamna. Este important ca Scorpionii sa se bucure de surprizele frumoase si, in acelasi timp, sa se implice in proiecte realiste, pe masura capacitatii lor.

Horoscop de toamna 2012 Sagetator

La inceput de toamna, Sagetatorii sunt interesati de bunurile materiale, iar fericirea pentru ei consta in cati bani au in cont. Cel putin, aceasta este perceptia lor de moment. Dupa a doua jumatate a toamnei, Sagetatorii devin mai realisti, mai echilibrati si reusesc sa treaca foarte usor peste orice obstacol.

Horoscop de toamna 2012 Capricorn

Capricornii au parte de o toamna linistita, pe care o petrec in general in caminul familial. Aici nativii se bucura de linistea si afectiunea care domneste in casa lor. Toamna 2012 este o perioada in care Capricornii se concentreaza mai mult pe latura spirituala a vietii. Multi nativi sunt interesati sa-i ajute pe altii.

Horoscop de toamna 2012 Varsator

Varsatorii intra in noul sezon plini de energie. Este bine ca nativii sa rezolve toate problemele care au ramas in coada de peste anotimpul care a trecut. Varsatorii sunt fericiti daca se pot implica in actiuni legate de dreptate, umanism, voluntariat etc. Este recomandat sa actioneze prudent, sa nu-si manifeste mereu entuziasmul si sa accepte concesii.

Horoscop de toamna 2012 Pesti

Pestii se pot descurca foarte bine in aceasta toamna daca stiu sa evalueze corect o situatie si daca dau dovada de realism in actiunile lor. Exista si momente mai dificile, insa Pestii gasesc alinare in bratele celor dragi, care ii inteleg cu adevarat si stiu ce trebuie facut pentru a le readuce zambetul pe buze.

Foto: bestclothinggallery.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro