Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop martie #ziua femeii #8 martie #horoscop de ziua femeii #predictii ziua femeii

Horoscop de Ziua Femeii: 8 Martie 2012

Horoscopul de 8 Martie anunta o zi interesanta pentru nativele celor 12 semne zodiacale. De Ziua Femeii, doamnele vor avea parte de dragoste , provocari si schimbari care le pot fi benefice.

8 Martie Berbec

Femeile Berbec ies dintr-o perioada mai putin placuta pe plan personal si isi regasesc echilibrul in viata de cuplu. Nativele singure ar putea primi o invitatie in oras chiar de 8 Martie. Nu este exclus sa inceapa o noua poveste de dragoste. 8 Martie este o zi promitatoare pentru reprezentantele zodiei Berbec.

8 Martie Taur

Nativele Taur sunt preocupate de viata lor amoroasa. Pasionale si feminine, nativele Taur vor reusi sa-si seduca partenerul si vor trai momente foarte frumoase alaturi de persoana iubita. Nativele care inca nu au pe nimeni sufera din cauza singuratatii. Este bine sa petreaca mai mult timp in compania familiei, prietenilor si persoanelor dragi.

8 Martie Gemeni

Nativele care au avut probleme in cuplu reusesc acum sa gaseasca cea mai buna solutie si sa comunice eficient cu partenerul de viata. Gemenele singure sunt mai sensibile si mai predispuse la experiente amoroase. Acasa, atmosfera este placuta, iar nativele se bucura de clipele petrecute impreuna cu familia.

8 Martie Rac

Cand se asteapta mai putin, femeile Rac se pot trezi cu o noua idila sentimentala. 8 Martie este o zi interesanta, care le trezeste noi sperante. Nativele Rac comunica foarte bine cu persoanele din jur si insufla incredere. In plan profesional, nativelor Rac li se recomanda sa faca pasi mici si siguri.

8 Martie Leu

Leoaicele ies dintr-o perioada mai dificila in plan amoros si isi regasesc optimismul si pofta de viata. Leoaicele singure au multi admiratori si s-ar putea sa le fie greu sa se decida. Este recomandat sa se gandeasca foarte bine pe cine accepta. Acasa, nativele au unele probleme care le impiedica sa faca tot ce vor.

8 Martie Fecioara

Fecioarele care au deja pe cineva savureaza ziua de 8 Martie alaturi de persoana iubita. Aceasta este intelegatoare si afectuoasa, ceea ce conteaza mult pentru orice reprezentanta a zodiei. Nativele singure, insa, isi doresc cu ardoare pe cineva in viata lor, insa risca sa accepte primul admirator fara sa se gandeasca la consecinte.

8 Martie Balanta

De Ziua Femeii, Balantele culeg ceea ce au semanat. Cele care au fost corecte si sincere se bucura de aprecierea si afectiunea celor din jur. Cele care joaca pe mai multe planuri sau isi schimba des starea de spirit intampina probleme in relatiile cu ceilalti si, in special, in relatia de cuplu. Dificile si mofturoase, Balantele sunt o companie mai putin placuta.

8 Martie Scorpion

Femeile Scorpion sunt mai interesate de reusita profesionala decat de orice altceva. Se poate, insa, ca nativele sa dea senzatia ca sunt puse pe cearta sau ca ar cauta, in mod deliberat, un conflict. In plan personal, este o zi frumoasa, plina de satisfactii amoroase. Nativele nu duc lipsa de afectiune.

8 Martie Sagetator

8 Martie este o zi foarte interesanta pentru nativele Sagetator. Acestea reusesc sa ajunga la un nivel social mai inalt sau sa patrunda intr-un cerc inchis. In plan amoros, Sagetatoarele care au o relatie se bucura de stabilitate. Cele singure, insa, se lovesc de dificultati sau isi doresc ceva imposibil.

8 Martie Capricorn

Nativele Capricorn este bine sa se dedice familiei. Partenerul de viata si copiii au nevoie de afectiunea si ajutorul acestora. Este o zi in care pot aparea mici suparari sau deceptii, insa multe lucruri sunt strans legate de felul in care nativele Capricorn aleg sa trateze situatia prezenta.

8 Martie Varsator

Nativele Varsator se bucura de momente deosebit de frumoase alaturi de partenerul de viata. S-ar putea, insa, ca de Ziua Femeii, acestea sa nu primeasca flori si cadouri numai de la sot sau iubit, dar si de la alti admiratori. Nativele singure nu acorda sanse decat acelor barbati care isi doresc ceva serios, de durata.

8 Martie Pesti

Nativele Pesti isi doresc sa se bucure de fiecare moment. Placerile, veselia, viata mondena, aventurile amoroase sunt cateva dintre preocuparile lor de Ziua Femeii. Nativele care au deja o relatie se bucura de intelegere, blandete si afectiune in viata lor sentimentala. De asemenea, este o zi excelenta pentru succese profesionale.

Foto: zphotoblog.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare