Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscopul lunii august2009 #horoscop august 2009 #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii august 2009

Luna august este destul de plina pentru toti nativii, in ceea ce priveste viata profesionala. Desi ne aflam in plina vacanta, cele 12 semne zodiacale indica mari miscari la nivelul carierei. Cei care au probleme de sanatate trebuie sa si le rezolve acum. Banii vin in mod constant, ceea ce ofera o anumita siguranta. Numai aspectul amoros difera substantial, insa promite multe. In special pentru cei care au renuntat la ideea de a-si gasi jumatatea. In august s-ar putea sa fie surprinsi de ceea ce le rezerva astrele.

Daca vrei sa stii cum iti va merge in august, citeste mai jos predictiile pentru aceasta luna, alegand zodia ta.

Horoscop lunar Berbec - august 2009

In aceasta luna este important sa ai o atitudine moderata in ceea ce priveste activitatea profesionala si sa-ti joci cartile cat de bine poti. Oportunitatile nu se vor lasa asteptate si daca stii sa profiti de ele, vei avea parte numai de satisfactii. Desi este inca vara si lumea pleaca prin concedii, nu rata sansele aparute acum. Lucreaza in mod metodic si vei reusi sa ajungi la rezultate excelente.

In plan amoros, nici nu-ti trece prin cap sa incepi o noua idila. Dar se pare ca astrele au alte planuri pentru tine, aducandu-ti in fata ochilor o persoana absolut rapitoare. Daca incepe sa-ti bubuie inima in piept, respira adanc si nu te pierde cu firea. Trebuie sa va cunoasteti mai bine inainte de a-ti face orice fel de planuri legate de un posibil viitor impreuna .

Horoscop lunar Taur - august 2009

In august intampini probleme de sanatate, in special la nivelul pielii. Este important sa bei multa apa si sa nu-ti mai intoxici organismul cu mancare nesanatoasa, oricat ar fi ea de gustoasa. Alergiile si probleme hormonale pot fi rezolvate daca mergi la un specialist. Cu banii stai destul de bine, astfel incat nu este cazul sa-ti faci griji.

Micile probleme din viata de cuplu s-ar putea agrava daca nu-ti rezervi suficient timp pentru a te ocupa de ele. Este un moment bun pentru un dialog cu persoana iubita. Daca esti singur, astrele iti promit o intalnire. Puterea ta de seductie functioneaza la cote maxime, asa ca totul va merge foarte bine. Daca insa te gandesti numai sa bifezi cateva cuceriri, fara sa renunti la libertatea ta, ar trebui sa ai grija pe cine pui ochii. Nu se stie niciodata cand vanatorul poate deveni vanat.

Horoscop lunar Gemeni - august 2009

Faci bani frumosi luna aceasta, in special daca este vorba despre afaceri cu persoane din strainatate. Situatia actuala iti da posibilitatea sa faci planuri pe termen lung. Finantele personale insa nu merg mereu in directia cea mai buna, deoarece cazi ispitei unor cumparaturi costisitoare si absolut inutile. Gandeste-te mai bine daca vrei cu adevarat sa-ti dezechilibrezi situatia financiara stabila de care te bucuri acum.

Daca ai o relatie de lunga durata , in august te confrunti cu o multime de probleme. Desi partenerul de viata face eforturi pentru a restabili armonia si linistea in cuplu, eforturile lui nu sunt suficiente. Va trebui sa-ti doresti si tu acelasi lucru. Se pare insa ca esti complet acaparat de farmecul unei persoane noi. In cazul in care calci stramb, nu te astepta ca bunavointa partenerului sa continue. Daca insa nu ai inca pe nimeni, luna august este favorabila noilor intalniri si posibilelor idile.

Horoscop lunar Rac - august 2009

Luna august poate insemna pentru tine noi inceputuri, in cazul in care ai trecut printr-o despartire grea. Chiar daca nu mai sperai sa fii fericit, incepi sa descoperi in tine lucruri noi, care iti dovedesc ca poti iubi iar, in ciuda asteptarilor tale. Daca insa ai o relatie fericita , in aceasta luna traiesti momente importante de implinire afectiva. Te apropii tot mai mult de persoana iubita si primesti intelegere si tandrete din partea acesteia.

Daca in domeniul profesional ai nemultumiri sau semne de intrebare, acum este un moment bun pentru a cauta raspunsuri. Exista posibilitatea unor schimbari majore, in planul activitatii desfasurate, mai ales daca ti se propune un job stimulant. Trebuie neaparat sa analizezi plusurile si minusurile inainte de a lua decizia finala. Daca este intr-adevar ceea ce ti-ai dorit, totul va evolua in directia dorita.

Horoscop lunar Leu - august 2009

Experientele profesionale din aceasta luna au efecte foarte bune asupra carierei tale. Ai ocazia sa duci la bun sfarsit un proiect important, in care sa-ti aduci contributia prin creativitate si atentie fata de detalii. Vei primi sprijin din partea unor persoane importante, insa ceea ce conteaza mai mult este propria ta valoare. Este bine sa profiti de aceasta luna, chiar daca majoritatea celor din jur sunt in vacanta, pentru ca sansele oferite duc la rezultate majore.

In prima parte a lunii faci tot posibilul pentru a pastra linistea si armonia in relatia de cuplu. Chiar daca eforturile tale dau roade, nu inseamna ca mai tarziu te poti culca pe o ureche. S-ar putea sa fii tentat de o alta persoana, ceea ce ar destabiliza din nou relatia actuala. In cazul in care nu ai inca pe nimeni, in august intalnesti o persoana deosebita, capabila sa-ti schimbe cel putin un aspect al existentei tale.

Horoscop lunar Fecioara - august 2009

Viata profesionala aduce un deosebit de incarcat. Se poate sa ai nemultumiri legate de situatia actuala si sa te gandesti serios la o schimbare. Este important sa nu rupi legaturile cu nimeni, pentru a nu-ti provoca probleme mai tarziu. Cauta, cerceteaza, intreaba, fa apel la cunostinte si analizeaza in detaliu ofertele care vin acum. O decizie luata la repezeala nu te va duce la rezultatul dorit. Abia din a doua parte a lunii lucrurile incep sa se miste si simti ca faci progrese. Poate nu se va intampla acum, insa in curand este foarte posibil sa ti se ofere o pozitie mai buna sau un post mai avantajos.

In august esti mai comunicativ decat de obicei cu partenerul de viata, desi nu prea obisnuiesti sa fii expansiv in dragoste. Simti nevoia sa te apropii de persoana iubita, sa-i explici ceea ce simti si gandesti. Vei mai avea de traversat cateva zile dificile, insa nu-ti pierzi increderea si optimismul. In cazul in care esti singur si demoralizat, este timpul sa-ti oferi o noua sansa la fericire. Chiar daca suna utopic sau imatur, gandeste-te ca trecutul nu trebuie sa-ti afecteze deciziile din prezent, mai ales cand ti se ofera sanse frumoase.

Horoscop lunar Balanta - august 2009

Daca esti singur, inceputul si sfarsitul de luna te gaseste in mijlocul “asediilor” amoroase. Te folosesti de farmecul tau, de care esti perfect constient, pentru a face ravagii. In cazul in care ai deja o relatie, totul depinde de evolutia acesteia. In cazurile fericite, iti va trece prin cap ideea casatoriei sau cel putin ideea de a realiza un proiect important alaturi de persoana iubita. Daca insa nu te mai multumeste aceasta relatie, iti vei petrece timpul admirand alti potentiali parteneri. Inainte de a actiona in acest sens ar fi bine sa vorbesti cu partenerul actual, pentru a evita furtunile de mai tarziu.

Activitatea profesionala desfasurata in august este cumva diferita fata de ceea ce ai facut pana acum. Se poate sa-ti schimbi domeniul de activitate. Dar se poate sa ti se dea sarcini care nu te incanta deloc. Este doar ceva pasager. Ai rabdare si da tot ce ai mai bun din tine. Superiorii vor fi incantati de seriozitatea cu care iti faci treaba si in curand vei reveni in forta.

Horoscop lunar Scorpion - august 2009

In august nu stai minunat cu sanatatea. Va trebui sa te feresti de umezeala si chiar de frig, daca vei sta in zone reci sau daca vei pleca in vacanta in locuri unde temperaturile sunt scazute seara si dimineata. Iti face bine miscarea, prin urmare ai putea sa faci putin sport si sa-ti supraveghezi mai atent alimentatia.

Partenerul de viata te rasfata oferindu-ti clipe de tandrete si de pasiune. Daca insa nu ai pe nimeni, deocamdata va trebui sa astepti. Te gandesti cat de minunat este sa ai o relatie solida si sa-ti intemeiezi o familie. Se poate sa apara o persoana deosebit de atractiva, capabila sa te seduca, insa nu este neaparat cea mai buna alegere. Important este sa nu te arunci cu capul inainte, doar pentru ca te-ai saturat de singuratate. Daca stii sa te infranezi, rabdarea ta va fi in curand rasplatita.

Horoscop lunar Sagetator - august 2009

In august, viata amoroasa are suisuri si coborasuri. Incearca sa comunici cu partenerul de viata si sa fii cat mai deschis cu acesta. Daca este nevoie, apeleaza la sfatul unui specialist. In schimb, daca nu exista nimeni in viata ta, luna august iti aduce surprize frumoase si noi inceputuri. O intalnire importanta iti readuce zambetul pe buze si te provoaca sa-ti faci planuri de viitor.

In ultima luna a verii iti demonstrezi talentul de a face bani. Afacerile sau tranzactiile pe care le inchei acum sunt deosebit de profitabile. Daca produci creatii proprii, atunci vei gasi suficienti clienti pe piata interesati de ceea ce ai tu de vandut. Situatia financiara este stabila si iti permite sa-ti faci planuri privind sumele incasate. Ar trebui totusi sa-ti gestionezi finantele cu seriozitate si sa-ti protejezi bunurile pe care le ai in posesie. Dupa a doua jumatate a lui august, afacerile sunt mai putin profitabile si trebuie sa fii extrem de atent la riscurile implicate.

Horoscop lunar Capricorn - august 2009

Daca nu ai inca o relatie stabila, intreaga luna august te ocupi cu numeroasele tale aventuri, care de care mai exotice sau mai extravagante. Esti atat de entuziasmat de aceste experiente amoroase incat uiti sa mai pastrezi aparentele. Incearca sa fii mai prudent, pentru a nu-ti strica reputatia. In cazul in care ai o relatie fericita, ultima luna a verii te bucuri de intelegere din partea persoanei iubite. Numai daca ti se pare ca este prea liniste in viata de cuplu poti sa o pigmentezi cu putina fantezie.

Daca primesti o mostenire sau daca iti revine in proprietate un bun material, te vei trezi cu o multime de probleme pe cap. Din fericire, lucid si calm cum esti, vei reusi sa gasesti o solutie satisfacatoare, fara sa intri in panica. Oricata nevoie de bani ai acum, este neindicat sa depui garantii sau sa iei bani cu imprumut. Fa tot posibilul pentru a gasi o alta solutie la aceasta situatie. 

Horoscop lunar Varsator - august 2009

Ai tot felul de proiecte vechi ramase neterminate? In august vei avea in sfarsit satisfactia de a le vedea duse la capat. Trebuie sa profiti de oportunitatile care apar acum in viata profesionala. Pe de alta parte, nimeni nu pare dispus sa-ti dea nimic gratis. Va trebui sa te zbati, sa ai grija ce spui, cum te porti si chiar cum te imbraci, deoarece impresia pe care o lasi celorlalti joaca un rol important in succesul profesional. Daca iti pierzi vremea visand la ceea ce ai putea face, in loc sa treci la actiune, vei regreta mai tarziu.

In plan amoros, te preocupa mai mult implinirile erotice decat cele sentimentale. Daca exista cineva in viata ta care te atrage irezistibil, momentele de pasiune nu vor lipsi. Cu toate acestea, de la o simpla aventura erotica lucrurile se pot indrepta catre o directie mult mai serioasa. Nu te mira daca te trezesti indragostit pana peste cap!

Horoscop lunar Pesti- august 2009

Sub aspect profesional, luna august 2009 vine cu provocari multiple. S-ar putea sa ai multe de facut si sa lucrezi in graba. Nu este o idee buna. Atentia la detalii conteaza mai mult ca oricand. Gandeste-te care sunt consecintele fiecarei actiuni si numai astfel vei fi sigur ca lucrurile sunt in ordine. Pe de alta parte, daca aveai moralul scazut pana acum, din pricina sarcinilor de serviciu sau a echipei in care lucrezi, in august iti redobandesti optimismul.

In plan amoros, este o perioada frumoasa. In august magnetismul tau natural se face simtit puternic, astfel incat iti va fi extrem de usor sa faci o impresie buna celor din jur. Daca incepi o noua relatie amoroasa, aceasta are sanse sa se dezvolte intr-un mod armonios. Dupa a doua jumatate a lunii va fi nevoie de o discutie serioasa cu partenerul de viata.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele luna de luna, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top