Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii # horoscop februarie #horoscop februarie 2012 #predictii februarie

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2012

Luna februarie reprezinta o perioada ceva mai dificila pentru unii nativi, insa cu putin efort situatia poate fi imbunatatita simtitor. Pentru altii, februarie aduce succese in plan profesional si personal.

Afla ce-ti rezerva astrele! Citeste predictiile lunii februarie 2012:

Horoscop februarie 2012 Berbec

Berbecii intampina unele probleme in februarie, ceea ce le scade moralul mai mult decat ar fi cazul. Este bine ca nativii sa faca eforturi pentru a privi situatia intr-un mod obiectiv. Unii Berbeci isi fac relatii utile in lumea artei, altii pot sa fie interesati de domeniul politicii. I-ar ajuta un anturaj pozitiv si activitati care le fac placere.

Horoscop februarie 2012 Taur

Daca au avut unele neintelegeri cu familia, in februarie Taurii se bucura de mai multa liniste, insa nu uita ce s-a intamplat. Se poate ca nativii sa intampine obstacole sau sa fie dezamagiti de anumite lucruri. Nu este vorba, totusi, de ceva important, asa ca o atitudine prea agresiva sau negativa nu-i va ajuta deloc.

Horoscop februarie 2012 Gemeni

Gemenii ar trebui sa se bucure de ceea ce li se ofera si sa nu mai fie atat de exigenti. Toata aceasta nemultumire vine, de fapt, dintr-o lipsa de incredere in propria persoana si nu dintr-un motiv real in ceea ce priveste situatia actuala. Este un moment in care Gemenii invata ceva despre propria persoana.

Horoscop februarie 2012 Rac

Racii sunt veseli si sociabili, chiar putin exagerat de mult. Bunadispozitia este o stare placuta, insa exista riscul de a fi mai putin atenti sau prudenti. Se poate ca unele persoane sa incerce sa profite de generozitatea Racilor. Nativii incep o noua etapa a vietii lor. Li se deschid noi perspective.

Horoscop februarie 2012 Leu

Leii intra intr-o perioada care este foarte importanta pentru viitorul lor. Este indicat ca nativii sa actioneze rational si sa-si urmeze scopul fara sa se abata din drum. In plan profesional, Leii au parte de realizari frumoase, datorita perseverentei si entuziasmului cu care lucreaza la proiecte.

Horoscop februarie 2012 Fecioara

Chiar daca se confrunta cu unele probleme, Fecioarele dau dovada de luciditate si de curaj, astfel incat sunt mari sanse sa gaseasca rapid o solutie. Nativii zodiei actioneaza liber, conform convingerilor personale, nu conform dorintelor celorlalti. Sunt singuri dar gasesc in propria persoana puterea sa mearga inainte.

Horoscop februarie 2012 Balanta

Balantele au ocazia sa se implice intr-o activitate constructiva, care le aduce anumite beneficii, mai ales in plan social. Nativii zodiei sunt insotiti de noroc in tot ceea ce intreprind constructiv, asa ca trebuie sa-si pastreze o atitudine pozitiva . Nativii au parte de succes.

Horoscop februarie 2012 Scorpion

Scorpionii sunt mai generosi decat de obicei, ceea ce poate sa le aduca beneficii, dar si pierderi, din cauza unor profitori. Se poate ca nativii sa se foloseasca de pozitie pentru a face o impresie buna celor din jur. Scorpionii se bucura de o perioada frumoasa si activa, in care au parte de succes si de dragoste.

Horoscop februarie 2012 Sagetator

Pentru Sagetatori, februarie 2012 este o perioada in care acestia iau decizii importante si vor face anumite schimbari. Unele dintre ele chiar sunt posibile, mai ales ca Sagetatorii stiu foarte bine ce nu le place la trecutul lor. Pentru altele, insa, nativii ar trebui sa fie ceva mai realisti. Este nevoie sa se adapteze unor situatii.

Horoscop februarie 2012 Capricorn

Capricornii se fac remarcati, sunt convingatori, fermecatori, stiu sa se impuna. Acest lucru le aduce realizari in mai multe planuri, de la pozitia sociala la domeniul profesional. Exista, insa, unele probleme cu care se confrunta Capricornii si care le pot sterge rapid zambetul de pe buze. Nu este cazul sa dramatizeze.

Horoscop februarie 2012 Varsator

Varsatorii sunt hipersensibili si se pot supara din orice. Trebuie sa faca un efort pentru a se linisti si a privi lucrurile de la distanta. Numai asa isi vor da seama care este realitatea si ce trebuie facut. Apar oportunitati interesante, dar nu ar strica un pic de ajutor si din partea lor.

Horoscop februarie 2012 Pesti

Pestii sunt preocupati de dezvoltarea personala. Nativii isi doresc sa invete, sa se dezvolte si sa progreseze in domeniile de activitate. Curiozitatea si interesele lor acopera o paleta foarte larga de domenii. Se poate sa inceapa noi proiecte, sa schimbe ceva acasa, sa se vada cu persoane pe care nu le-au mai intalnit demult.

Foto: alaska-in-pictures.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro