Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscopul lunii ianuarie 2009 #horoscop ianuarie #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii ianuarie 2009

Prima luna din 2009 aduce oportunitati interesante, in viata sentimentala , atat pentru nativii care au o relatie, cat si pentru cei singuri. Situatia materiala este in general stabila, cu exceptia unor cheltuieli nemasurate, in cazul nativilor risipitori. Este o perioada buna generala pentru activitatea profesionala, indiferent de domeniu. Initierea unor noi proiecte, inceperea unor stadii de perfectionare, a unor studii sau calatoriile in scop educativ si de afaceri sunt bine aspectate.

berbec Horoscop lunar Berbec - ianuarie 2009

Prima luna a lui 2009 iti aduce liniste pe plan amoros, chiar daca tu ti-ai fi dorit o lovitura de teatru, un eveniment bulversant, orice lucru pasionant, capabil sa alunge monotonia zilnica. Daca insa nu ai pe nimeni, atunci asteptarile tale nu vor fi zadarnice. Intalnesti pe cineva care-ti starneste interesul.

Daca primesti sprijinul cuiva de la locul de munca, primeste-l, mai ales daca persoana in cauza cunoaste bine domeniul de activitate. Orgoliul nu trebuie sa te opreasca sa profiti de sansele care-ti sunt oferite.

taur//stiri.acasa.ro/uploads/format3/ba3b58dafb3b0ed12301077176916.jpegHoroscop lunar Taur - ianuarie 2009

Daca ai sperat sa primesti o marire de salariu sau sa fii promovat, in ianuarie exista posibilitatea sa se intample acest lucru. Esti foarte energic si hotarat in proiectele pe care le desfasori. Obstacolele nu reprezinta niciun pericol, pentru ca le depasesti cu succes.

Inca de la inceput de an te-ai putea indragosti nebuneste de cineva. Viata amoroasa iti rezerva placeri deosebite. Pentru a pastra bunaintelegere in cuplu, este bine sa-ti exprimi nevoile cu mai mult tact.

gemeniHoroscop lunar Gemeni - ianuarie 2009

Esti abil in afaceri si privesti situatia cu multa luciditate. Ai posibilitatea de a face niste investitii sigure sau de a-ti mari contul bancar. In ianuarie apar castiguri neprevazute, deoarece norocul este de partea ta. Prin urmare, banii vin nu numai multumita calitatilor tale de bun negociator, dar si pentru ca astrele te protejeaza.

Este o luna mai putin fericita pe plan amoros. Desi esti dispus sa-ti arati intreaga afectiune fata de partener, apar certuri si discutii care pot duce la despartire. In schimb, nu vor lipsi momentele de pasiune intensa.

horoscop8racHoroscop lunar Rac - ianuarie 2009

Prima luna a anului aduce experiente intense, in viata de cuplu . Te intereseaza in mod deosebit placerea erotica oferita de acea persoana care ti-a starnit toate simturile. In cazul Racilor care au deja o relatie, o astfel de escapada amoroasa nu va ramane fara consecinte. Nativii singuri se pot indragosti brusc, intr-un loc neobisnuit sau intr-un moment in care nici prin cap nu le trecea sa investeasca afectiv in cineva.

Este o luna buna pentru speculatii financiare, atata timp cat sunt facute cu masura. Orice actiuni ai intreprinde, fii discret, pentru ca exista in jurul tau persoane invidioase sau rau intentionate.

leuHoroscop lunar Leu - ianuarie 2009

Pe de o parte, viata profesionala iti aduce conflicte cu echipa in care lucrezi. Sursa acestor conflicte o reprezinta banii. Va fi nevoie de ingeniozitate pentru gasirea unor solutii. Caile traditionale, deja stiute, nu-ti vor aduce rezolvarea mult dorita. Din fericire, te bucuri de sustinerea colegilor si de intelegerea superiorilor, astfel incat vei gasi pana la urma cea mai buna solutie.

In dragoste dai deoparte ratiunea si te lasi purtat de sentimente. Nu este neaparat cel mai sanatos lucru, insa stie toata lumea ca exista momente in care doar inima comanda. Cele mai favorizate astral sunt nativele acestei zodii.

fecioaraHoroscop lunar Fecioara - ianuarie 2009

In prima luna din 2009 este important sa accepti ajutorul venit din partea unor persoane influente, mai ales in chestiunile legate de viata profesionala. Vei avea de depasit obstacole, iar fara un efort din partea ta si acceptarea de a primi sprijin exterior, lucrurile nu se pot rezolva.

Incepi anul in forta, cel putin in ceea ce priveste dragostea. Clipe de extaz, nopti pasionale, iubire impartasita, cam asa arata cerul tau astral, sub aspect amoros.

balantaHoroscop lunar Balanta - ianuarie 2009

Daca ti-ai dorit sa-ti consolidezi relatia, acum este momentul potrivit pentru a trece la actiune. Astrele protejeaza domeniul sentimental, iar tu vei avea numeroase ocazii de a trai momente deosebite, alaturi de persoana care te-a cucerit. Chiar si Balantele singure au sansa de a intalni acea persoana mult visata.

Oricat de seducator ar fi succesul obtinut la serviciu, nu te culca pe-o ureche. Mai ai inca de luptat si este bine sa tii seama de invidiosii din jurul tau. Oricum, lucrurile se desfasoara intr-un mod mai mult decat satisfacator.

scorpionHoroscop lunar  Scorpion - ianuarie 2009

Incepi anul cu planuri serioase de imbunatatire a puterii de cumparare. Incepi sa pui in aplicare cateva planuri, pentru a-ti rotunji veniturile. In acest scop, esti dispus chiar sa incepi o a doua activitate profesionala, de ordin secundar, care iti asigura un venit in plus. Este important sa faci tot posibilul pentru a nu te indatora si pentru a micsora cheltuielile zilnice.

Traversezi o perioada tensionata, in viata de cuplu. Incearca sa remediezi situatia aratandu-te intelegator si tolerant. Nativii care nu au astfel de probleme traiesc clipa la maxim.

sagetatorHOROSCOPE_NATALHoroscop lunar  Sagetator - ianuarie 2009

Neglijenta in privinta sanatatii isi spune cuvantul. Faci excese de tot felul, de la cele culinare la cele sexuale. Chiar daca esti trist sau nemultumit de ceva din viata ta, nu inseamna ca trebuie sa fumezi sau sa mananci tot timpul. Incearca sa-ti impui niste limite.

Viata sentimentala iti aduce momente deosebit de frumoase, alaturi de persoana iubita. Reusesti sa-ti cuceresti partenerul de viata prin tot felul de amanunte, care te fac unic si irezistibil.

capricornHoroscop lunar  Capricorn - ianuarie 2009

La inceput de an, viata sentimentala inseamna pentru tine un lung sir de cuceriri . Esti capabil sa accepti o aventura numai pentru a-ti pedepsi partenerul de viata. Daca nu ai o relatie stabila, pur si simplu te amuzi „luptand” pe mai multe fronturi. Nu se stie insa daca acest lucru iti va aduce si fericirea.

Este o perioada foarte buna pentru toti nativii cu o activitate intelectuala. Studentii si elevii au rezultate bune si pot sa inceapa sa studieze un nou domeniu, pe care si-l doreau. Cei care muncesc pot alege un stadiu de perfectionare.

varsatorHoroscop lunar  Varsator - ianuarie 2009

Ai tendinta sa-ti asumi mai multe responsabilitati decat poti suporta. Te gandesti ca vei ajunge mai rapid la rezultatele sperate daca faci mult mai mult decat ti se cere. Trebuie sa-ti cunosti limitele, altfel vei incepe mai multe lucruri, dar rezultatele vor fi mediocre. Organizeaza-te, rezerva-ti timp pentru tine insuti, ca sa existe un echilibru in viata ta si fii flexibil.

In dragoste ai parte de momente pline de senzualitate si de intimitate, alaturi de persoana iubita. Ti se pare ca te desprinzi usor de pamant, pentru a intra intr-un univers care este numai al vostru.

pestiHoroscop lunar  Pesti - ianuarie 2009

Evita pe cat posibil sa-ti satisfaci toate mofturile, chiar daca ti se pare ca ceea ce vezi in magazine este deosebit de frumos sau de interesant. Situatia materiala nu este dintre cele mai bune, astfel incat ar fi nevoie sa faci economii.

Daca nu ai gasit pana acum momentul oportun pentru a-ti declara sentimentele, ai ocazia acum. Astrele sunt de partea ta. Ai posibilitatea sa consolidezi relatia de cuplu si sa vorbesti deschis despre ceea ce simti.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele in noul an, citeste predictiile pentru Horoscopul 2009 pe acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top