Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii iulie 2010

Horoscopul lunii iulie aduce multe evenimente in plan amoros. Nativii celor 12 zodii sunt profund preocupati de tot felul de idile, relatii, aventuri, insa unii pot comite imprudente in aceasta perioada. Situatia profesionala este ceva mai stabila decat cea financiara, care are mari fluctuatii. 
 
Afla ce-ti rezerva astrele in luna iulie: 


Horoscop lunar iulie 2010 Berbec


Luna iulie este destul de aglomerata in plan sentimental. Daca nu ai o relatie stabila , vei fi ocupat cu numeroasele idile si cuceriri. Daca exista insa cineva in viata ta, atunci este bine sa-i acorzi partenerului atentia necesara. Orice faci in aceasta perioada, incearca sa ramai cu picioarele pe pamant, altfel vei avea de suferit de pe urma imprudentelor comise. 

In plan profesional, lucrurile ies asa cum iti doresti. Este bine, totusi, sa fii cat mai diplomat, indiferent de situatie. Cu toate acestea, nu stai foarte bine cu banii. Si nu pentru ca ei nu ar veni, insa pentru ca ai foarte multe cheltuieli. Daca pleci in vacanta in aceasta perioada, in mod sigur iti faci toate poftele. Astfel incat, asa cum vin, asa se si duc banii castigati. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Taur
 

In luna iulie, traversezi o perioada destul de linistita, sub aspect sentimental. Chiar daca este vara, iar senzualitatea ta se face simtita, nu te atrage perspectiva unor amoruri scurte si incitante. Esti preocupat mai mult de modalitatile prin care poti avea o viata sentimentala stabila, sigura. Daca ai avut probleme amoroase, in a doua jumatate a lunii acestea ar trebui sa se rezolve. In unele cazuri, chiar, se poate lua decizia casatoriei. 

In aceasta perioada, nu stai foarte bine cu banii. Daca iti faci planuri de investitii, fa-le pe termen lung. Actiunile imediate nu aduc cine stie ce rezultate. Fii cu ochii-n patru si exploateaza sansele care pot sa apara de unde nici nu te astepti. Astfel, iti vei mai echilibra bugetul. In plan profesional esti combativ, ceea ce nu place neaparat tuturor din jurul tau. Cu toate acestea, iti vezi de treaba si nu te abati din drumul tau. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Gemeni
 

La jumatatea verii, devii destul de preocupat de viata sentimentala. Iti doresti o relatie stabila, simpla, care sa nu-ti da batai de cap. Astepti de la persoana iubita sa te inteleaga si sa-ti ofere libertatea de care ai nevoie. Daca esti singur, se poate sa cunosti o persoana cu care ai multe in comun. Este indicat sa-ti pastrezi calmul si sa te exprimi cat mai clar pentru a te face bine inteles. 

Este o perioada buna pentru castiguri financiare. Fii atent la ceea ce se petrece in jur si profita de sansele care apar. Se poate sa castigi sume importante, daca iti joci bine cartile. La serviciu ai multe proiecte care iti ocupa destul timp. Insa esti motivat si nu pierzi din vedere niciodata obiectivul final. Cu toate ca ai putea intampina unele geutati, vei gasi solutiile cele mai bune. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Rac
 

Chiar daca este miezul verii, nu te gandesti foarte tare la vacanta. Ai o multime de planuri profesionale si multe sanse de a le concretiza. Te bucuri de o situatie oarecum stabila la locul de munca, ceea ce te ajuta mult sa faci progrese. Chiar daca esti multumit de situatia prezenta, fii cat mai modest si mai diplomat, deoarece multi altii din jurul tau nu au atata noroc. In plan profesional, se poate sa obtii sustinerea financiara pe care o cauti in aceasta perioada. 

Viata sentimentala, insa, este destul de complicata in luna iulie. Se poate sa traiesti o poveste de dragoste cu o persoana care nu ti se potriveste. Daca ai deja o relatie stabila, se poate ca in iulie sa faci unele schimbari esentiale. Poate nu sunt tocmai placute pe moment, dar pe termen lung se dovedesc totusi benefice. Daca insa simti acut nevoia de libertate, trebuie sa te gandesti foarte bine daca asta este ceea ce-ti doresti mai mult ca orice. Astfel, nu vei avea regretul unei decizii pripite. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Leu
 

Daca partenerul tau de viata si-a facut planuri romantice de vacanta cu tine, ar fi bine sa-si ia gandul. In iulie devii foarte dificil in ceea ce priveste relatia de cuplu. Pari a pune bete in roate oricaror tentative pe care le are persoana iubita de a aduce putina armonie. Daca insa nu exista inca nimeni important in viata ta, acest lucru s-ar putea schimba la mijlocul verii. Ai o puternica influenta asupra sexului opus si poti sa zapacesti pe oricine doresti. 

Pe de alta parte, nu ar fi foarte indicat sa faci excese, nici de ordin sexual, nici de alta natura. Fa sport, chiar daca ti se pare prea cald pentru asa ceva si redu consumul de alimente, deoarece ai tendinta sa mananci mult mai mult decat ai nevoie in realitate. Luna iulie iti aduce o perioada foarte buna in plan financiar . Banii vin de unde nici nu te gandesti. Pot sa apara sub forma de cadou, in stare lighida sau in alt fel. Oricum, ai parte de surprize foarte frumoase in aceasta perioada. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Fecioara
 

Daca ai o relatie stabila, in iulie te bucuri in continuare de armonie in cuplu. Te poti apropia mai mult de persoana iubita daca iti petreci timpul cu ea, colaborand la diverse proiecte. In cazul in care esti singur, trebuie ca in aceasta luna sa faci eforturi de obiectivitate. Nu te entuziasma din orice si nu te indragosti de primul venit, pentru ca poti sa regreti mai tarziu. Ai incredere in tine, in atractivitatea si in calitatile tale. Te vei face remarcat mai usor decat iti imaginezi acum. 

In plan financiar, ai tendinta sa arunci cu banii in toate partile. Nu este cea mai buna idee. Gandeste-te foarte bine ce cumperi atunci cand esti in magazin si nu te lasa tentat de tot felul de idei care iti trec prin cap in fata raioanelor. Numai astfel vei evita problemele banesti care pana la urma apar din cauza acestor imprudente. In activitatea profesionala, poti fi afectat destul de usor de ceea ce se petrece in jurul tau. Distanteaza-te un pic, pentru ca multe lucruri iti fac rau. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Balanta
 

In luna iulie, trebuie sa fii foarte atent cu banii. Ai tendinta de a privi lucrurile intr-un mod eronat. Daca iti pierzi luciditatea si concentrarea, se poate ca unele aspecte esentiale sa-ti scape. Redu cheltuielile, chiar daca este vara si ti-ai dori sa-ti faci cat mai multe pofte. In ceea ce priveste activitatea profesionala, in prima parte a lunii lucrurile nu merg prea bine. O parte din vina este si a ta. Din a doua jumatate a lui iulie, insa, redevii competitiv si focusat pe scopul final. 

Viata sentimentala este cu suisuri si coborasuri. Daca ai o relatie stabila, este bine sa fii mereu dornic de eforturi: sa-i oferi persoanei iubite afectiune, sa-i arati bunavointa ta etc. Impreuna, puteti trece peste problemele care mai apar din cand in cand. Daca inca nu exista nimeni special in viata ta, lucrurile se pot schimba in bine. Este totusi indicat sa nu te lasi sedus prea usor, cel putin, nu la inceput. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Scorpion
 

Profita de aceasta perioada ca sa petreci mai mult timp cu persoana iubita. Daca se poate, lucreaza cu ea la un proiect comun. Nu-i cere, insa, mai mult decat iti poate oferi, nu fa mofturi si nu te transforma intr-o persoana dificila. Uneori, chiar daca nu primim ceea ce ne dorim, nu este din cauza ca nu vrea cineva sa ne dea, ci pentru ca nu se poate. Daca esti singur, se poate sa intalnesti pe cineva care sa-ti readuca pofta de viata. Chiar si asa, fii prudent, cel putin la inceput. 

Profesional, iti merge de minune. Tot ceea ce soliciti are sanse sa ti se aprobe, in ciuda perioadei grele generale. Chiar daca ai succes in proiectele tale, nu inseamna insa ca te intelegi bine cu cei din jur. Fa un efort pentru a evita eventualele conflicte. In plan financiar, daca esti chibzuit, nu ar trebui sa ai probleme. In aceasta perioada primesti bani din cateva parti si acest lucru nu poate decat sa te bucure. Tot ce ai de facut este sa te gandesti foarte bine la cheltuieli. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Sagetator
 

Cu toate ca multa lume este in vacanta acum, tu te concentrezi asupra activitatii profesionale. Primesti sustinerea de care ai nevoie si nu te temi de problemele care apar pe parcurs. Esti gata sa-ti asumi raspunderea necesara. Cu banii stai bine, atata timp cat nu-ti faci chiar toate poftele. Uneori esti tentat sa dai banii pe lucruri care sa-i bucure pe altii, insa nu intotdeauna astfel de gesturi reprezinta cea mai buna alegere. Fii cumpatat si ar trebui ca totul sa fie bine. 

In plan amoros, se poate sa ai parte de experiente foarte frumoase, alaturi de persoana iubita. Implinirea in plan sentimental este unul dintre cele mai importante lucruri din aceasta luna. Nu inseamna, insa, ca este imposibil sa apara si probleme. Daca insa nu ai o relatie serioasa , atunci mijlocul verii aduce complicatii de tot felul. Pana in august, se poate sa te trezesti in situatia de a fi obligat sa iei o decizie. Si nu este una tocmai usoara. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Capricorn
 

Daca ai o relatie stabila, partenerul tau de viata are toate motivele sa se considere fericit. Cel putin, aparent. Practic, esti atat de indragostit incat venerezi pamantul pe care calca. Inchizi ochii in fata greselilor acestuia, pentru a nu tulbura armonia din cuplu. Ar fi totusi mai sanatoasa o doza de realism, fie ea oricat de mica. Daca esti singur, in iulie se poate sa te indragostesti pana peste urechi. Si atunci, toate planurile tale pe termen lung se vor spulbera, pentru a fi inlocuite de nevoile actuale. 

In iulie, esti foarte dornic de munca. Plin de initiativa, faci o multime de propuneri, te implici in mai multe proiecte, planifici si te concentrezi asupra rezultatului final. Ar fi bine sa te gandesti si la detaliile de cuprins, care nu trebuie sa-ti scape. Cu banii nu stai foarte bine in aceasta luna. Este nevoie de multa luciditate. Nu-ti asuma riscuri si nu semna acte daca nu cunosti perfect datele problemei. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Varsator
 

In iulie pui mare pret pe viata sentimentala. Se pare ca apare o oarecare ocazie de idila sau poate chiar posibilitatea unei noi relatii. Insa ai tendinta sa idealizezi persoana in cauza sau sa privesti situatia prin lentile roz, iar realitatea sa fie cu totul alta. Chiar daca este normal ca in dragoste sa te entuziasmezi, asigura-te la inceput ca si partea cealalalta simte si vrea acelasi lucru. Altfel, se prea poate ca pana la finalul lunii sa traiesti o dezamagire. 

In plan profesional, nu te intelegi cine stie ce cu colegii de echipa, insa reusesti sa-ti faci contacte bune. Va fi nevoie de multe compromisuri, iar tu nu prea esti adeptul lor. Pe de alta parte, de undeva tot iti vine ajutorul de care ai nevoie. Daca acumulezi prea mult stres si oboseala, este bine sa ai mai multa grija de tine, trupeste si sufleteste. Rasfata-te cu un masaj si petrece-ti timpul liber asa cum iti place mai mult. Situatia financiara este complicata, dar se pot gasi solutii daca stii sa bati la anumite usi. 
 

Horoscop lunar iulie 2010 Pesti
 

Daca ai o relatie stabila, in iulie te bucuri in continuare de armonie. Petreci momente frumoase alaturi de persoana iubita, pe care o simti foarte aproape. Va faceti planuri impreuna si va bucurati de viata. Daca inca nu ai pe nimeni, este indicat sa fii foarte atent la pretendenti. Nu acorda timpul si increderea ta decat acelora care isi doresc acelasi lucru ca si tine, adica o relatie serioasa, de lunga durata. 

In activitatea profesionala lucrurile merg bine. Eforturile pe care le faci isi aduc rezultatele. Esti constient de calitatile si aptitudinile tale si le folosesti cu succes. Se poate ca pana la sfarsitul perioadei sa fie nevoie sa iei unele decizii. Cu banii, insa, nu stai foarte bine. Tinzi uneori sa ignori acest aspect, sperand, pe ascuns, ca totul se va rezolva. Dar stii foarte bine ca nu este asa, nu daca nu incepi un plan serios in privinta cheltuielilor. 

Sursa foto : katharinefletcher.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului