Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscopul lunii iulie #horoscop iulie 2012 #horoscop iulie

Horoscop lunar: horoscopul lunii iulie 2012

Horoscopul lunii iulie anunta o perioada benefica pentru unii nativi, in timp ce pentru altii mijlocul verii nu este deloc placut. Iata in continuare horoscopul lunar pentru iulie 2012.

Horoscop iulie 2012 Berbec

Berbecii sunt deosebit de activi in aceasta perioada, fie ca este vorba despre munca, fie ca sunt plecati in vacanta. Se poate intampla ca unii oameni sa nu-i inteleaga suficient de bine si sa emita pareri neavizate. Berbecilor li se recomanda sa nu puna la suflet orice aud despre ei si sa priveasca lucrurile cat mai realist.

Horoscop iulie 2012 Taur

Pentru Tauri, luna iulie este destul de complicata. Taurii sunt interesati de viata lor amoroasa si ar putea avea parte de unele experiente. Este indicat sa se bazeze mai mult pe lucrurile concrete decat sa viseze la nesfarsit. Din fericire, nativii stiu sa-si gestioneze bine banii si nu vor intampina probleme financiare.

Horoscop iulie 2012 Gemeni

In iulie, Gemenii care se confrunta cu probleme in relatia de cuplu vor vedea ca situatia se inrautateste. Si la serviciu pot aparea unele confruntari sau nemultumiri. Cu toate acestea, exista anumite situatii dificile care au persistat pana acum si care vor disparea, in cele din urma.

Horoscop iulie 2012 Rac

Horoscopul luniii iulie 2012 este promitator pentru Raci. Acestia sunt plini de energie pozitiva, reusind sa gaseasca solutii pentru fiecare problema. La locul de munca, strategiile Racilor se dovedesc cele mai eficiente. Este bine, totusi, ca nativii zodiei sa fie ceva mai flexibili.

Horoscop iulie 2012 Leu

Leii nu ar trebui sa ia decizii importante in prima parte a lunii iulie 2012. Astrele le recomanda sa fie prudenti deoarece au tendinta sa actioneze fara sa se gandeasca. Unii Lei s-ar putea indragosti de o persoana nepotrivita, care ii va face sa sufere.

Horoscop iulie 2012 Fecioara

Nativii zodiei care s-au confruntat cu tot felul de obstacole in ultima vreme vor scapa de ele. Lucrurile devin brusc mai simple, mai usoare, iar viata pare mai frumoasa. Tot in aceasta perioada, Fecioarele isi indeplinesc un vis sau au parte de realizari importante. In unele cazuri, se poate sa fie vorba despre o noua idila.

Horoscop iulie 2012 Balanta

Balantele sunt foarte realiste, calme si convingatoare. In iulie 2012, reprezentantii zodiei stiu cum sa-si apere interesele si sa se fereasca de probleme. Din a doua jumatate a lunii, nativii zodiei ar putea deveni ceva mai impulsivi, insa nu este o idee tocmai buna.

Horoscop iulie 2012 Scorpion

Scorpionii traverseaza o perioada de introspectie in iulie 2012. Este bine sa se gandeasca serios la viata lor de acum si sa traga unele concluzii. Exista in jurul lor persoane care i-ar putea ajuta pe nativii zodiei. De aceea, astrele recomanda o deschidere spre comunicare si socializare.

Horoscop iulie 2012 Sagetator

Sagetatorii isi manifesta mai mult ca de obicei independenta, iar acest lucru poate sa-i deranjeze pe unii. In mediul profesional, este recomandat nativilor sa-si tempereze reactiile temperamentale. In dragoste au loc numeroase evenimente care pot aduce un sfarsit sau un nou inceput.

Horoscop iulie 2012 Capricorn

Capricornii au cel mai mult de castigat daca sunt activi in aceasta perioada si daca profita de toate oportunitatile care apar. Este bine sa fie increzatori in fortele proprii, prompti si indrazneti. Numai astfel isi vor alunga gandurile negre si vor reusi sa faca ceea ce au visat de multa vreme.

Horoscop iulie 2012 Varsator

Varsatorii sunt deprimati, nemultumiti, lipsiti de speranta. Se vor inchide in ei insisi, petrecand mult timp singuri, cu activitati care le fac placere si care ii remonteaza. Este bine, totusi, sa pastreze relatii cat mai bune cu oamenii din jur deoarece vor avea de castigat in timp.

Horoscop iulie 2012 Pesti

Pestii s-ar putea sa ia o decizie importanta in iulie 2012. Este bine sa se gandeasca si sa-si ia toate masurile de precautie. Exista multe lucruri in viata lor pentru care pot fi recunoscatori. Pestii vor avea de castigat in aceasta perioada daca raman in spatele cortinei. Cu modestie si diplomatie vor reusi sa faca ce si-au propus.

Foto: island.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare