Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop iunie 2012 #horoscop luna iunie

Horoscop lunar: horoscopul lunii iunie 2012

Luna iunie 2012 reprezinta o perioada deosebit de frumoasa pentru unii nativi, cu realizati in special in plan profesional, dar si cu impliniri personale. Pentru altii, prima luna a verii este o perioada care aduce schimbari majore.

Iunie 2012 Berbec

In iunie, Berbecii traiesc viata la maxim. In cea mai mare parte a timpului, nativii sunt ocupati cu distractia si vor avea parte de multe momente frumoase. Uneori, cand raman singuri, Berbecii ar putea sa se analizeze mai mult decat de obicei si sa descopere lucruri inedite despre propria lor persoana.

Iunie 2012 Taur

Taurii stiu foarte clar ce au de facut la locul de munca si obtin rezultate optime. In viata privata, insa, Taurii sunt dificili, isi schimba rapid starea de spirit, isi privesc cu suspiciune prietenii si chiar devin excesivi de critici. Taurii au nevoie sa fie inconjurati de oameni si sa se distreze alaturi de persoanele dragi.

Iunie 20122 Gemeni

Gemenii au parte de o perioada foarte buna in luna iunie. Totul merge ca pe roate, chiar mai bine decat sperau. Cele mai mari reusite sunt cele din viata profesionala. Gemenii reusesc sa-si demonstreze valoarea si se bucura de sustinerea unor persoane influente. Cu toate acestea, nativii nu sunt pe deplin multumiti.

Iunie 2012 Rac

Pentru Raci, luna iunie reprezinta o perioada dificila, cu tensiuni, conflicte, decizii dificile, probleme cu somnul. Toate acestea ii fac pe Raci mai retrasi, tristi, nemultumiti si foarte obositi. Vor avea nevoie de multa odihna si relaxare pentru a trece cu bine ce aceasta luna. Deciziile luate trebuie gandite la rece.

Iunie 2012 Leu

Leii trebuie sa elimine niste obstacole care le stau in cale. Pentru acesti nativi, este greu sa duca la bun sfarsit un proiect deoarece mereu apare cate o problema. Aceasta situatie ii face sa fie foarte irascibili si greu de suportat. Pe de alta parte, in iunie Leii ar putea sa inceapa o noua idila care la nivel sexual se va dovedi o adevarata revelatie.

Iunie 2012 Fecioara

Fecioara reuseste sa gaseasca cele mai bune solutii la problemele cu care se confrunta, mai ales daca este vorba despre probleme de sanatate. Se poate ca din a doua parte a lunii Fecioarele sa devina mai constiente de puterea lor de atractie si sa fie mai preocupate de viata lor amoroasa. Sau, cel putin, se vor ingriji mai mult de aspectul exterior.

Iunie 2012 Balanta

Balantele sunt deosebit de creative in luna mai si sunt dispuse sa-si asume riscuri pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele. Se poate ca in aceasta luna Balantele sa se indragosteasca. De data aceasta, nu este vorba despre o idila de o vara, ci despre o relatie serioasa. Balantele vor fi interesate si de bani.

Iunie 2012 Scorpion

Scopionii trebuie sa gandeasca obiectiv pentru a vedea clar toate posibilitatile pe care le au in fata. Se poate ca o carare neumblata sa fie o solutie mai buna decat una pe care o stie toata lumea. Pentru Scorpioni este momentul sa fie originali, sa-si transforme slabiciunile in atuuri si sa-si manifeste personalitatea. Nativii sunt mai comunicativi.

Iunie 2012 Sagetator

Sagegatorii isi recapata bunadispozitie, sunt mai comunicativi si mai sociabili. Daca vor calatori in aceasta perioada, Sagetatorii vor avea numeroase bucurii si motive de satisfactie. Se poate ca in cursul unor astfel de calatorii sa-si faca prieteni si relatii utile. Tot in iunie, unii Sagetatori ar putea incepe sa studieze un nou domeniu.

Iunie 2012 Capricorn

Capricornii sunt cam greu de inteles in iunie. Starea de spirit a acestora se schimba de la un moment la altul si nici ei nu prea stiu ce vor. Nativii au senzatia ca lucrurile se intampla prea repede si ca nu au timp sa reactioneze. Este indicat ca toata energia acumulata sa fie consumata intr-o activitate constructiva.

Iunie 2012 Varsator

Varsatorii fac progrese lente, dar sigure, atata timp cat se folosesc de spiritul lor inovator si pastreaza o gandire pozitiva. Luna iunie reprezinta un moment bun pentru a iesi dintr-o anumita problema. Nativii pot fi foarte dificili in aceasta perioada, socandu-i pe ceilalti cu atitudinea lor agresiva.

Iunie 2012 Pesti

Pestii ar putea profita de inceputul verii pentru a-si face ordine in viata sau pentru a-si impune un program riguros. Este bine sa-si simplifice viata eliminand elementele care nu ii ajuta cu nimic. Exista unele momente in care Pestii sunt tentati sa cada in depresie. Ar trebui sa stea mai aproape de prieteni si sa nu inceteze sa comunice.

Foto : countrydays.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top