Horoscop zilnic

#predictii lunare #horoscop lunar #horoscop noiembrie

Horoscop lunar: horoscopul lunii noiembrie 2012

Horoscopul lunii noiembrie 2012 anunta o perioada interesanta pentru nativii celor 12 zodii. Unii nativi au sanse de reusita in plan profesional, in timp ce altii sunt profund implicati in viata sentimentala.

Iata ce anunta horoscopul lunii noiembrie 2012 pentru cele 12 zodii:


Horoscop lunar noiembrie 2012 Berbec


Berbecii se pot confrunta cu unele probleme financiare sau sentimentale. Horoscopul lunii noiembrie 2012 anunta pentru acesti nativi o perioada ceva mai dificila. Berbecilor li se propune sa se implice in tot feluri de activitati riscante. Cu toate acestea, daca Berbecii actioneaza rational, nimic rau nu li se poate intampla.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Taur


In noiembrie, Taurii traverseaza o perioada cu multe schimbari in plan profesional. Este posibil ca nativii sa aiba parte de sanse remarcabile in cariera. Taurii atrag atentia unor personalitati din domeniul de activitate care le-ar putea deschide unele usi. Multi Tauri pot acum sa spere la o marire de salariu si la o promovare.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Gemeni


Gemenii au motive de bucurie in acest sfarsit de toamna. Horoscopul lunii noiembrie 2012 anunta pentru Gemeni o situatie financiara mai buna. Daca pana acum Gemenii au facut economii, din noiembrie acestia primesc mai multi bani. In viata sentimentala, exista posibilitatea de a incepe o etapa noua, pe o baza solida.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Rac


Nativii Rac dispun de suficient timp in aceasta perioada pentru a-si explora creativitatea. Este important ca Racii sa desfasoare activitati care le fac placere pentru a-si mentine moralul ridicat. In plan financiar, Racilor li se recomanda prudenta.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Leu


In noiembrie, Leii sunt preocupati de viata lor amoroasa. Nativii petrec mult timp in compania persoanei iubite si incearca sa faca tot posibilul pentru ca aceasta sa fie multumita. In noiembrie, Leii au ocazia sa faca unele investitii bune, pentru a-si asigura stabilitatea financiara.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Fecioara


Horoscopul lunii noiembrie 2012 anunta pentru Fecioare o perioada cu suisuri si coborasuri. Fecioarele tind sa fie nemultumite, insa exista multe lucruri pentru care ar trebui sa fie recunoscatoare. O noua persoana apare in viata lor, iar aceasta prezenta este benefica.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Balanta


Balantele se simt excelent in propria lor piele si traverseaza o perioada benefica, in care pot realiza multe lucruri. In plus, reprezentantii zodiei se bucura de sustinerea familiei si prietenilor. Daca tot merg lucrurile atat de bine, ar fi indicat ca Balantele sa profite de ocazie si sa faca ceva economii.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Scorpion


Scorpionii sunt tentati sa faca excese culinare in aceasta perioada, mai ales daca este vorba despre mancaruri picante. Este bine ca Scorpionii sa-si supravegheze alimentatia. La locul de munca, nativii sunt seriosi, responsabili si foarte muncitori, iar aceste lucruri sunt observate de catre superiori.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Sagetator


In noiembrie, Sagetatorii au parte de o perioada excelenta pe mai multe planuri. In plan profesional, Sagetatorilor le sunt recunoscute meritele si ar putea dobandi un post mai bun. Personal, nativii se bucura de momente frumoase in compania persoanei iubite. Luna noiembrie este pentru Sagetatori o perioada relaxanta, plina de satisfactii.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Capricorn


Capricornii sunt seducatori in aceasta perioada si se bucura de satisfactii in plan personal. Cei singuri au sansa de a intalni persoana potrivita. La locul de munca, Capricornii sunt organizati si combativi. Pentru a nu aparea conflicte, nativilor li se recomanda sa respecte toate angajamentele luate.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Varsator


Varsatorii nu au de ce sa se planga la sfarsit de toamna. Nativii au un moral puternic, se bucura de relatii bune cu persoanele din jur si chiar au parte de mici bucurii in sanul familiei. Se poate ca in aceasta perioada Varsatorii sa ia unele decizii importante cu privire la viitorul lor. In privinta banilor, Varsatorii ar trebui sa fie mai cumpatati.


Horoscop lunar noiembrie 2012 Pesti


Pestii reusesc in noiembrie sa duca la bun sfarsit proiectele la care lucreaza de multa vreme. Pentru unii nativi, apar calatorii in strainatate in interes profesional. Este bine ca Pestii sa fie atenti la orice ban cheltuit deoarece situatia lor financiara poate fi instabila.

Sursa foto: naturearoundme.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro