Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop octombrie #horoscop octombrie 2012 #predictii octombrie 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii octombrie 2012

Horoscopul lunii octombrie 2012 anunta o perioada buna pentru cei mai multi dintre nativii celor 12 semne zodiacale.

Horoscop lunar octombrie 2012 Berbec

In octombrie, in loc sa-si intre bine in ritm dupa concediul de vara, Berbecii sunt in continuare preocupati de cum sa-si petreaca timpul liber. Exista riscul ca nativii sa fie delasatori la locul de munca si sa nu-si indeplineasca responsabilitatile. Pentru a nu fi penalizati, este important sa traga o linie intre viata personala si job.

Horoscop lunar octombrie 2012 Taur

Taurii au parte de o perioada un pic dificila in octombrie, insa nu este nimic care sa nu poata fi rezolvat. Pe de o parte, Taurii aspira la anumite satisfactii sufletesti. Pe de alta parte, se impune problema banilor. Este bine ca Taurii sa nu-si piarda luciditatea si calmul care ii caracterizeaza.

Horoscop lunar octombrie 2012 Gemeni

Gemenii se muta dintr-un meniu sau anturaj in altul. Este bine ca nativii sa faca eforturile necesare de adaptare in aceasta perioada. Gemenii au tendinta sa gandeasca negativ si ar fi bine sa nu-si alimenteze gandurile negre cu stiri, filme sau alte lucruri violente care le induc o stare proasta.

Horoscop lunar octombrie 2012 Rac

Gemenii termina o etapa a vietii sau un proiect in aceasta luna si incep altceva. Este bine ca inainte de a face o astfel de schimbare, sa lase lucrurile in ordine acolo de unde pleaca. In comunicarea cu cei din jur, le este folos Gemenilor sa fie calmi, intelegatori si sa-si stapaneasca emotiile.

Horoscop lunar octombrie 2012 Leu

Leii stai bine cu banii in octombrie si chiar ar putea sa faca o achizitie importanta pentru casa. Daca isi cumpara ceva ce si-au dorit de multa vreme, Leii vor avea o foarte mare satisfactie. Este bine ca atunci cand iau decizii, Leii sa tina seama si de nevoile si sensibilitatea celor dragi.

Horoscop lunar octombrie 2012 Fecioara

Fecioarele au multe aspiratii si, in luna octombrie, se poate sa-si implineasca un vis. Perioada este foarte buna pentru Fecioare, care se bucura acum de succes. Insa nu atat lucrurile materiale si lumesti le intereseaza, cat mai ales latura spirituala a vietii. In relatiile cu cei din jur, le-ar folosi Fecioarelor sa fie mai modeste.

Horoscop lunar octombrie 2012 Balanta

Balanta obtine cele mai bune rezultate in aceasta luna mai mult prin fapte si mai putin prin vorbe. Nativii zodiei pot avea succese in activitatea profesionala sau pe plan personal. In general, octombrie este o luna satisfacatoare, fara evenimente majore. Balantele sunt energice si optimiste.

Horoscop lunar octombrie 2012 Scorpion

Scorpionii sunt combativi si plini de initiativa in luna octombrie. In sfera profesionala, concurentii lor ar trebui sa-si faca griji deoarece nativii Scorpion nu se dau in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul. Octombrie este o perioada buna pentru Scorpioni, cu multe satisfactii.

Horoscop lunar octombrie 2012 Sagetator

In octombrie, Sagetatorii se simt mai increzatori si mai constienti atat de calitatile pe care le au, cat si de defecte. Acest lucru ii ajuta pe nativi sa ia decizii realiste cu privire la proiectele lor. Sagetatorii actioneaza lucid, echilibrat, dand dovada de rabdare si perseverenta.

Horoscop lunar octombrie 2012 Capricorn

Capricornii sunt preocupati de multe lucruri in luna octombrie. Unii nativi se inscriu in organizatii de binefacere, in incercarea de a-i ajuta pe cei din jur. Altii se lupta pentru autonomie sau se razvratesc impotriva constrangerilor de orice fel. Pentru a evita situatiile neplacute, Capricornii ar trebui sa fie realisti.

Horoscop lunar octombrie 2012 Varsator

Varsatorii au ocazia sa invete o lectie de viata in luna octombrie. Cei care au avut un comportament inadecvat vor intelege ca uneori, in viata, trebuie sa fii diplomat chiar daca nu-i atrage acest lucru. Unele compromisuri pe care le fac Varsatorii in aceasta perioada se dovedesc decizii inspirate.

Horoscop lunar octombrie 2012 Pesti

Pestii se concentreaza pe relatiile cu cei din jur, care acum devin foarte importante. Este bine ca nativii sa cultive relatii bune la locul de munca, dar si in viata personala. Orice decizie pe care o iau Pestii in aceasta perioada nu trebuie sa fie una extremista. Putin realism nu le-ar strica deloc.

Foto: deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro