Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop septembrie 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii septembrie 2012

Horoscopul lunii septembrie 2012 este influentat de retrogradarea lui Pluton in zodia Capricornului, fenomen care va ajuta toti nativii zodiacului sa isi rezolve probleme din trecut si restante apasatoare. Septembrie vine cu o necesitate acuta de schimbare, cu mai multa intelepciune culeasa din experientele anterioare si cu liniste in spatiul domestic. Planeta Venus tranziteaza Leul si aduce multa sare si piper in viata de cuplu.

Berbec

Berbecilor le merge excelent pe plan profesional in luna septembrie, mai ales din prisma solutionarii unor proiecte. Noutatea cea mai mare se petrece pe plan personal, deoarece acesti nativi vor trai cel putin un episod intens de amor la inceput de toamna. Poate fi vorba de o aventura romantica deosebita sau de reaprinderea pasiunii in cuplu.

Taur

Taurii lasa pe planul doi viata profesionala si incearca sa se implice mai mult in activitatile de familie. Se pot isca anumite discutii intre rude sau se pot aprinde conflicte in cercul de apropiati, ceea ce presupune mult tact si multa diplomatie din partea Taurilor. Nici erotic nu vor excela, insa se vor arata deosebit de interesati de studiu si lectura.

Gemeni

Gemenii sunt norocosi pe plan financiar in septembrie, fie ca vorbim de recuperarea unor sume restante si datorii sau de castiguri neasteptate. Viata personala cunoaste o stagnare, insa calatoriile le surad in mod deosebit Gemenilor: in septembrie, vor face minimum cate o iesire din oras pe saptamana.

Rac

Racii se vor confrunta cu o serie de tensiuni in cuplu, care vor scoate la iveala probleme mai vechi si lasate nerezolvate cu partenerul de viata. Indiferent de amploarea disensiunilor si a discutiilor in contradictoriu, problemele se rezolva in mod sigur, iar relatia isi reia cursul firesc. Financiar, lucrurile merg excelent pentru Raci.

Leu

Leii nu vor avea o luna septembrie senzationala. La locul de munca, se vor ivi in permanenta urgente, proiecte noi de finalizat si provocari diverse, ceea ce inseamna ca orele suplimentare ii cam pandesc pe acesti nativi. Acasa, in sanul familiei, Leii cauta consolare si sunt mai emotivi ca niciodata.

Fecioara

Fecioarele isi cam fac de cap in septembrie, asta daca tin cont de ceea ce le dicteaza astrele. Acesti nativi nu au deloc chef de munca, vor sa plece urgent in vacanta, isi amana responsabilitatile de serviciu si sunt pusi pe sotii. Desi nu este tipic lor deloc, Fecioarele sunt putin prea superficiale si se pot trezi in situatia in care sa fie ele cele criticate de cei din jur.

Balanta

Balantele vor avea o luna septembrie linistita, cu multa armonie la serviciu si in familie. Problemele care i-au apasat in aceasta vara se disperseaza ca prin minune, iar pofta de viata le revine din plin. Nu este exclus ca Balantele sa reia prietenii mai vechi si sa mobilizeze vechi colegi la reuniuni emotionante.

Scorpion

Profesia le zambeste din plin Scorpionilor in septembrie, iar beneficiile care curg din succesul lor profesional sunt pe masura. Multumiti de rezultatele profesionale si cu portofelul plin, Scorpionii sunt invadati de o pofta nebuna de a calatori si de a se relaxa la mare departare.

Sagetator

Sagetatorii au mare lipici la bani in luna septembrie, dupa o perioada in care au avut cheltuieli monumentale, iar conturile lor s-au golit considerabil. Imediat ce se redreseaza financiar, Sagetatorii investesc in "hrana intelectuala" si isi cumpara carti sau materiale de perfectionare in profesie, orice are legatura cu potolirea setei de cultura.

Capricorn

Capricornul scapa in sfarsit de Pluton si reuseste sa rezolve multe probleme restante, care i-au dat mari batai de cap in aceasta vara. Odata eliberati de povara trecutului, nativii incep sa isi placa planuri de viitor si sa gaseasca solutii inedite pentru evolutia afacerilor personale sau a proiectelor care le aduc beneficii materiale.

Varsator

Varsatorii renunta la obsesia pentru activitatea profesionala si incep sa aiba un chef nebun de iubit. Se dedica 100% relatiei de cuplu si organizeaza mici escapade romantice sau pregatesc surprize dulci persoanei iubite, dintr-un avant incredibil spre romantism, sentimente si implinire sufleteasca.

Pesti

Pestii se vor simti coplesiti de toate lucrurile care li se intampla in septembrie. La serviciu nu isi mai vad capul de treaba, acasa familia ii solicita mai mult decat niciodata, prietenii le bat obrazul ca ii neglijeaza etc. Timpul liber va fi doar o amintire, semn ca acesti nativi vor iesi din luna mai obositi decat au intrat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului