Horoscop zilnic

#horoscop 2009 #horoscopul 2009 pe scurt #influente planetare 2009 #perioade grele horoscop 2009 #perioade bune horoscop 2009

Horoscopul 2009 pe scurt

Daca vrei sa stii principalele noutati ale zodiei tale pentru anul viitor, iti prezentam in continuare horoscopul 2009 pe scurt, cu cele mai insemnate momente si cu cele mai bune si mai grele perioade. Cuvintele-cheie ale anului iti vor descrie in mare ce-ti rezerva astrele, iar influentele planetelor iti ofera ocazia de a schimba lucrurile in avantajul tau.

Horoscop 2009 pentru Berbec

Cuvinte-cheie ale anului: comunicare, sociabilitate, munca de echipa, sport, arta, distractie.

Momente-cheie: iulie – septembrie 2009 pentru bani. Ai posibilitatea sa atingi o pozitie sociala de invidiat.

Perioade bune: iulie – septembrie 2009 pentru profesie, ianuarie – martie 2009 pentru sanatate, aprilie – mai 2009 pentru bani.

Perioade grele: iulie – septembrie 2009 pentru viata sentimentala, ianuarie – martie 2009 si octombrie – decembrie 2009 pentru profesie.

Influente planetare in 2009: Uranus si Neptun te ajuta in perioada aprilie –iunie 2009 sa- ti asumi riscuri calculate, in vederea unor castiguri de ordin financiar. Exista oportunitati in domeniul imobiliar. Daca vei cere un imprumut, Horoscopul 2009 te anunta ca vei beneficia de conditii avantajoase. Saturn si Pluto iti creeaza dificultati la locul de munca, in ultima parte a anului. Va trebui sa tratezi totul cu mult calm si sa negociezi.

Horoscop 2009 pentru Taur

Cuvinte-cheie ale anului: armonie, relaxare, calatorii, studii, dezvoltare profesionala , relatii cu strainatatea, oportunitati profesionale.

Momente-cheie: octombrie – decembrie 2008. Conjunctia Jupiter – Venus aduce o perioada extrem de benefica pentru viata sentimentala, cu evenimente fericite de prima importanta, precum nasterea unui copil.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 pentru viata sentimentala.

Perioade grele: aprilie - iunie 2009 pentru sanatate.

Influente planetare in 2009: In perioada aprilie - iunie 2009, opozitia Saturn – Pluto provoaca crize in viata conjugala . Este nevoie de multa stapanire de sine pentru a depasi momentul. Saturnin opozitie cu Jupiter iti confera un sentiment de nemultumire fata de viata profesionala, in perioada aprilie - iunie 2009.

Horoscop 2009 pentru Gemeni

Cuvinte-cheie ale anului: idealism, iluzionare, schimbare, comportament dificil, deceptii, aventura, asumarea responsabilitatilor, eficienta, adaptare.

Momente-cheie: In iulie – septembrie 2009 ai parte de noroc in domeniul financiar. Apar castiguri deosebit de importante, ca urmare a unui efort sustinut.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 pentru viata sentimentala.

Perioade grele: iulie – septembrie 2009 pentru viata sentimentala.

Influente planetare in 2009: In ianuarie – martie 2009, Saturn te ajuta sa fii mai elaborat in proiectele pe care le desfasori si sa tii cont de detalii. Din aprilie - iunie 2009, Soarele iti trezeste nevoia de a atinge succesul in viata profesionala. Potrivit Horoscopului 2009, esti mai eficient, mai ambitios si mai combativ, in cadrul echipei. In aceeasi perioada, Luna Neagra te obliga sa faci economii si sa renunti la unele placeri.

Horoscop 2009 pentru Rac

Cuvinte-cheie ale anului: iubire, relatii, excesivitate, schimbare, impulsivitate, cheltuieli importante, studii, calatorii, agresivitate, gelozie.

Momente-cheie: In ultima perioada din an exista posibilitatea de realizari deosebite din punct de vedere profesional. Reusesti sa-ti atingi obiectivele si culegi roadele muncii tale. Iti sunt recunoscute meritele.

Perioade bune: iulie – septembrie 2009 pentru viata sentimentala, strainatate, calatorii, ianuarie – martie 2009 pentru profesie.

Perioade grele: iulie – septembrie 2009 pentru profesie.

Influente planetare in 2009: In primele luni ale anului, Venus te sprijina in planurile financiare pe care ti le-ai facut. Reusesti sa-ti organizezi bine banii si sa-ti maresti contul bancar. In aceeasi perioada, Marte te face mai agitat ca de obicei sau iti confera o stare de apatie.

Horoscop 2009 pentru Leu

Cuvinte-cheie ale anului: comunicare, relatii, sociabilitate, iubire, castiguri, pasiuni, agresivitate, risipa.

Momente-cheie: In primele luni ale anului acorzi prioritate sentimentelor si nu ratiunii, asa cum ai face in mod normal. Exista posibilitatea sa apara planuri de casatorie sau o logodna, anunta Horoscopul 2009.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 si iulie – septembrie 2009 pentru viata sentimentala.

Perioade grele: ianuarie - iunie 2009 pentru profesie si aprilie – iunie 2009 pentru sanatate.

Influente planetare in 2009: In ultima parte a anului, Pluto complica relatia cu partenerul de viata, din cuaza ca devii interesat de altcineva. Tot Pluto este cel care agraveaza relatiile cu colegii de serviciu in aceeasi perioada. Comunici foarte greu cu acestia si va fi nevoie de multa stapanire de sine pentru a nu arata cat te agaseaza unele lucruri. Marte te ajuta sa te refaci si sa-ti recapeti conditia fizica incepand cu iulie 2009.

Horoscop 2009 pentru Fecioara

Cuvinte-cheie ale anului: proiecte, tenacitate, eforturi, iluzionare, ambitie, casa, familie, confort, prietenie, despartiri, reconcilieri.

Momente-cheie: Dupa a doua jumatate a anului, Fecioarele traverseaza o perioada dificila in viata sentimentala. Trebuie sa fie foarte atente la tendinta de a se entuziasma usor si de a se lasa cucerite de persoanelele fermecatoare din jur. Acestea au intentii necurate si, in final, nativii zodiei vor avea de suferit, avertizeaza Horoscopul 2009.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 pentru profesie si octombrie – decembrie 2009 pentru bani.

Perioade grele:  iulie – septembrie 2009 pentru viata sentimentala si aprilie –iunie 2009 pentru sanatate.

Influente planetare in 2009: In prima jumatate a lui 2009, Venus si Soarele te ajuta sa te impui si sa-ti atingi scopul la serviciu. Pe de alta parte, in aceeasi perioada Luna Neagra iti trezeste nevoia de perfectiune, ceea ce nu e este o idee tocmai buna cand vine vorba de munca in echipa.

Horoscop 2009 pentru Balanta

Cuvinte-cheie ale anului: creativitate, mutare, amenajari, sexualitate, aventura, ipohondrie, castiguri financiare, schimbare profesionala.

Momente-cheie: Primele luni ale lui 2009 sunt pline de sanse, pe plan financiar. Iti intra in cont sume considerabile, fara sa fie nevoie sa faci vreun efort pentru a le obtine.

Perioade bune: octombrie – decembrie 2009 pentru viata sentimentala, octombrie – decembrie 2009 pentru profesie.

Perioade grele: octombrie – decembrie 2009 pentru sanatate, aprilie –iunie 2009 pentru profesie

Influente planetare in 2009: Pluto aduce neintelegeri si lipsa de comunicare cu partenerul de viata, incepand cu aprilie 2009. In aceeasi perioda, influentele negative ale lui Mercur aduc intarzieri si obstacole in activitatea profesionala. In ultima parte a anului, Venus te ajuta sa restabilesti echilibrul in relatia de cuplu si sa te bucuri de ceea ce ai.

Horoscop 2009 pentru Scorpion

Cuvinte-cheie ale anului: energie, sport, iluzionare, optimism, senzualitate, aventura, risipa, castiguri, despartiri, exigenta.

Momente-cheie: In primele luni ale anului beneficiezi de stabilitate si echilibru in relatia de cuplu, departe de  orice griji. Daca nu ai inca pe nimeni, inceputul primaverii iti aduce ocazii frumoase.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 pentru viata sentimentala si profesie, iulie – septembrie 2009 pentru bani.

Perioade grele: aprilie –iunie 2009 pentru viata sentimentala, octombrie – decembrie 2009 pentru profesie.

Influente planetare in 2009: Dupa aprilie 2009, Luna Neagra te face foarte exigent in relatiile cu cei din jur si in special in relatia cu persoana iubita. Pana in octombrie, instinctul te face sa raspunzi nevoilor proprii, care pot parea egoiste pentru persoana iubita. Din toamna esti mai putin energic si ai nevoie mai mult ca oricand de odihna si de hrana. Daca ai probleme de sanatate, ar trebui sa consulti un specialist.

Horoscop 2009 pentru Sagetator

Cuvinte-cheie ale anului: imaginatie, prietenie, relatii, sociabilitate, aventura, indoiala, schimbare, dinamism, incredere in sine, anxietate, risipa.

Momente-cheie: Incepand din aprilie 2009 te vei confrunta cu schimbari importante la locul de munca, anunta Horoscopul 2009. Trebuie sa-ti pastrezi increderea si sa gasesti acele aspecte care te avantajeaza in noua situatie si care exista, fara indoiala.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 pentru profesie, aprilie –iunie 2009 pentru sanatate.

Perioade grele: aprilie –iunie 2009 pentru viata sentimentala si pentru bani, iulie – septembrie 2009 pentru profesie.

Influente planetare in 2009: Dupa aprilie 2009, Luna Neagra intra in casa relatiilor. Ai indoieli in privinta partenerului de viata, iar certurile pot fi suficient de grave incat sa duca la ruptura. Din aprilie, Uranus aduce schimbari pe termen lung in statutul profesional.

Horoscop 2009 pentru Capricorn

Cuvinte-cheie ale anului: familie, casa, relatii, iubire, extenuare fizica, avantaje si succese profesionale, decizii financiare.

Momente-cheie: Configuratia astrala de la sfarsitul anului anunta un eveniment care iti este scris in destinul sentimental. Toate sperantele tale se vor implini si vei avea parte de evenimente fericite in familie si in relatia de cuplu.

Perioade bune: ianuarie – martie 2009 si octombrie – decembrie 2009 pentru viata sentimentala.

Perioade grele: ianuarie – martie 2009 pentru bani, aprilie –iunie 2009 pentru sanatate.

Influente planetare in 2009: Venus joaca un rol esential in ultima parte a anului, in implinirea afectiva si sexuala, potrivit Horoscopului 2009. In aceeasi perioada, Marte iti confera energia necesara pentru a face fata responsabilitatilor. Iti gasesti fericirea alaturi de persoana mult visata. Luna Neagra te obliga sa strangi cureaua in primele luni ale anului, pentru ca banii sunt din ce in ce mai putini.

Horoscop 2009 pentru Varsator

Cuvinte-cheie ale anului: simt artistic, dezvoltare, dragoste, iluzionare, eficienta, stangacie, oboseala, nervozitate, impulsivitate, griji financiare.

Momente-cheie: In primele luni din 2009 alegi inima, in detrimentul ratiunii, in viata sentimentala, ceea ce inseamna o implicare totala intr-o noua relatie sau posibilitatea de a te indragosti nebuneste de cineva.

Perioade bune: octombrie – decembrie 2009 pentru profesie, aprilie –iunie 2009 pentru viata sentimentala, delasare.

Perioade grele: octombrie – decembrie 2009 in viata sentimentala, iulie – septembrie 2009 pentru profesie, ianuarie – iunie 2009 pentru bani, iulie – septembrie 2009 pentru sanatate.

Influente planetare in 2009: Din aprilie 2009, influentele Lunii te pun in situatia de a alege intre siguranta sentimentala si dragoste. Chiar daca te gandesti foarte serios la casatorie, nu este cazul sa faci acest pas pana nu intelegi bine ceea ce-ti doresti. In ultima parte a anului, Neptun iti ofera posibilitatea de a face un pas important in cariera.

Horoscop 2009 pentru Pesti

Cuvinte-cheie ale anului: calatorii, strainatate, relatii, sociabilitate, iubire, deceptii, schimbari, initiative, nemultumire, castiguri financiare.

Momente-cheie: Sfarsitul lui 2009 iti aduce castiguri financiare deosebite. Daca stii cum sa reactionezi si te folosesti de arta diplomatiei, ai putea strange niste sume interesante.

Perioade bune: iulie – septembrie 2009 pentru profesie, ianuarie – martie 2009 si octombrie – decembrie 2009 pentru sanatate, aprilie –iunie 2009 pentru bani.

Perioade grele: aprilie –iunie 2009 pentru viata sentimentala, aprilie –iunie 2009 pentru sanatate.

Influente planetare in 2009: Dupa a doua jumatate a lui 2009 iti intri in ritm la serviciu si ai diverse initiative. Ai o mare capacitate de munca, anunta Horoscopul 2009, gratie influentelor lui Marte si Saturn si esti decis sa-ti atingi scopul. Dupa aprilie 2009 esti din ce in ce mai obosit, atat fizic, cat si psihic. Nu te mai multumeste nimic, dar nu este vorba despre nimic grav.

Marele Horoscop 2009, cu predictii pentru dragoste, cariera, bani si sanatate, il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top