Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscopul iubirii #horoscop 2012

Horoscopul iubirii 2012

horoscopul iubirii 2012 anunta o perioada interesanta pentru noul an. Unii nativi vor acorda mai multa atentiei vietii lor amoroase si isi vor consolida relatia avuta si vor face planuri impreuna cu persoana iubita. Altii vor pune capat unei relatii dificile si isi vor vedea mai departe de drum.

Afla in continuare ce-ti rezerva astrele in horoscopul iubirii 2012:

 

Horoscopul iubirii 2012 Berbec
 

Dca ai deja o relatie si esti multumit de felul in care merg lucrurile, atunci in 2012 totul va decurge destul de bine. Vei reusi sa comunici cu persoana iubita pe mai multe planuri. In caz contrar, anul iti aduce neplaceri si oarecare sanse de distractie, dar nimic serios.

 

Horoscopul iubirii 2012 Taur


Iti clarifici unele aspecte din trecut si iei decizii bune pentru viitorul tau sentimental. Daca ai o relatie reusita , vei trai clipe de profunda implinire impreuna cu persoana iubita. Daca esti singur, poti sa incepi o noua relatie cu conditia sa inveti din greselile trecutului.

 

Horoscopul iubirii 2012 Gemeni


In plan amoros, este un an complicat pentru Gemeni. Daca esti singur, vei face multe cuceriri si se poate ca din vanator sa devii vanat. Nu te lasa insa imbatat de aburii dragostei daca nu cunosti absolut nimic despre acea persoana. Gemenii aflati intr-o relatie sunt nemultumiti in general.

 

Horoscopul iubirii 2012 Rac


Tine cont mai mult de nevoile persoanei iubite. Amandoi sunteti senzuali si pusi pe fapte mari in dormitor. Nativii au parte de impliniri in plan amoros, in relatia de cuplu existenta. Pentru Racii singuri se anunta un an cu numeroase experiente. Pana la finalul lui 2012 s-ar putea indragosti.

 

Horoscopul iubirii 2012 Leu


Iti faci de cap in 2012, mai ales daca nu ai inca o relatie stabila. Fermecator si "pacatos", vei suci capul tuturor celor care nutresc chiar si cea mai mica admiratie pentru tine. Vei avea numerosi parteneri. Pana la sfarsitul lui 2012 se poate sa te casatoresti.

 

Horoscopul iubirii 2012 Fecioara


Anul nu debuteaza prea bine, dar lucrurile se schimba in favoarea ta. Nu sta inchis in casa daca vrei sa-ti oferi sansa de a-ti intalni jumatatea. Pentru Fecioarele care au deja o relatie, anul este destul de linistit, fara evenimente majore. Cele necasatorite pot face planuri de nunta.

 

Horoscopul iubirii 2012 Balanta


In 2012 esti foarte interesat de viata ta amoroasa si vei face mai multe eforturi decat de obicei pentru ca lucrurile sa mearga bine. Partenerul tau este multumit sa te vada atat de afectuos si expansiv. Balantele singure ar putea sa cunoasca pe cineva, astfel incat nu trebuie sa dispere.

 

Horoscopul iubirii 2012 Scorpion


Pentru tine, anul 2012 reprezinta o perioada complicata. Petrece mai mult timp cu partenerul tau si arata-te mai intelegator. Pastreaza-ti capul pe umeri, chiar daca uneori este greu sa fii lucid in dragoste. Se poate sa intalnesti pe cineva daca esti singur, insa este nevoie de prudenta.

 

Horoscopul iubirii 2012 Sagetator


Nu esti neaparat preocupat de viata ta amoroasa, insa oportunitatile tot apar. Se poate sa te indragostesti in repetate randuri, dar nu este vorba despre nimic serios. Faci cu cereri peste cuceriri. Sagetatorii cu o relatie stabila se bucura de mai multa liniste in vietile lor.

 

Horoscopul iubirii 2012 Capricorn


Pentru Capricornii cu o relatie reusita, anul 2012 este aducator de impliniri foarte importante in viata lor. Cei care intampina probleme de multa vreme vor decide sa-si vada singuri de drum, departe de o relatie chinuitoare. Capricornii singuri se vor indragosti si au sanse mari sa fie de durata.

 

Horoscopul iubirii 2012 Varsator


Anul 2012 reprezinta o perioada frumoasa pentru Varsatori . Sunt mai fermecatori decat de obicei, au succes in mod repetat si asta le face foarte mare placere. Unii chiar se angajeaza in aventuri riscante, doar de dragul de a savura picatura cu picatura acea experienta noua si inedita.

 

Horoscopul iubirii 2012 Pesti


Pestii aleg sa porneasca de la zero, stergand trecutul cu buretele. Se intampla in cazurile unor relatii chinuitoare. Pentru ceilalti, anul 2012 este aducator de multe si mari impliniri in plan sentimental. Pestii sunt romantici, pasionali, recunoscatori pentru ceea ce au.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro