Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #predictii zodii #horoscop noiembrie

Horoscopul lunar: horoscopul lunii noiembrie 2011

In luna noiembrie , apetitul pentru calatorii si studiu isi va atinge apogeul pentru majoritatea nativilor din zodiac. Gustul pentru aventura, cunoastere si curiozitate fata de nou este completat de actiunea planetei Venus, care ne face deschisi pe plan relational. Din pacate, legaturile umane si sentimentale intemeiate in aceasta perioada se leaga cu usurinta, dar se destrama tot la fel de repede.

Iata care sunt predictiile astrale pentru luna noiembrie 2011:

 

Berbec

Daca iti doresti sa pleci intr-o calatorie, acum este momentul ideal sa o faci. Indrazneste sa pleci la mare distanta si sa-ti asumi riscuri, astrele te sustin in pornirile nebunesti pe care nu ti le-ai satisfacut de multa vreme. In timpul unei astfel de escapade, este foarte probabil sa traiesti si o aventura intensa cu o persoana de sex opus, pe care o vei uita cu dificultate. Vei acorda o atentie sporita aspectului fizic, mai multa decat ai avut dispozitia sa o faci in ultima vreme.
 

Taur

Iti merge din plin pe plan profesional si esti tot mai ambitios sa dai lovitura in cariera. Ai toate sansele sa gasesti reteta minune menita sa-ti aduca mai multi bani. Pe plan personal, uiti sa te relaxezi in prima parte a lunii, dar vei recupera in cea de-a doua jumatate din noiembrie, cand nu vei mai investi energie decat in lucrurile care iti fac placere.
 

Gemeni

Desi esti sociabil din fire, iti vei face si mai multi prieteni in aceasta perioada. Nu esti deloc selectiv in a te apropia de persoane straine si iti largesc in mod considerabil cercul de prieteni. Acasa, vei simti nevoia de frumusete si ordine.
 

Rac

Luna noiembrie te solicita la serviciu mai mult decat niciodata, provocarile sunt tot mai mari iar tu simti ca trebuie sa-ti pui tot randamentul pe tava pentru a trece probele de foc. Cativa prieteni te vor ajuta sa mai uiti de responsabilitati si iti vor imbunatati starea de spirit de fiecare data cand dai semne ca-ti pierzi optimismul.
 

Leu

Incepi luna cu o pofta extraodinara de distractie si gandul iti fuge numai la petreceri, iesiri in oras, excursii si intalniri romantice . Abia atunci cand presiunea financiara incepe sa se simta pe urmeri, te vei mobiliza din nou pe plan profesional si iti vei aminti ca trebuie sa te pui serios pe treaba.
 

Fecioara

Familia revine in prim-plan in luna noiembrie pentru tine, eclipsand alte lucruri pe care le-ai prioritizat pana in prezent. Te vei angaja in tot felul de sarcini si responsabilitati, unele dintre ele foarte dificile, doar pentru a-i ajuta pe cei dragi sa le fie mai bine.
 

Balanta

Ai senzatia ca s-au acumulat atat de multe sarcini in aceasta luna, incat nu mai gasesti calea de a le rezolva pe toate in timp util. Surmenajul va atinge proportii monumentale in noiembrie, astfel ca este necesar sa iti organizezi mai eficient timpul, incepand chiar de azi.
 

Scorpion

In cea mai mare parte a lunii noiembrie, Soarele se afla in semnul tau natal si iti ofera stralucirea necesara de a te impune pe plan social. Gasesti intotdeauna persoanele capabile sa te ajute in fiecare imprejurare si toate-ti merg din plin!
 

Sagetator

Nu doar luna noiembrie se anunta a fi excelenta pentru tine, ci si urmatoarea. Planetele incep sa tranzitele semnul tau natal, oferindu-ti mai multa energie, optimism si putere de a rezolva orice problema ivita la orizont. Acum este momentul sa te afirmi profesional cu adevarat.
 

Capricorn

In luna noiembrie, vei simti nevoia sa te izolezi de restul lumii si sa lucrezi pe cont propriu, fara sa colaborezi cu altcineva. Te vei dedica studiului, meditatiei si acumularii de informatii noi, chiar daca nu ai mai consultat o carte de ani buni.
 

Varsator

Desi esti de obicei sociabil si prietenos, luna aceasta iti dezvolti si mai mult aceasta latura a personalitatii. Te vei orienta spre activitati de grup si vei cauta in permanenta sprijinul celor din jur in orice activitate vei intreprinde.
 

Pesti

Astrele iti asigura un succes notabil in vazul tuturor, unde poti sustine un discurs, un concert sau o prezentare importanta de proiect la locul de munca. Prin urmare, a sosit momentul sa renunti la timiditate si sa ai incredere in calitatile tale de orator. Tot in noiembrie, sansele iti sunt favorabile pentru a incepe o relatie de cuplu serioasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top