Horoscop zilnic

#horoscopul sanatatii 2009 #zodiacul sanatatii 2009 #horoscop 2009

Horoscopul sanatatii 2009

Horoscopul sanatatii 2009 atentioneaza asupra efectelor stresului si a epuizarii fizice. Nativii, indiferent de zodie, trebuie sa invete sa-ti organizeze timpul astfel incat sa le ramana suficient pentru a se ocupa de ei insisi.

zodiile de foc intampina probleme cu sistemul nervos sau iau in greutate. Daca nu reusesc sa se odihneasca suficient si sa-si limpezeasca mintea, vor fi adesea nervoase si nemultumite. Horoscopul 2009 atrage atentia asupra activitatilor sportive periculoase. Acestea sunt de evitat, mai ales in cazurile in care conditia fizica lasa de dorit.

Semnele de apa se implica total in activitatile desfasurate si acest lucru le rapeste intreaga energie. Se acumuleaza oboseala fizica si psihica, care duce la stres si la momente de agitatie. Trebuie sa invete sa se ingrijeasca mai mult de propria persoana si sa-si rezerve un timp cu sine insusi.

Pentru zodiile de pamantHoroscopul 2009 arata mai putin bine decat si-ar dori. Multi au insomnii si se framanta din cauza a tot felul de probleme. Se poate insa ca acestea sa nu fie atat de grave. Au nevoie sa se relaxeze si sa ia mai usor totul, pentru ca-si risipesc intreaga energie pe o multime de maruntisuri.

Nativii zodiilor de aer sunt predispusi la accidente musculare sau osoase. Efortul pe care il depun trebuie sa fie conform conditiei lor fizice, altfel vor suferi repercursiuni. Au perioade de nervozitate, cand sunt intoleranti cu oricine din jur.

horoscopul sanatatii in 2009 pentru zodiile de foc

Berbecii au o conditie fizica buna in cea mai mare parte a anului, conform Horoscopului 2009. Un moment mai putin placut va fi in ultimele luni, cand au probleme cu somnul si devin nervosi si agitati. Le face bine inotul, dar trebuie sa evite sporturile extreme. Exista risc de accidentari.

Leii acumuleaza oboseala psihica si au nevoie de metode de relaxare. Se pot relaxa in bai cu spuma sau saruri speciale. Daca incep sa ia in greutate, ar fi bine sa inceapa un regim de slabit. Chiar daca ii atrag sporturile extreme, ca si in cazul Berbecilor, Horoscopul 2009 le indica sa se gandeasca de doua ori. 

Sagetatorii duc o viata cam sedentara la inceputul lui 2009 si isi fac toate poftele culinare. Cu greu se urnesc din loc si incep o activitate. Este indicat sa bea multa apa, care ii hidrateaza si le curata organismul de toxine. Din a doua parte a anului redevin activi si pusi pe distractie.

Horoscopul sanatatii in 2009 pentru zodiile de apa

Racii tind sa-si consume energia pana la epuizare, muncind neincetat. Daca tii o dieta si exagerezi cu aceasta, organismul iti va transmite cateva semnale. In ultima parte din an fereste-te de frig si de schimbarile majore de temperatura, mai ales daca ai un organism slabit.

trebuie sa fie mai atenti la ceea ce mananca si sa reduca consumul de carne, anunta Horoscopul 2009. Unii nativi se confrunta cu migrene, ceea ce le creeaza o multime de neplaceri. Daca nu ai un moral ridicat, compania persoanelor optimiste, care tin la tine cu adevarat, iti face foarte bine. Nu exagera cu eforturile depuse.

Pestii sunt atenti cu sanatatea lor, cel putin in prima parte a anului. Se feresc de persoanele contagioase si isi ingrijesc trupul. Stresul si oboseala pot fi eliminate prin plimbari lungi in natura, sport si activitati care iti fac placere. Exercitiile fizice fac bine la musculatura si iti dau un nou tonus. Spre sfarsitul anului iti regasesti pofta de viata.

Horoscopul sanatatii in 2009 pentru zodiile de pamant

Taurii se multumesc cu o viata sedentara. Se inchid in casa si cu greu reuseste cineva sa-i faca sa scoata nasul la soare. Daca continua asa, vor fi cuprinsi de ganduri negative. Potrivit Horoscopului 2009, le fac foarte bine excursiile in aer liber si orele petrecute la inot. Va fi nevoie si de schimbari in alimentatie, pentru o conditie fizica mai buna.

Fecioarele au tot felul de mici probleme de sanaatate. Se poate ca din cauza problemelor de circulatie sa ai dureri de picioare. Este indicat sa eviti mancarea picanta si greu digerabila. Exista riscuri de accidente legate de sistemul osos . Fecioarele sunt muncitoare in 2009, insa ar fi recomandat sa incetineasca ritmul si sa-si cunoasca limitele.

Capricornii fac excese alimentare, ceea ce le destabilizeaza nivelul energetic. Daca acumulezi stres, vei avea probleme cu somnul si vei deveni din ce in ce mai obosit. Trebuie sa-ti limpezesti mintea si sa alungi toate gandurile negative care nu te lasa sa te odihnesti. Ceaiurile si compania persoanelor iubite te relaxeaza si te binedispun.

Horoscopul sanatatii in 2009 pentru zodiile de aer

Alimentatia nesanatoasa a nativilor Gemeni are repercursiuni asupra aspectului pielii, avertizeaza Horoscopul 2009. Bea multe lichide si fii mai atent la produsele pe care le consumi. Poti scapa de stres daca iti faci putin timp pentru tine si mergi intr-o excursie sau faci o plimbare lunga in aer liber. Activitatile sportive pot provoca probleme de musculatura. Nu uita sa faci incalzirea inainte si nu exagera cu efortul depus.

Balantele se confrunta cu probleme de sanatate legate de vedere, dantura, circulatie sau picioare. Ar fi bine sa mergi la un control, pentru a sti mai multe. Incearca sa nu stai foarte multe ore in picioare si alege locurile deschise, bine aerisite. Nativii au momente de nervozitate acuta, carora le fac fata cu greu.

Varsatorii se pot deconecta rezervandu-si timp pentru activitatile care le fac placere. Iti vei odihni mintea si vei avea, astfel, rezultate mai bune. Ai tendinta de a manca exagerat si vei lua in greutate foarte usor. Daca trebuie sa faci munci grele, ar fi mai bine sa te feresti sa ridici greutati. Cunoaste-ti limitele fizice.

Pentru predictiile anuale detaliate, mergi la pagina dedicata Horoscopului 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului