Horoscop zilnic

#sanatate #zodii #horoscop #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscopul sanatatii, in functie de zodie

Modul in care trateaza nativii celor 12 zodii sanatatea tradeaza anumite caracteristici, care le completeaza portretul general. Daca un Berbec este capabil de excese fizice, un Rac isi va economisi energia cat se poate de mult. Zonele sensibile ale zodiilor descriu trupul uman, de la cap la talpi, de la Berbec la Pesti, in functie de afectiunile la care sunt predispusi. 
 
Afla mai multe despre sanatatea zodiilor din cele ce urmeaza:
 

Horoscopul si sanatatea la Berbec
 

Berbecul este o persoana plina de vitalitate si de forta fizica. Are capacitatea de a munci foarte mult si de a depune efort fizic peste medie. De fapt, exercitiile fizice ii fac foarte bine, deoarece are mai tot timpul un surplus de energie. Trebuie sa se fereasca de excese, deoarece nu are obiceiul sa-si menajeze organismul. Cand se imbolnaveste, se intampla subit si poate suferi mult, fizic, mai ales ca are si oroare de boala si de moarte. 

Zone sensibile: capul si elementele legate de acesta: ochi, urechi, lobi, gura. 
 

Horoscopul si sanatatea la Taur
 

Taurul este genul de om care pare a avea o sanatate de fier. Robust, puternic, incapatanat, este in stare sa munceasca zile si nopti, fara intrerupere, pana cand organismul ii cedeaza. Nimeni de pe lumea asta nu poate insa sa-l convinga sa se tempereze. Taurul este adesea o persoana longeviva. Este un gurmand in adevaratul inteles al cuvantului. Chiar daca in tinerete poate avea unele tentative de a-si infrana pofta devastatoare, in final ajunge sa cedeze, luand in greutate. De aici pot surveni si unele afectiuni. 

Zone sensibile: gatul si elementele legate de acesta: laringe, glandele vocale, glandele deglutitiei. 
 

Horoscopul si sanatatea la Gemeni
 

Nativul Gemeni nu are cine stie ce rezistenta fizica , insa dispune de o capacitate intelectuala deosebit de dezvoltata. De aceea, il preocupa domeniile care ii cer efort mental si nu unul fizic. Trupul poate sa-i fie fragil. Se poate imbolnavi usor, mai ales ca nu prea are grija de el. In privinta mancarii, acum este sedus de un preparat traditional, pentru ca mai tarziu niciun fel de mancare sa nu-i mai deschida apetitul. Este contraindicat sa faca exces de excitante (cafea, tutun, alcool) si de medicamente. Ii fac bine spatiile deschise, aerisite. 

Zone sensibile: toracele, plamanii, bratele, sistemul nervos.
 

Horoscopul si sanatatea la Rac
 

Despre starea de sanatate a nativului Rac putini oameni stiu ceva. Se manifesta atat de putin in exterior, incat cu greu iti poti da seama daca se simte rau, este trist sau doar putin obosit. Racul este adesea molcom in miscari. Se urneste greu, incepand de la trezirea de dimineata si pana la situatiile cotidiene in care refuza sa se miste rapid. Natura acvatica si feminina, poate suferi de migrene, dureri menstruale , celulita, tensiune etc. 

Zone sensibile: piept, sani, pancreas, vezica, intestine, ficat. 
 

Horoscopul si sanatatea la Leu
 

Leul are aparenta unui personaj puternic, bine facut. Fizicul sau impune dar, in interior, Leul nu este atat de rezistent pe cat ii place sa creada. Ca si Berbecul sau Taurul, isi forteaza limitele pentru ca este ferm convins ca le poate depasi. Cand se imbolnaveste, cade rapid la pat. Poate suferi de boli circulatorii, arterite, cangrene, boli cardiace, afectiuni pulmonare. Este indicat sa apeleze la tratamente naturiste mai degraba decat la cele chimice. 

Zone sensibile: centri nervosi, splina, inima, spate.
 

Horoscopul si sanatatea la Fecioara
 

Fecioara nu dispune de o rezistenta fizica atat de buna ca cea a Leului sau Berbecului, insa este mult mai atenta la semnalele transmise de organismul ei. Daca exista un nativ al zodiacului bun cunoscator al medicinei, acela este nascut in semnul Fecioarei. Nu se poate afirma despre Fecioara ca este o ipohondra, deoarece nu-si imagineaza ca s-a imbolnavit. Dar, spre deosebire de multi altii, ea respecta intocmai dieta, regimul sau indrumarea specialistului. Poate suferi de frigiditate, probleme de metabolism. 

Zone sensibile: aparatul digestiv. 
 

Horoscopul si sanatatea la Balanta
 

Balanta are grija de propria sanatate din nevoia de a pastra echilibrul existentei sale. Eschilibrul celor doua talere reprezinta factorul activator al multor gesturi ale Balantei. Daca se vede nevoita sa stea in spital, va cauta un loc curat, cu oameni moderni, bine pregatiti. Are oroare de mediile mizere, care o afecteaza atat fizic, cat si psihic. Este bine sa evite alimentele si produsele bogate in grasimi, sare sau acid. Poate avea probleme legate de aparatul excretor. 

Zone sensibile: rinichii. 
 

Horoscopul si sanatatea la Scorpion
 

Scorpionul este, in aparenta, putin rezistent in plan fizic. Adesea, este bolnav sau afirma ca sufera de numeroase afectiuni. Se poate ca acestea sa fie adevarate. Doctorii vor fi schimbati precum sosetele, iar analizeze vor continua. Cat, nu se stie. Dar mai mult ca sigur, asa suferinzi cum sunt, Scorpionii ajung sa traiasca mai mult decat cei mai sanatosi dintre cunoscutii lor. Poate avea diverse afectiuni legate de piele si de aparatul reproducator, precum dermatite, vaginite. 

Zone sensibile: sistemul genital, sistemul urinar.
 

Horoscopul si sanatatea la Sagetator
 

Sagetatorul este un tip sportiv, asemenea nativului Berbec. De aceea, are o conditie fizica buna pe tot parcursul vietii, pentru ca nu renunta sa faca miscare si sa practice sporturile sale preferate. In plus, se bucura de un psihic bun. Nimic nu reuseste sa-i rapeasca simtul umorului. Cu toate acestea, exista afectiuni de care sufera mai devreme sau mai tarziu, legate de piele, membre etc. Poate suferi de dermatite sau diverse iritatii ale pielii, afectiuni circulatorii, afectiuni ale coloanei vertebrale, probleme cu tiroida si ficatul. Este bine sa evite excesele fizice si pe cele alimentare. 

Zone sensibile: sold, coapse, tiroida, bazin. 
 

Horoscopul si sanatatea la Capricorn
 

In general, Capricornul este un tip bine facut, rezistent in plan fizic. Daca are o buna igiena de viata, nu se confrunta cu mari probleme. Exista insa riscul ca o afectiune oarecare sa capete in mintea lui proportii gigantice. Atunci apare tipul ipohondrului, care poate fi profund afectat de orice simptom. Capricornul poate suferi diverse afectiuni legate de sistemul osos. Este, de asemenea, foarte sensibil la nivelul pielii, putand sa aiba diverse alergii. 

Zone sensibile: genunchii, parul, pielea, dintii, zona stomacala, nervii periferici, sistemul osos. 
 

Horoscopul si sanatatea la Varsator
 

Varsatorul nu este foarte preocupat de starea sa de sanatate. Daca trebuie, insa, sa ia masuri, va fi dispus sa incerce cele mai extravagante tratamente. Desi este deschis la nou si primul care se ofera pe post de cobai, se plictiseste repede. Aproape intotdeauna se dovedeste incapabil sa tina un regim sau tratament de la cap la coada, asa cum scrie in reteta. Poate suferi de afectiuni legate de vedere, respiratie, gambe, circulatie, inima. 

Zone sensibile: gambe, pulpe. 
 

Horoscopul si sanatatea la Pesti
 

Fire sensibila, nativul Pesti poate fi afectat foarte usor de diverse boli, numai din ceea ce aude si vede ca se petrece in jurul sau. Nu-i face bine sa stea pe langa persoane bolnave, deoarece are tendinta de a se identifica cu acea persoana, manifestand chiar simptomele acesteia. Panicos si subiectiv, trebuie sa aiba pe cineva langa el care sa-i arate perspectiva realista asupra senzatiilor lui.

Zone sensibile: sistemul limfatic, picioarele, oasele piciorului.  

 

Sursa foto : .mitchellcommunityhealthpartnership.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului