Horoscop zilnic

#sarbatori de iarna #horoscop #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscopul sarbatorilor de iarna

Horoscopul sarbatorilor de iarna anunta o perioada frumoasa pentru o parte dintre nativi, in care au parte de multa distractie. Ei intalnesc oameni noi si, unii dintre nativii celor 12 zodii chiar se vor indragosti, zapaciti sau nu de atmosfera de sarbatori. Pentru altii, insa, sfaristul lui 2010 anunta dificultati la locul de munca, dar si in sanul familiei.

horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Berbec
 

Berbecii au parte de niste sarbatori de iarna toride. Daca au deja o relatie, momentele de comuniune spirituala se impletesc cu implinirile de ordin fizic. Cei singuri pot sa se indragosteasca nebuneste in aceasta perioada, asa ca trebuie sa fie atenti ce oameni intalnesc in jurul lor la finalul lui decembrie.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Taur
 

Pentru Tauri, sarbatorile de iarna pot fi mai putin linistite. Exista unele tensiuni in sanul familiei din cauza unor bani sau a unor bunuri mostenite. Se pare ca membrii familiei nu se pun de acord. Singurul ajutor pe care il pot primi Taurii in aceasta perioada vine din afara, din partea prietenilor de incredere. Este bine sa-si pastreze calmul.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Gemeni
 

Gemenii au posibilitatea sa faca unele deplasari de sarbatori, in cadrul carora intalnesc multa lume. Este un lucru bun, deoarece isi pot face relatii utile, mai ales ca ei exceleaza la capitolul sociabilitate. Astfel, se pot folosi de atmosfera agreabila a sarbatorilor pentru a discuta si a socializa. Nativii singuri sunt deosebit de norocosi. Pana la sfarsitul anului ar putea sa-si gaseasca sufletul pereche.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Rac
 

Racilor nu le sta gandul la petreceri si mancare buna . Chiar daca sarbatorile de iarna bat la usa, ei vor fi ocupati mai mult cu treburile de serviciu. Racii vor traversa o perioada deosebit de importanta in plan profesional. Chiar daca pe parcurs vor aparea unele piedici, ei trebuie sa stie cum sa negocieze pentru ca viata lor profesionala sa se schimbe in bine.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Leu
 

Leii traiesc sarbatorile de iarna la maxim, deoarece ei iubesc viata si stiu cum sa se distreze. Cei care au deja o relatie se arata foarte afectuosi fata de persoana iubita si chiar isi manifesta recunostinta pentru tot ceea ce au. In general, Leii vor fi deosebit de sociabili si intreprinzatori. Participa la evenimente si seduc cu usurinta. Cei singuri ar putea incepe o noua idila.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Fecioara
 

Fecioarele se confrunta cu probleme de sanatate si cu neintelegeri in cuplu. Astfel, sarbatorile de iarna nu sunt cele mai reusite. Nativii zodiei trebuie sa se ingrijeasca daca au probleme circulatorii si sa urmeze un tratament. Fecioarele singure ar putea sa intalneasca o persoana cu totul deosebita pana la sfaristul anului, alaturi de care sa inceapa o noua poveste de iubire .
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Balanta


Pentru Balante, sfarsitul de an se anunta destul de complicat. La locul de munca au loc evenimente neasteptate, modificari bruste, care dau totul peste cap. Sunt posibile chiar conflicte cu superiorii. Nici cu banii nu stau Balantele foarte bine. De sarbatori, cel mai bun lucru este sa se linisteasca si sa se gandeasca rational la viitorul lor.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Scorpion
 

Scorpionii au parte de o perioada nespus de frumoasa la sfarsit de an. Multi dintre cei care au o relatie stabila isi vor petrece timpul in compania persoanei iubite. Unii chiar vor concepe un copil in aceasta perioada, in timp ce altii vor decide doar sa aduca pe lume un copil. Scorpionii singuri trebuie sa fie atenti la persoanele pe care le cunosc de sarbatori. S-ar putea indragosti peste noapte!
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Sagetator
 

Sagetatorii sunt deopotriva interesati de amor si de cariera. In timp ce unii muncesc cu ravna fara sa tina cont de Craciun si revelion, altii fac amor, acumuleaza experienta, se distreaza si traiesc clipa. Sagetatorii au parte de multe impliniri, in special la nivel fizic, iar unii dintre ei ar putea chiar sa se indragosteasca. Ar fi cazul sa fie mai precauti pentru ca se poate sa nu dea peste persoana potrivita.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Capricorn
 

Capricornii isi fac de cap cu ocazia sarbatorilor de iarna. Probabil vor manca tot de pe masa, fara sa tina cont de limitele fizice ale propriului corp. Chiar daca au la dispozitie o multime de preparate delicioase, ar trebui sa se rezume la mesele obisnuite de peste zi si sa se abtina sa ciuguleasca sau chiar sa manance consistent intre aceste mese. De asemenea, este recomandat ca nativii sa se hidrateze corespunzator. Cu apa, nu cu palica, vin sau sampanie.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Varsator
 

Varsatorii sunt preocupati de viata lor amoroasa, de sarbatori. Cei care au deja o relatie petrec foarte mult timp in compania persoanei iubite, care se pare ca-i fascineaza. Le place sa o analizeze si de cate ori descopera ceva nou in personalitatea acesteia, pentru Varsatori este ca un cadou. Cei singuri, insa, ar putea sa fie deprimati de sarbatori tocmai pentru ca nu au pe nimeni. O surpriza de proportii nu este deloc exclusa.
 

Horoscopul sarbatorilor de iarna pentru Pesti
 

Pestii ar trebui sa fie atenti la doua aspecte, de sarbatori: problemele de la serviciu si partenerul de viata. In activitatea profesionala, Pestii se confrunta cu situatii dificile, care le cam distrug cheful de petreceri. Pe de alta parte, neintelegerile din cuplu survin ca urmare a unor decizii gresite ale Pestilor. Ei ar putea sa calce stramb si sa-si complice viata personala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro