Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop 2011 #horoscop toamna

Horoscopul tau de toamna: ce-ti rezerva astrele in toamna 2011

In aceasta toamna , multi nativi sunt preocupati de relatiile cu persoanele din jur, fie in plan profesional, fie in plan personal. Multi sunt cei care se lasa purtati de val, iar acest lucru nu este tocmai intelept. Se recomanda diplomatia si prudenta in orice se intreprinde.

 

Horoscop de toamna 2011 Berbec


La inceputul toamnei te preocupa situatia ta financiara. Se poate sa fii tentat de jocurile de noroc, insa nu este o idee buna. La mijlocul perioadei lasa-te ghidat de intuitie si vei gasi cele mai potrivite solutii. Spre finalul perioadei este indicat sa devii mai tolerant cu persoanele apropiate.


Horoscop de toamna 2011 Taur


In aceasta toamna ai o perioada destul de dificila, cu multe lucruri de rezolvat. Vei gasi solutiile potrivite daca esti dispus sa faci efortul necesar. Fii prudent si diplomat, nu lasa ca amanunte din viata personala sa ajunga la urechile oricui. Persoana iubita are nevoie de sprijinul si atentia ta.

 

Horoscop de toamna 2011 Gemeni


Intri in toamna cu optimism. Esti energic si lipsit de griji. Pe de alta parte, se poate sa fii exagerat de critic cu unele persoane, fara sa vezi propriile greseli. Priveste prezentul si actioneaza, nu filozofa la nesfarsit pentru ca poti rata ocazii frumoase. Fii mai deschis cu familia.

 

Horoscop de toamna 2011 Rac
 

In aceasta toamna esti destul de stangace in relatiile cu cei din jur. Suspectezi gratuit, esti nemultumit si inchis in tine. Adopta o conduita echilibrata si poarta-te frumos cu toata lumea, cel putin pana obtii dovezi incontestabile. Altfel poti avea mult de pierdut si iti distrugi imaginea.

 

Horoscop de toamna 2011 Leu
 

Ai incredere in tine, in ideile si principiile tale si nu te abate din drumul tau. La jumatatea perioadei revin in actualitate vechi proiecte si ai parte de reusite importante. Prin noiembrie ai putin timp liber pentru relaxare. Intretine relatii foarte bune cu persoanele cu autoritate.

 

Horoscop de toamna 2011 Fecioara
 

Profita de aceasta luna pentru a calatori intr-o zona pe care ti-ai dorit sa o vezi. Pentru tine, inceputul de toamna vine cu o vacanta. Iesi in lume si socializeaza, pentru a scapa de gandurile negre. Spre finalul perioadei ai putea primi o recompensa pentru eforturile tale profesionale.

 

Horoscop de toamna 2011 Balanta
 

Daca urmezi un curs in aceasta perioada, vei invata intr-un mod eficient si vei obtine rezultate excelente la examene. Adopta o atitudine echilibrata in relatiile cu toti din jur si infraneaza-ti pornirile agresive. Ai grija de relatia ta de prietenie cu un prieten bun. Ar putea interveni banii.

 

Horoscop de toamna 2011 Scorpion


Abtine-te de la cheltuieli nejustificate si de la actiuni subiective. Ai foarte multa incredere in tine, dar nu este cazul sa te avanti in orice proiect, fara minime precautii. Daca promiti sau te lauzi cu ceva, ar fi cauzl sa pui in aplicare acel lucru, altfel toti vor rade de tine.

 

Horoscop de toamna 2011 Sagetator


Ai toate sansele sa-ti faci dusmani daca esti prea sincer. Poti sa spui ceea ce gandesti, dar intr-un mod diplomat. Se poate ca nu toate planurile sa-ti iasa asa cum doresti, dar trebuie sa accepti si unele situatii neplacute. Pastreaza o conduita echilibrata si totul va merge bine.

 

Horoscop de toamna 2011 Capricorn


Esti destul de subiectiv in aceasta perioada. Ia lucrurile mai usor si cantareste-ti bine vorbele si faptele. Nu te ambala din orice. Ambitia ta nemasurata te poate trimite pe un drum gresit. Ingrijeste-te de familie si de persoanele dragi din viata ta, care au nevoie de tine.

 

Horoscop de toamna 2011 Varsator


Bazeaza-te pe sprijinul prietenilor buni pentru a trece cu bine de unele momente. Poti primi un sfat util, insa nu uita ca si tu, la randul tau, trebuie sa fii un bun prieten. Daca ai multe nemultumiri, petrece-ti timpul liber cu o activitate intelectuala sau umanitara. Te vei simti mai bine.

 

Horoscop de toamna 2011 Pesti
 

Vei duce o viata paralela sau vei separa foarte bine viata ta privata si intima de celelalte arii existentiale. In toamna 2011 iei cateva decizii importante pentru viitorul tau. Ajuta-i pe cei dragi, dar nu te lasa folosit. Gesturile tale trebuie apreciate, nu luate ca ceva cuvenit.

Foto: fotocommunity.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului