Horoscop zilnic

#terorist #zodii #horoscop 2013 #obstacole #obstacole zodii #predictii 2013

Obstacolele anului 2013 pentru fiecare zodie

In 2013, obstacolele scoase in cale de astre nativilor din zodiac vizeaza in general aria socio-profesionala si dezvoltarea personala. Tranzitul planetar face ca noul an sa aduca schimbari importante in viata noastra, cu un substrat adanc si efecte care se vor resimti ani buni pe viitor. Astrologii spun ca, odata depasite, aceste obstacole vor fi o reala binecuvantare pentru cei care vor reusi sa imbratiseze aceste transformari.


Berbec

Pentru Berbeci, anul 2013 se va dovedi cu adevarat "cel al provocarilor". Acesti nativi resimt puternic nevoia de libertate si control, ceea ce ii poate conduce catre luarea celor mai neinspirate decizii. Astfel ca obstacolele majore cu care acesti nativi se confrunta vin din propria impulsivitate, deci dispar cu mult autocontrol, rabdare si intelepciune.


Taur

Taurii nu vor cunoaste impedimente majore in profesie sau in viata sociala. La ei, obstacolele vor surveni pe plan personal. Se vor vedea in postura de a lua o decizie extrem de importanta pentru viitorul lor, fie ca discutam despre o despartire sau o casatorie, iar retinerile nascute din prejudecati si nesiguranta ii pot dezorienta.


Gemeni

Fiind un an excelent pentru Gemeni, anul 2013 va aduce schimbari benefice in viata acestor nativi. Singurele neplaceri cu care acestia se pot confrunta este tendinta astrelor de a aduce multa stabilitate in viata lor, deci mai putin "spatiu" de a explora si de a fi liberi, cum ei sunt obisnuiti sa traiasca.


Rac

Pentru Raci, rezolvarea problemelor de orice natura in 2013 (fie ele minore sau majore) va fi ingreunata de tendinta lor de a privi in mod negativ lucrurile. Pesimisti si nesiguri pe ei insisi, Racii tind sa vada in negru viitorul, iar acest defect va iesi la suprafata anul acesta. Cu o atitudine pozitiva, insa, toate obstacolele de acest tip vor putea fi depasite cu usurinta.


Leu

Leii au astrele de partea lor in 2013, in profesie si acasa. Din pacate, ei devin propriii lor "calai" in situatiile importante, intrucat se tem sa isi exprime ideile. Devin prea putin asertivi, tematori sa iasa in evidenta si putin dispusi sa isi apere drepturile. Obstacolul major pentru Lei in 2013 sunt propriile inhibitii.


Fecioara

Anul 2013 va fi unul de implicare intensa pentru Fecioare, de extenuare si risipa de energie. Din acest motiv, nativii acestei zodii vor avea o stare fiziologica proasta, intampinand probleme de sanatate inca din prima jumatate a primaverii.


Balanta

Balantele, de regula sarmante si energice, vor fi in 2013 mai putin capabile sa lupte, sa se afirme, sa initieze proiecte noi si sa isi sustina cauza. Comportamentul previzibil al acestor nativi si tendinta lor de conformism le va aduce potentiale esecuri in profesie, dar si plafonare in relatia intima.


Scorpion

In 2013, Scorpionii sunt prea putin perseverenti pentru a bifa reusite notabile. Pe acest fond, al inconsistentei si lipsei de vointa, pot pierde mult teren la locul de munca sau pot renunta la o relatie de dragoste fericita, doar pentru ca li se pare complicat sa mai investeasca energie si timp in ea. Mai multa hotarare si ambitie sunt solutiile in acest caz.


Sagetator

Sagetatorii vor fi, in 2013, mai preocupati de dragoste ca oricand. Chiar daca latura sentimentala are nevoie de mai multa atentie in cazul lor, tocmai aceasta straduinta ii determina sa isi piarda spontaneitatea, relaxarea si increderea in fortele proprii. Din acest motiv, pot deveni usor agasanti pentru partener, tendinta pe care nativii este bine sa si-o inhibe.


Capricorn

Capricornii incep sa se teama de tot in 2013: de instabilitatea personala, de faptul ca locul de munca poate fi efemer sau de bolile pe care le pot contacta stand la coada in supermarket. Este posibil ca acesti nativi sa nu mai stie sa se bucure de lucrurile frumoase, iar aceasta atitudine sa ii faca foarte nefericiti. Putin mai mult optimism ii poate ajuta sa treaca acest "hop" important.


Varsator

Varsatorii vor intampina obstacole atat de plan personal, cat si pe cel profesional. In relatia intima, li se va ingradi libertatea mai mult decat oricand. La locul de munca, isi pierd din puterea decizionala si nu mai sunt la fel de motivati sa o revedendice. Cu mai multa vehementa, toate aceste obstacole pot fi depasite usor.


Pesti

In 2013, Pestilor le merge de minune in cariera, in special pentru ca se implica trup si suflet profesiei. Pe plan personal, insa, isi neglijeaza partenerul si risca sa primeasca amenintari cu despartirea, daca nu isi indreapta mai mult atentia catre viata de cuplu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro