Horoscop zilnic

#tratament #uleiuri esentiale #astrologie #horoscop #zodii #prediictii

Uleiuri esentiale benefice fiecarei zodii

Daca iti doresti sa te relaxezi mai usor, sa iti tii in frau apetitul sau sa te binedispui dupa o zi dificila, aromele emanate de o serie de uleiuri esentiale pot fi cea mai buna solutie. Studiile au demonstrat efectul terapeutic al aromoterapiei, prin inhalarea mirosurilor speciale ale uleiurilor volatile din plante. Zodia ta te poate ajuta sa alegi uleiurile esentiale perfect adaptate nevoilor tale!


Berbec

Firea ta agitata si temperamentul aprins pot fi "potolite" cu ajutorul uleiului esential de lavanda. Aceasta aroma terapeutica combate stresul, trateaza insomnia, durerile severe de cap si starile depresive. Daca vrei sa te trezesti dimineata zambind, incearca sa pulverizezi pe perna putin ulei esential de lavanda, diluat in apa.


Taur

Pentru ca, in cazul tau, apetitul greu de tinut in frau este deseori o problema, incearca sa te inconjori de aroma uleiul esential de grapefruit. Inhaleaza-i mirosul intepator cu 15 minute inainte sa mananci si vei vedea cat de repede te vei simti satul. In plus, aceasta aroma exotica te energizeaza si iti ofera o bunadispozitie de care ai nevoie cateodata, cand cazi in paharul cu melancolie.


Gemeni

Avantul tau puternic de zi cu zi iti poate aduce stari de extenuare, intinderi musculare si anxietate la finalul zilei. De aceea, este recomandat sa te inconjori de aroma uleiului esential de patchouli, benefic in tratarea durerilor de tot felul, dar si in alungarea angoasei psihice.


Rac

Firea ta melancolica este perfect compatibila cu efectele uleiului esential de trandafir. Iti face bine, pentru ca aroma coplesitoare este extrem de eficienta in combaterea starilor de apatie, sindrom premenstrual, tristete profunda si chiar depresie.


Leu

Uleiul esential de rozmarin te poate scapa de multe neplaceri, dintr-un singur motiv: ajuta memoria si stimuleaza gandirea si creativitatea, deci te ajuta sa nu mai uiti lucruri importante si iti da acel imbold necesar de care ai nevoie de multe ori sa "treci la treaba". Cu o minte care functioneaza la parametri optimi, vei cuceri lumea!


Fecioara

Uleiul esential de busuioc te poate vindeca psihologic si trupeste. Busuiocul dezinfecteaza aerul, alunga energiile negative, iti transmite mesajul curateniei si al puritatii dupa care tanjesti, purifica atmosfera si iti aduce aminte de ritualurile bisericesti pe care le respecti cu sfintenie.


Balanta

Firea ta nehotarata are nevoie de aroma mirului, pentru mai multa fermitate in decizii. Cand ai o intalnire importanta si incepi sa ai ezitari, minunatul ulei esential de mir iti da curajul necesar sa mergi mai departe. Tot acest miros te ajuta sa te concentrezi si sa ai o incredere de fier in fortele proprii!


Scorpion

Uleiul esential de salvie iti este extrem de benefic in temperarea starilor de agitatie care te cuprind deseori. Combinat cu iasomie, mirosul de salvie iti reda vigoarea fizica, te echilibreaza emotional, iti alunga gandurile negre si te ajuta sa te concentrezi pe partea plina a paharului.


Sagetator

Pentru ca adori mirosul lemnului umed din padure, cand mergi in drumetii pe munte, uleiul esential de cedru iti incanta simturile si te scapa de tensiunile acumulate din pricina stresului. In plus, trateaza si acneea, artrita, bronsita, tusea, matreata, dermatitele si tine insectele la distanta!


Capricorn

Uleiul esential de nucsoara (cardamom) te ajuta sa te bucuri de o sanatate de fier si iti induce o stare romantica, pe care nu o ai accentuata in mod natural. Emotional, aroma iti ofera entuziasm si exaltare, fiind folosit si ca afrodisiac inca din timpuri stravechi.


Varsator

Uleiul esential de eucalipt este folosit, de regula, in tratarea afectiunilor specifice zodiei tale: sinuzita, artrita, raceli recurente, bronsita si tulburari circulatorii. In plus, te scapa de durerile de cap. Emotional, are un efect benefic din prisma senzatiei de linistire pe care ti-o ofera. Eucaliptul te ajuta sa iti pui ordine in ganduri si sa vezi mai clar solutiile problemelor care te framanta.


Pesti

Astral, bolile la care esti predispus vizeaza aparatul urinar si reproducator, dar si contactarea infectiilor fungice. Iata de ce starea ta de sanatate poate ramane intacta cu ajutorul uleiului esential de manuka, o planta originara din Noua Zeelanda. Uleiul trateaza herpesul, raceala, mancarimile, migrenele, candida, excesul de sebum, uretritele, tusea persistenta si mancarimile pielii. In plus, mirosul sau balsamic, pamantesc, iti calmeaza spiritul si te imbie la reflexie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top