Horoscop zilnic

#capricorn #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Capricorn

Noul an pune accentul pe casa si viata de familie. Vei avea atuurile necesare pentru a-ti coordona toate aspectele existentei asa cum iti doresti. Luna februarie este romantica si aducatoare de evenimente fericite pe plan sentimental.
 

Predictii horoscop european 2009

 

Horoscop General 2009 Capricorn


Noul an pune accentul pe casa si viata de familie. Vei avea atuurile necesare pentru a-ti coordona toate aspectele existentei asa cum iti doresti. Luna februarie este romantica si aducatoare de evenimente fericite pe plan sentimental.

Pentru a fi convingator si a comunica bine cu cei din jur, trebuie sa fii mai flexibil si sa renunti la tendinta de autoritate. La serviciu exista un potential bogat in activitatile desfasurate. Acest potential trebuie exploatat, deoarece iti poate oferi experiente noi si interesante.

Se imbunatatesc conditiile de munca sau dobandesti un statut mai inalt. Ti se recunosc eforturile depuse. Daca iti faci planuri de cumparare a unui case, in acest an visele tale pot deveni realitate.


Dragoste si sex Capricorn


Primele luni din 2009 iti aduc una dintre cele mai benefice perioade, pe plan sentimental. Traiesti momente de fericire alaturi de persoana iubita. Daca insa s-au adunat multe nemultumiri in viata de cuplu, vei ajunge la o decizie definitiva , care sa puna capat problemelor. In acest caz, nu mai esti dispus sa te implici si nici nu mai simti ceva pentru partener. Pentru cei singuri apar sanse interesante.

Dupa primele 3 luni ale anului, te confrunti cu dificultati legate de viata de familie si de relatia romantica pe care o ai. Se poate ca rudele sa nu fie de acord cu aceasta relatie. Vei avea tentinta sa te rupi definitiv de familie si sa incepi o viata noua, alaturi de persoana iubita. Este important sa fii mai coerent in lucrurile pe care le spui sau in comportament. Daca insa esti schimbator, este mai bine sa amani deciziile serioase si mai ales sa faci toate eforturile necesare pentru reconcilierea cu familia. Va fi, probabil, nevoie si de eforturi pentru a recastiga inncrederea partenerului de viata. Foloseste-te de diplomatie si vei reusi sa rezolvi situatia.

In a doua parte a lui 2009 reintalnesti o persoana pe care nu ai mai vazut-o demult si o privesti intr-o lumina noua. Descoperi ca te leaga multe de ea si acest lucru ti se pare impresionant. Infraneaza-ti pornirile nervoase si discuta calm probleme din cuplu. Cu timpul, te deschizi din nou si chiar arati o latura a personalitatii tale care-l cucereste pe partener.

Din octombrie 2009, orice nelamuriri, dileme sau conficte dispar, lasand locul unei relatii frumoase si linistite. Au evenimente deosebit de importante, care fac parte din destinul tau. Daca esti deja implicat intr-o relatie, vei fi fericit alaturi de partenerul de viata. In caz contrar, ai mari sanse sa cunosti persoana care ti-a fost urzita.
 

Cariera si bani Capricorn


Ai sanse de realizari frumoase din punct de vedere profesional, in primele luni ale anului. Va fi insa nevoie de rabdare, pentru ca lucrurile nu se vor desfasura intotdeauna dupa cum iti doresti. Incearca sa nu pari ca dai ordine colegilor si nu vorbi despre deciziile luate. Se iveste posibilitatea unei calatorii in interes de serviciu. Ai o situatie financiara stabila, insa mentinerea acestui echilibru depinde numai de tine.

Odata ce avanseaza si anul, te implici tot mai mult in activitatea profesionala. Chiar si in momentele in care vei dori sa incetinesti ritmul, circumstantele te vor obliga sa ramai in alerta. Cu toata bunavointa ta de a-ti imbunatati rezultatele, ajungi la concluzia ca ai nevoie de un specialist care sa te indrume. In aceasta perioada ai ocazia sa pui un ban deoparte. Aceste sume pe care le strangi te ajuta sa duci la bun sfarsit un proiect pe termen lung.

Incepand cu a doua jumatate a anului, ai sanse sa-ti imbunatatesti statutul profesional, prin cateva schimbari benefice. Vei privi situatia intr-un mod lucid si vei intelege care sunt lucrurile de care ai nevoie. Daca ai un sef foarte dificil, lasa mandria la o parte si fa tot posibilul pentru a avea liniste. Bazeaza-te pe intuitie. Reusesti totusi sa convingi si cele mai incapatanate persoane, gratie modului in care stii sa te exprimi. Astrele te sfatuiesc sa fii prudent cu banii, deoarece orice decizii luate impulsiv se pot dovedi extrem de costisitoare.

Ultimele luni din an muncesti din greu pentru a obtine ceea ce iti doresti. Nu ti se va da nimic gratuit, iar acest lucru se poate sa fie suparator, daca tii cont de toate eforturile depuse, in general. Nu esti prea entuziast si devii intolerant cu cei din jur. Exista insa oportunitati de dezvoltare profesionala si de castiguri financiare. Organizarea riguroasa a bugetului devine absolut necesara in aceasta perioada. Fa in asa fel incat sa-ti asiguri minimul necesar si fii atent la calcule. Se pot strecura usor unele greseli, care sa-ti schimbe perspectiva asupra starii de fapt.


Sanatate si stare de spirit Capricorn


Excesele de orice fel sunt nerecomandate, in special in prima perioada a lui 2009. Ai o stare generala nemultumitoare, din cauza oboselii acumulate.

Dupa primele 3 luni ale anului, responsabilitatile familiale si profesionale devin si mai apasatoare. Dispui de putina energie si ai nevoie de mai multe ore de odihna. O dieta sanatoasa te poate ajuta sa-ti reintri in forma. Introdu in program o serie de activitati sau fa-ti abonament la o sala.

Starea generala proasta se prelungeste si dupa a doua jumatate a anului. Supravegheaza-ti alimentatia si incearca sa mergi la culcare mai devreme. Reusesti cu greu sa te odihnesti corespunzator si acest lucru te face sa fii nervos. Nu-ti mai fa griji din orice si limpezeste-ti mintea.

In ultimele luni incepi sa recuperezi. Ai o rezistenta mai buna si un tonus ridicat. Primesti complimente pentru aspectul tau fizic. Mananca fructe si alimente care contin vitamina C si gaseste modalitati de relaxare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului