Horoscop zilnic

#horoscop #gemeni #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Gemeni

Daca exista in viata ta lucruri pe care ti-ai dorit sa le schimbi, anul 2009 reprezinta ocazia ideala, draga nativ Gemeni. Esti ajutat la nivel astral sa faci modificarile dorite, insa va fi nevoie si de efort din partea ta. Schimbarea va veni in timp, astfel incat este important sa fii rabdator si sa semeni ceea ce vei culege mai tarziu, in viitor.
 

Gemeni (22 mai-21 iunie) Predictii 2009
 

Horoscop General 2009 Gemeni



Gandeste-te bine ce-ti doresti, fa-ti un plan si incepe sa lucrezi la acele aspecte ale existentei tale care au nevoie de imbunatatire. Increderea in tine, pe care o ai din plin, te ajuta sa inlaturi tot ceea ce nu-ti place.

In 2009 multi nativi tind sa vada lumea altfel decat este ea in realitate. Va fi nevoie sa ramana cu picioarele pe pamant, pentru a nu suferi deceptii, indiferent de domeniu.

In activitatea profesionala vei fi deosebit de ambitios si vei actiona energic si rapid, pentru a-ti atinge scopul.

gemenihoroscop 2008 gemenihoroscop 2008 gemenihoroscop 2008 gemenihoroscop 2008 gemeni
 

Dragoste si sex Gemeni



In primele luni ale anului Venus te ajuta sa consolidezi relatia cu persoana iubita. Esti optimist in privinta viitorului tau alaturi de partenerul de viata si te bucuri de momente frumoase, in compania acestuia. Chiar si Gemenii singuri sunt norocosi. Cineva ii emotioneaza suficient de tare pentru a zdruncina linistea existentei lor, intr-un mod cat se poate de pozitiv.

Prin al doilea trimestru al anului apar tentatii puternice, pe plan erotic. Se poate ca Gemenii care au deja o relatie sa accepte sa se implice intr-o aventura, pe care au grija sa o tina ascunsa de ochii lumii. Placerile trupesti, oferite de noua cucerire, sunt prea puternice pentru a renunta la aceasta ocazie.

Din a doua jumatate a anului, lucrurile se complica. Apar dispute cu partenerul de viata. Din fericire, se prea poate ca sursa acestor probleme sa fie o neintelegere lipsita de insemnatate. Pentru a gasi insa o solutie, va trebui sa fii comunicativ si sa-ti pastrezi calmul.

Nativii care vor dori sa-si uneasca destinul de cel al partenerului de viata se vor vedea nevoiti sa-si amane planurile. In general, nu te tenteaza prea tare o situatie clara si stabila si preferi sa iei lucrurile asa cum vin.

Sfarsitul anului aduce Gemenilor trairi intense, alaturi de persoana care le impartateste sentimentele si care simte aceeasi atractie fizica irezistibila ca si ei. Nativii incheie anul bucurandu-se de o viata sentimentala bogata si plina de provocari.

 

Cariera si bani Gemeni



Pentru ca lucrurile sa se desfasoare intr-un mod avantajos, este important sa-ti faci un plan pe termen lung, in ceea ce priveste cariera. Cu toate schimbarile care au loc si nesiguranta din jur, o abordare superficiala este totusi o alegere gresita, daca tintesti un scop precis, in viitorul indepartat. Situatia financiara nu este grozava, astfel incat ar fi bine sa eviti cheltuielile care nu sunt absolut necesare.

De prin aprilie, incepi sa te implici serios in activitatea profesionala si sa dai tot ce ai mai bun. Rezultatele vor veni in timp, probabil mai tarziu decat ti-ai fi dorit. Important este sa faci toate eforturile necesare pentru a te asigura de calitatea muncii depuse. Daca ai rabdare, vei ajunge si sa culegi roadele muncii tale. Este important sa continui sa pui bani deoparte si sa fii riguros in gestionarea bugetului. Ar fi mai indicat sa faci economie decat sa investesti, in aceasta perioada.

Din a doua jumatate a anului, cariera ta ia avant. Esti mai moderat in gesturi, analizezi mai profund situatia si prinzi din zbor avantajele care apar la locul de munca. Incet, dar sigur, castigi autonomie si incepi sa-ti impui propriul punct de vedere, gratie pozitiei care iti permite anumite libertati. Situatia financiara incepe sa se imbunatateasca. Ai grija ce decizii iei, in privinta banilor. In rest, lucrurile sunt stabile.

Finalul lui 2009 aduce unele schimbari, la care trebuie sa faci fata rapid, daca vrei sa profiti de ocaziile aparute. Bazeaza-te numai pe fortele proprii, dar nu te gandi ca poti sa-ti depasesti orice limite. Gandeste-te bine ce poti face si ce nu si intoarce situatia in favoarea ta.

Daca nu vrei sa-ti divulgi intentiile sau ideile originale, nu este nicio problema. Dar consulta-te din cand in cand cu cei din jur, pentru a ramane la curent cu noutatile. Starea financiara este stabila. Deciziile pe care le iei in privinta banilor trebuie gandite bine.
 

 

Sanatate si stare de spirit Gemeni



Incepi anul cu dreptul, in privinta starii de sanatate. Nu ai niciun motiv sa te plangi, insa se poate sa ai stari schimbatoare si sa fii mai agitat. Unii nativi au probleme cu tenul, datorita alimentatiei nesanatoase.

Incepand cu al doilea trimestru al anului, lucrurile incep sa se imbunatateasca. Ai energie si o forma fizica buna. Fa o calatorie, daca ti se iveste ocazia. Iti recapeti tonusul si pofta de viata.

Dupa a doua jumatate a lui 2009, va fi nevoie sa gasesti niste metode de relaxare, pentru ca vei resimti stresul acumulat si oboseala. Din cauza stresului esti si mai nervos ca de obicei si se poate sa ai probleme cu tensiunea. Va fi nevoie de o alimentatie echilibrata si de evitarea oricaror excese.

Sfarsitul de an aduce mai multa oboseala. Cu toate acestea, nu esti dispus sa renunti la momentele de distractie alaturi de prieteni. Te concentrezi mai greu la ceea ce ai de facut.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro