Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #horoscop #leu

Horoscop 2010 zodia Leu

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Leu. Pentru Lei, anul 2010 inseamna sanse de afirmare in plan profesional. Realizarile din aceasta perioada sunt datorate ocaziilor care apar, dar si muncii pe care o depun nativii.

Lucrurile nu merg intotdeauna asa cum isi doresc Leii, dar nici nu trebuie sa-si piarda optimismul si increderea. Se poate sa fie nevoie sa-si asume anumite riscuri, pe tot parcursul anului.

Anul 2010 reprezinta o perioada buna pentru nativii care doresc si pot sa se foloseasca de aptitudini si calitati, pentru a-si duce la indeplinire planurile. Un rol important va juca si sistemul de valori personal, valori la care Leii nu renunta, dimpotriva, pe care le afirma cu ardoare.

Sub aspect personal, cei care au deja o relatie stabila pot decide sa se casatoreasca. Altii, care inca nu stiu ce vor, se poate sa se indeparteze de partener si mare parte din vina o au Leii, deoarece refuza sa comunice. Cu toate acestea, daca isi doresc cu adevarat sa-si stabilizeze viata amoroasa , o pot face, cu ceva mai multa daruire si interes ca pana acum.

 

Horoscop 2010 Leu - Dragoste si sex Leu 2010

 

Leii care au fantezii sexuale exagerate sau extravagante ar trebui sa aiba mare grija de modul in care pun problema, pentru ca ar putea sa-l sperie sau sa-l jigneasca pe partener.

Nativii singuri se poate sa intalneasca o persoana cu care au multe in comun. Prin aprilie-iunie, o perioada de stabilitate se anunta pentru cei implicati deja intr-o relatie. Leii singuri prefera sa zboare din floare in floare, acumuland experienta si traind clipa.

Aceasta nevoie de cucerire caracterizeaza si cea de-a doua jumatate a lui 2010, cand Leii se folosesc de puterea lor de seductie pentru a subjuga. Si nu este neaparat vorba despre partenerul lor de cuplu, ceea ce duce la infidelitati si discutii furtunoase. Si nativii singuri traiesc cu senzatia ca poseda un preaplin de iubire care trebuie impartasit lumii intregi. Este vorba insa decat de experiente erotice, mai degraba decat de o iubire adevarata pentru cineva anume.

Leii raman totusi optimisti, convingatori, ravasitor de atractivi. Abia in ultimele luni ale lui 2010 situatia se stabilizeaza in plan amoros, excesele sunt inlocuite de lucruri sigure. Leii incheie anul cu o viziune mai clara asupra a ceea ce au si asupra ceea ce isi doresc.


Horoscop 2010 Leu - Cariera si bani Leu 2010


Anul 2010 se anunta un an greu, din punct de vedere al muncii depuse. Leii muncesc mult, foarte mult si imens, insa merita efortul. In toata aceasta perioada, li se cere Leilor sa-si asume riscuri, sa-si mareasca numarul de contacte, sa-si faca planuri pe termen lung si sa-si dovedeasca aptitudinile. Chiar sa-si depaseasca limitele.

Relatiile bune cu colegii si colaboratorii sunt esentiale pentru reusita proiectelor. Daca isi asigura o pozitie-cheie in prima jumatate a lui 2010, atunci vor avea o baza solida si ar putea chiar sa fie promovati.

In plan financiar, situatia este stabila. Deciziile pe care le iau Leii in primele 3 luni ale anului ar trebui bine gandite in prealabil.

In a doua parte a anului, Leii simt nevoia sa aiba parte de o activitate care sa-i implineasca interior. Tot ceea ce-i fascineaza, tot ce-i pasioneaza pe Lei poate deveni un proiect de succes . Insa aceasta perioada frumoasa nu va dura decat pana in octombrie, cand lucrurile se vor complica. Se poate sa li se ceara foarte multe lucruri si este important sa munceasca mult si sa se implice cu adevarat in ceea ce au de facut.

In general, ceea ce se intampla in ultimele trei luni caracterizeaza de fapt tot anul 2010 la nivel profesional. Leii au parte de obstacole, care pot fi depasite cu perseverenta si munca multa, dar apar si oportunitati de dezvoltare profesionala .

Cheltuielile nu sunt numeroase doar daca le fac ei sa fie astfel. Trebuie neaparat sa evite sa cumpere lucruri inutile, pentru ca numai astfel va fi mentinut un echilibru bugetar. Cele mai multe sanse de reusita in plan financiar apar in ultimele 3 luni ale anului.


Horoscop 2010 Leu - Sanatate si stare de spirit Leu 2010



Leii incep anul in forta. Au un surplus de energie pe care ar fi bine sa-l consume intr-un mod constructiv. Pot face un sport care sa-i ajute atat fizic, cat si mental. Este nerecomandat sa-si consume aceasta energie risipind-o in toate partile, pentru ca rezultatele nu vor fi la fel de eficiente.

Sportul si exercitiul mintii ii mentine intr-o forma foarte buna si ii ajuta sa faca fata cu bine problemelor pe care le intampina in acest an. Tot sportul este cel care ii ajuta sa-si controleze mai bine impulsurile de moment. Se poate sa aiba unele dificultati legate de sistemul digestiv sau circulator.

Incepand cu a doua jumatate a anului, Leii se bucura de o resistenta fizica de apreciat. Este recomandat ca in aceasta perioada sa-si supravegheze mai atent alimentatia, deoarece sunt tentati de tot felul de produse si nu toate le fac bine, dimpotriva.

Afectiunile de care pot suferi acum sunt legate de intestine si pot avea, de asemenea, unele probleme dermatologice. In ultimele trei luni din 2010 Leii trebuie sa se stapaneasca si sa gaseasca modalitati de relaxare, deoarece sunt foarte usor iritabili.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top