Horoscop zilnic

#pesti #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Pesti

Anul 2009 favorizeaza toate aspectele care au legatura cu locuri noi, in care nu ai mai fost, mai ales daca este vorba despre alte tari. Cunosti persoane interesante, de peste hotare, care te ajuta in demersurile tale. Vei lega noi prietenii, pe care ii pastrezi numai daca iti infranezi impulsivitatea.
 

Predictii horoscop european 2009
 

Horoscop General 2009 Pesti


Anul 2009 favorizeaza toate aspectele care au legatura cu locuri noi, in care nu ai mai fost, mai ales daca este vorba despre alte tari. Cunosti persoane interesante, de peste hotare, care te ajuta in demersurile tale. Vei lega noi prietenii, pe care ii pastrezi numai daca iti infranezi impulsivitatea.

Aceste experiente te ajuta sa uiti de problemele personale, asupra carora tinzi sa te concentrezi prea mult. O lectie pe care o vei invata in acest an este faptul ca egocentrismul poate fi uneori daunator, daca nu este sustinut de motive serioase.

Colaborarile profesionale cu strainatatea se dovedesc benefice pentru cariera ta. Chiar daca nu este vorba despre sarcini legate de munca, orice contact cu strainatatea iti aduce oportunitati. De aceea, daca ai visat sa calatoresti intr-un anumit loc, anul acesta ai ocazia de a-ti indeplini dorinta.


Dragoste si sex Pesti


In primele luni ale anului simti nevoia de stabilitate in viata sentimentala . Prin urmare, numai relatiile in care ambii parteneri isi doresc acelasi lucru au sanse sa se armonizeze si sa construiasca ceva impreuna. In general, te arati dispus sa faci tot posibilul pentru a cuceri persoana iubita. Daca ai de luat o decizie, tine cont si de parerea acestuia. Alti Pesti se indragostesc nebuneste de cineva, alaturi de care traiesc momente pasionale.

Viata sentimentala se complica, incepand din aprilie 2009. Nu reusesti sa-ti intelegi partenerul de viata. In general, ai o privire destul de confuza asupra situatiei in care te afli. O alta cauza a problemelor din cuplu o reprezinta interventia cuiva strain in viata ta intima. Concentreaza-te asupra lucrurilor care va unesc. Daca esti dispus sa faci eforturi de reconciliere , lucrurile vor reintra in normal.In caz contrar, perioada poate aduce deceptii sentimentale.

Dupa a doua jumatate a lui 2009, apar oportunitati amoroase foarte tentante. Daca insa persoana pe care o intalnesti lucreaza cu tine, este indicat sa te gandesti de doua ori inainte de a incepe o relatie. Tinzi sa oferi prea mult in dragoste, iar acest exces, in loc sa fie apreciat, te indeparteaza de fiinta iubita. Fii mai rezervat si efectele vor fi cele dorite.

Spre sfarsitul anului, viata sentimentala se imbogateste cu evenimente fericite. Esti mai deschis, mai fermecator, mai expansiv in gesturi. Te arati dispus sa-ti recunosti greselile fata de partener. Daca inca nu ai pe nimeni, acum exista posibilitatea sa cunosti persoana potrivita. Unii Pesti decid sa se casatoreasca.


Cariera si bani Pesti


Schimbarile de la locul de munca trebuie luate ca atare. Nu te impotrivi evenimentelor si nu dramatiza lucrurile. Ti se cere precizie in munca si claritate in exprimare. Daca nu reusesti sa comunici ceea ce intentionezi sa faci, noteaza-ti undeva ideile si fa-ti un plan de bataie. Vei fi astfel mai organizat si pregatit de confruntari cu sefii sau colegii.Daca apare ocazia unei calarorii in interes de afaceri, profita de ea pentru a avea parte de noi experiente. Este o perioada buna sa-ti recalculezi bugetul. Ai putea chiar sa pui ceva bani deoparte. Mai tarziu vei fi multumit de alegerea facuta.

Dupa primele 3 luni ale lui 2009, intri intr-o perioada de tranzatie. Se anunta evenimente pozitive la locul de munca. Daca nu se intampla acum ceea ce ti-ai dorit, ai rabdare, deoarece situatia se va imbunatati. Intre timp, ai putea sa incepi un curs, un stagiu si sa te formezi intr-un domeniu care iti era necunoscut pana acum.

Pe de alta parte, se poate sa devii delasator si sa fugi de noile responsabilitati primite. Gandeste-te bine inainte de a lasa sa treaca ocaziile de acum. Daca ai indoieli, pastreaza-le pentru tine. Ceea ce spui ar putea sa fie folosit impotriva ta, mai ales daca te pui intr-o lumina proasta, fara sa vrei. Contul bancar arata satisfacator, iar sumele de care dispui iti permit sa achizitionezi lucrurile la care visai.

Devii mai activ odata cu a doua jumatate a anului si ambitia ta te ajuta sa progresezi rapid in proiectele la care lucrezi. Superiorii sunt multumiti de rezultatele tale. Daca ai nevoie de sprijinul unei persoane mai experimentate, este suficient sa-l ceri. Vei invata lucruri noi. Contractele pe care le semnezi si care implica sume mari de bani trebuie studiate cu atentie. Nu lua decizii de moment si negociaza toate conditiile.

Ultima perioada din an este mai putin agitata. Te bucuri de liniste si stabilitate. Fa-ti treaba departe de activitatile si discutiile din jur. Acorda o atentie sporita tendintei de a-ti manifesta spiritul critic. Oricat ai fi de fermecator, nu inseamna ca vei reusi sa stergi cu buretele orice vorba aruncata cuiva. Nu lasa loc la interpretari si fii cat mai precis si mai clar. Situatia financiara este stabila, atata timp cat ai grija de bani. Ai putea chiar castiga sume considerabile.
 

Sanatate si stare de spirit Pesti


Incepi anul fara evenimente majore, in ceea ce priveste sanatatea. Ai un tonus bun, insa se poate sa te simti uneori obosit. Din cauza stresului, devii mai irascibil ca de obicei. Daca ai un sport preferat, fa-ti un abonament la o un club. Se poate sa devii vulnerabil in fata microbilor. Stai departe de persoanele bolnave, pentru mai multa siguranta.

Desi ai o conditie fizica buna, cu moralul nu stai atat de bine. Din al doilea trimestru al anului, ai o stare de nemultumire generala, insa nu poti spune cu precizie care este cauza. Daca incepi sa lenevesti, iti vei agrava starea generala. Alege o activitate care iti face placere sau practica un sport, pentru a fi ocupat in permanenta.

Chiar daca aceasta stare se continua si in perioada de vara, nu trebuie sa-ti pierzi optimismul, nici sa dramatizezi. Ai tendinta de a vedea totul in negru si de a te astepta ca oricand sa primesti o veste proasta. Acest mod subiectiv de gandire poate fi contracarat prin activitati multiple si practicarea unui sport. Iit vei redobandi tonusul si zambetul de pe buze.

Sfarsitul de an promite o perioada mai linistita. Esti din nou energic si ai chef de distractie. Intalnirile cu prietenii iti fac bine, gratie afectiunii primite din partea acestora si posibilitatii de a comunica cu oameni care impartasesc aceleasi valori. Echilibrul fizic si psihic te ajuta sa treci peste o eventuala afectiune, care poate fi vindecata cu un tratament corespunzator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top