Horoscop zilnic

#zodiac #copii #horoscop #predictii #horoscop familie #realatii rude

Zodia si copilul in relatia cu cei apropiati

In timp ce copiii in zodia Varsator si Berbec au o relatie stransa cu rudele lor, copiii Capricorn sau Rac sunt mai putin deschisi si trebuie incurajati de parinti sa-si petreaca timpul cu verii sau bunicii lor.


Copilul Berbec si rudele

Copilul Berbec este un prieten bun pentru verii lui si un nepot simpatic pentru unchi si matusi. Optimist si vorbaret, copilul Berbec se simte ca pestele in apa alaturi de rudele sale de gradul 1. Berbecul nu este genul de copil timid, dimpotriva. Unele dintre cele mai frumoase amintiri din copilarie sunt momentele petrecute cu toata familia.


Copilul Taur si rudele

Copilul Taur are simtul teritoriului si nu-si deschide usa la camera decat pentru verii apropiati, cu care are o relatie foarte buna. In general, copilul Taur nu merge sa doarma la o matusa si nu face prea multa conversatie. Unchii si matusile il pot ademeni cu un platou plin cu bunatati.


Copilul Gemeni si rudele

Copilul Gemeni este o fire sociabila, prietenoasa, usor de abordat. Micutul isi petrece timpul cu placere in sanul familiei mari, chiar si atunci cand parintii nu sunt prezenti. Verii unui copil Gemeni sunt intotdeauna invitati la ziua de nastere a acestuia, iar vacantele si le petrec adesea impreuna.


Copilul Rac si rudele

Copilul Rac are nevoie de timp pentru a se acomoda cu prezenta rudelor. Cu toate acestea, copilul Rac este indragit imediat de familie datorita firii lui calme si ascultatoare. Este posibil ca odata ce creste, copilul Rac sa aiba o matusa preferata sau o relatie foarte stransa cu o alta ruda.


Copilul Leu si rudele

Copilul Leu comunica putin cu rudele, cea mai stransa relatie avand-o cu parintii, fratii si bunicii. In rest, Leul isi ia masuri de precautie deoarece are indoieli de mic asupra oamenilor cu care nu traieste sub acelasi acoperis. Copilul Leu poate fi castigat cu cateva complimente bine alese.


Copilul Fecioara si rudele

Copilul Fecioara este posibil sa nu-si cunoasca rudele sau sa aiba o relatie de convenienta cu acestea, in functie de tipul de legaturi care exista intre parintii lui si respectivele persoane. Copilul Fecioara respecta regulile din locuinta matusilor sau bunicilor, insa se intoarce cu placere acasa la el.


Copilul Balanta si rudele

Copilul Balanta isi petrece mai mult timpul cu parintii si fratii sau surorile lui decat cu bunicii, verii, unchii si matusile. Acest lucru se intampla deoarece Balantele sunt de mici solicitante si putini sunt cei care pot tine pasul cu nevoile si cerintele acestora.


Copilul Scorpion si rudele

Rudele unui Scorpion sunt de parere ca cel mic este cel mai cuminte copil din lume. Tacut si rezervat, copilul Scorpion nu deranjeaza pe nimeni. Cand alti copii povestesc bunicilor sau unchilor tot ce se intampla acasa, copilul Scorpion nu vorbeste niciodata neintrebat.


Copilul Sagetator si rudele

Copilul Sagetator castiga rapid simpatia verilor, bunicilor sau matusilor datorita firii sale prietenoase si flexibile. Micul Sagetator este in stare sa locuiasca la rude saptamani intregi fara sa se planga de dorul parintilor si fara sa faca mofturi la mancare. Optimist si glumet, Sagetatorul este un companion de joaca perfect pentru verii lui.


Copilul Capricorn si rudele

Copilul Capricorn are o relatie foarte stransa cu parintii si fratii, in principiu, cu rudele cu care locuieste sub acelasi acoperis. Celelalte rude nu joaca un rol important in viata copilului Capricorn deoarece acesta nu-si manifesta dorinta de a le cunoaste mai bine. Relatiile solide cu familia, insa, dureaza toata viata in cazul unui Capricorn.


Copilul Varsator si rudele

Copilul Varsator este una dintre cele mai adaptabile zodii in ceea ce priveste relatia cu rudele, in masura in care nimeni nu-i ingradeste libertatea. Pentru rude, micul Varsator este mereu surprinzator, sursa de glume si partener de distractie la petrecerile in familie.


Copilul Pesti si rudele

Copilul Pesti apreciaza atentia pe care o primeste din partea bunicilor, unchilor sau verilor. Cand este ziua lui, una dintre cele mai mari bucurii este sa primeasca daruri de la rude, deoarece stie ca nimeni nu va uita de el. Copilul Pesti isi petrece vacantele acasa la bunici, unde se distreaza cu verii lui.

Sursa foto: campnewaygo.or

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului