Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2009 #taur

Horoscop 2009 zodia Taur

Taurii au un an 2009 in care aleg sa ia lucrurile pe rand, fara graba. Nativilor le place sa traiasca clipa si au grija sa-si ofere suficiente momente pentru a putea savura momentele frumoase de care au parte.


Taur (21 aprilie-21 mai) Predictii horoscop european 2009



Horoscop General 2009 Taur


Taurii au un an in care aleg sa ia lucrurile pe rand, fara graba. Nativilor le place sa traiasca clipa si au grija sa-si ofere suficiente momente pentru a putea savura momentele frumoase de care au parte.

Vei face unele drumuri, atat in interes profesional, cat si in scop recreativ. Inveti lucruri noi, te pui la punct in privinta cunostintelor dintr-un domeniu in care te specializezi. Daca pleci in strainatate, cu atat mai bine.

Astrele prevad mult noroc si satisfactii financiare si profesionale, pentru nativii care calatoresc peste hotare. Poti profita de aceste sanse care ti se ofera, pe tot parcursul lui 2009, pentru a-ti imbunatati situatia financiara si nivelul de pregatire.
 


Dragoste si sex Taur



Chiar si in dragoste, strainatatea se dovedeste aducatoare de bucurii. Ai putea intalni persoana mult visata, in timpul calatoriilor tale. Daca vrei insa sa fii fericit in dragoste, trebuie sa intelegi ca nimeni nu este perfect si, prin urmare, trebuie sa inveti sa accepti si sa iubesti oamenii asa cum sunt. Cu cat esti mai exigent in alegeri, cu atat vei avea mai putine sanse sa cunosti pe cineva. Daca ai deja o relatie, lucrurile se desfasoara dupa cum ti-ai dorit.

Din al doilea trimestru, au loc evenimente mai putin placute pentru cei care au deja probleme in relatia de cuplu. Este important sa eviti de a lua o decizie drastica in aceste momente si sa astepti o zi mai buna. Pentru Taurii care se inteleg bine, lucrurile decurg in continuare fara nimic deosebit. Au parte de liniste si de armonie in relatia de cuplu.

Din iulie 2009, ai posibilitatea sa te bucuri de stabilitate, in viata sentimentala , daca stii cum sa faci sa fie lucrurile cat mai simple cu putinta. Taurii care au deja o relatie nu intampina nicio dificultate. Pentru cei singuri, insa, viata amoroasa se imparte intre impulsurile irationale si nevoia de stabilitate, ceea ce le provoaca mari probleme nativilor.

Sfarsitul de an (re)instaureaza armonia si fericirea conjugala. Pentru cei care au deja o relatie profunda, se poate sa se anunte un eveniment fericit, cum ar fi nasterea unui copil. Pentru cei singuri, norii de la mijlocul anului dispar de pe cerul lor astral si li se ofera posibilitatea de a intalni persoana mult visata. Fii clar, atunci cand iti doresti ceva, exprima-te si profita de sansele oferite. Oricum ar fi, la finalul lui 2009, Taurii se simt binecuvantati, in ceea ce priveste viata sentimentala.


Cariera si bani Taur



Incepi munca in noul an fara mari evenimente. Nu se anunta nimic, deocamdata, dar acest lucru nu inseamna ca nu pot aparea noutati. Daca insa lucrurile continua tot asa, vei ajunge sa crezi ca stai pe loc, iar progresele se lasa asteptate. Invata sa te bucuri de linistea de care ai parte la locul de munca, in comparatie cu altii, din jurul tau. Vei descoperi o multime de lucruri pentru care sa fii recunoscator. Anul iti rezerva unele ocazii frumoase, pe care le asteptai, dar acestea vor veni la momentul potrivit, nu neaparat atunci cand ti-ai dori tu.

Si daca tot ai destul timp la dispozitie, fa o analiza amanuntita a bugetului, pentru a descoperi acele cheltuieli neimportante, care duc totusi la risipa. Odata ce vei gasi sursa pierderilor banesti si vei taia de pe lista aceste maruntisuri care se adunau in timp, situatia financiara se va imbunatati. Devii mai riguos in gestionarea contului bancar, ceea ce te ajuta sa mentii un echilibru. Amana cheltuielile majore, nu este un moment bun pentru achizitii importante.

Din a doua parte a anului, nu te vei mai simti atat de plictisit, deoarece apar provocari la locul de munca. Daca intampini greutati, aminteste-ti ca de cate ori ai avut incredere in tine, lucrurile au iesit bine. Raspunde provocarilor si arata cat de bun esti in meseria ta. Situatia materiala este incerta. Banii vin mai greu, cheltuielile zilnice cresc si te vezi nevoit sa devii mai riguros in calcule.

Realizarile de la finalul lui 2009 ti se vor datora in totalitate. Daca insa ti se atrage atentia asupra rezultatului muncii tale si ti se cer modificari, nu te incapatana sa lasi lucrurile asa cum sunt. Poti aduce oricand o imbunatatire. O mica nereusita de la serviciu va fi o lectie de viata importanta. In privinta banilor, perioada este mai putin darnica. Ar fi intelept sa pui ceva deoparte si sa eviti investitiile care implica sume mari de bani.

 

Sanatate si stare de spirit Taur



Pentru a incepe anul cu dreptul, adopta un program regulat, cu ore de somn stabile, fa putin sport si alege o alimentatie echilibrata .

Din aprilie incepi sa te simti putin mai obosit. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate clipele tale libere le dedici unor lucruri care nu sunt intotdeauna absolut necesare. Daca iti risipesti energia in toate directiile, indiferent de bunele tale intentii, te vei epuiza si fizic si psihic. Rezerva-ti suficiente ore pentru odihna. Daca dormi sau te relaxezi nu inseamna neaparat ca trandavesti. Organismul are nevoie sa recupereze.

Din a doua jumatate a anului, conditia ta fizica se imbunatateste. Esti din nou plin de vitalitate si rezisti cu bine germenilor externi. Taurii care au avut probleme de sanatate in trecut gasesc cel mai bun tratament pentru a se reface complet.

Sfarsitul lui 2009 este mai putin placut, deoarece incepi sa te simti din nou obosit. Ia lucrurile pe rand, fara graba si va fi totul bine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului