Horoscop zilnic

#astrologie #bunici #horoscop #zodii

Afla cu cine se inteleg cel mai bine bunicii tai in functie de zodia lor

Bunicii severi precum Fecioarele si Capricornii pun pe primul plan regulile de conduita si responsabilitatile fiecarui membru al familiei. Bunicii in zodia Leului si cei nascuti in Balanta se inteleg perfect la o petrecere luxoasa, cu muzica si mancare buna.

Iata cu cine se inteleg cel mai bine bunicii in functie de zodia lor:


Bunicii Berbeci

Bunicii Berbec sunt energici, combativi, increzatori in fortele proprii. Uneori, acestia pot fi nerabdatori si impulsivi. Bunicii Berbeci se inteleg bine cu Sagetatorii, Leii si alti Berbeci cu care impartasesc aceste insusiri.


Bunicii Taur

Bunicii Taur sunt puternici, calmi, iubitori de stabilitate si siguranta afectiva si financiara. Taurii sunt genul de bunici care lasa prin testament toata munca lor de o viata copiilor si nepotilor. Zodiile compatibile cu bunicii Taur sunt Fecioara si Capricornul, gratie valorilor comune.


Bunicii Gemeni

Bunicii Gemeni sunt sociabili, prietenosi, amuzanti, plini de viata si extrem de usor adaptabili. Bunicii Gemeni se inteleg cu Varsatorii si cu alti Gemeni. Ambele semne zodiacale au preocupari numeroase, pot da dovada uneori de superficialitate. In acelasi timp, Gemenii si Varsatorii sunt buni prieteni.


Bunicii Rac

Bunicii Rac tin la nepotii lor ca la ochii din cap! Cand cei mici intra pe usa, chipul unui bunic Rac se lumineaza. Nepotii unui Rac sunt rasfatati, se bucura de afectiune si protectie. Bunicii Rac se simt atrasi de oamenii siguri pe ei precum Scorpionii si de cei visatori ca Pestii.


Bunicii Leu

Bunicii Leu isi traiesc viata din plin, sunt sociabili si nu de putine ori sunt plecati de acasa peste mari si tari. Bunicii Lei se imprietenesc usor cu alti iubitori de calatorii si aventuri cum sunt Sagetatorii. Impreuna, acestia pot avea parte de unele dintre cele mai frumoase experiente de viata.


Bunicii Fecioara

Bunicii Fecioara au grija de sanatatea nepotilor, sunt responsabili si stiu sa le ofere o educatie foarte buna celor mici. Bunicii Fecioara isi petrec timpul cu oameni la fel de sobri si seriosi ca ei, asa cum sunt Capricornii.


Bunicii Balanta

Bunicii Balanta au casa mereu plina de musafiri deoarece adora sa-si invite prietenii si familia si sa le ofere tot ceea ce au mai bun. Bunicii Balanta se distreaza copios cu Gemenii, discuta despre viitor cu Varsatorii si gusta din placerile vietii alaturi de Lei.


Bunicii Scorpion

Bunicii Scorpion sunt intuitivi, dandu-si seama imediat ce se intampla cu cei din jurul lor, mai ales cand este vorba despre persoane apropiate. Bunicii Scorpion apreciaza fidelitatea unui Rac si inteligenta emotionala a unui nativ Pesti. Alaturi de aceste doua zodii, Scorpionii se simt in largul lor.


Bunicii Sagetator

Sagetatorii sunt bunici relaxati, care prefera sa savureze fiecare moment petrecut cu nepotii lor decat sa le impuna celor mici reguli stricte de conduita. Uneori, se poate ca bunicii Sagetatori sa ignore regulile de dragul libertatii de manifestare. Bunicii Sagetator se inteleg bine cu nativii Leu, cu care impartasesc aceeasi nevoie de a acumula noi experiente.


Bunicii Capricorn

Bunicii Capricorn sunt figuri paterne autoritare. Intelepti si rezervati, bunicii Capricorn nu prea sunt iubiti de nepoti atunci cand acestia se afla la varste fragede. Mai tarziu, bunicii Capricorni sunt apreciati la adevarata lor valoare. Bunicii Capricorn se afla pe aceeasi lungime de unda cu nativii Taur, firi la fel de calme si de rezervate.


Bunicii Varsator

Un bunic Varsator isi trateaza nepotul de la egal la egal, ignorand faptul ca are in fata lui doar un copil. Varsatorul isi invata nepotii sa fie altruisti, sinceri si onesti. Bunicii Varsatori se simt stimulati intelectual de nativii Gemeni, de la care afla o multime de lucruri noi, lucru care ii fascineaza intotdeauna.


Bunicii Pesti

De la bunicii Pesti, un copil poate mosteni talentul artistic si spiritul umanist. Bunicii Pesti ii apreciaza pe Raci pentru sensibilitatea si fidelitatea lor. Intuitia Pestilor este asemanatoare cu cea a Scorpionilor, iar acest lucru ii poate apropia pe reprezentantii celor doua zodii.

Sursa foto: saidaonline.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare