Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #cariera zodii #horoscop cariera

Cariera ideala in functie de zodie

Cariera ideala a fiecaruia poate sa fie identificata in functie de zodie. O platforma online dedicata mediului profesional a descoperit, in cadrul unui sondaj de opinie, ca nativii din zodiile Scorpion, Leu, Taur si Rac reusesc sa castige cele mai mari sume de bani din profesia pe care o practica. In extrema opusa se afla Capricornii si Varsatorii, care nu reusesc sa exceleze la capitolul finantelor.

Berbec

Berbecul este entuziast, competitiv si intreprinzator. De aceea, fac performanta in meserii in care sunt platiti pentru comision. Curajul si impulsivitatea ii face potriviti pentru o cariera in politie sau la serviciul de pompieri. Mai fac o figura buna in publicitate, relatii publice, antreprenoriat, armata, politica sau televiziune.

Taur

Mari iubitori de stabilitate, taurii vor munci pe branci pentru un salariu motivant, beneficii, siguranta financiara si bani de vacante scumpe. Sunt excelenti colegi de echipa si adora sa lucreze cu flori, mancare, bijuterii si obiecte de lux. Vocea lor impunatoare este potrivita pentru o cariera de purtator de cuvant, avocat, educator sau receptioner.

Gemeni

Gemenii au nevoie de o stimulare intelectuala continua, de aceea nu "supravietuiesc" mult timp facand o munca repetitiva. Optimisti si plini de energie, fac performanta in brokeraj, invatamant, arhitectura, relatii publice sau asistenta sociala.

Rac

Racii se pricep de minune la indeplinirea sarcinilor de ingrijire a altora. Sunt executanti desavarsiti, stiu sa consilieze si sunt foarte protectori. Prin urmare, slujbele ideale sunt de gradinar, asistent social, specialist in resurse umane, profesor sau CEO a unei companii.

Leu

Lidei innascuti, fara frica si independenti, leii lucreaza cel mai bine atunci cand se afla in centrul atentiei. Spontani, dar si naivi, pot lucra ca: CEO, artisti, ghid turistic, agent imobiliar, designer de interioare, designer vestimentar, diplomat sau agent de vanzari.

Fecioara

Perfectionisti si orientati spre detalii, nativii in zodia fecioarei au o memorie excelenta, sunt organizati si constiinciosi. Se pricep de minune la slujbele de prestari servicii (coafura, manichiura etc), dar si in meserii lingvistice precum editor/scriitor, profesor, critic, translator si statistician.

Balanta

Excelenti ambasadori si lideri, balantele adora domeniul artelor si pot fi deseori solistii unor trupe de muzica, interactionand cu publicul numeros fara emotii. Cele mai bune slujbe pentru acesti nativi sunt in diplomatie, dans, vanzari, negociere, agent de turism sau supervizare.

Scorpion

Scorpionii sunt capabili sa se detaseze de orice factor care sa le distraga atentia, nu sunt sensibili deloc si sunt atrasi de aspectele morbide ale vietii. Cel mai pricep ca detectivi, avocati, educatori, oameni de stiinta, medici chirurgi sau fizicieni.

Sagetator

Sagetatorii sunt oameni etici, plini de energie si cu o tendinta accentuata spre filosofie. Iubesc calatoriile si rezolva orice situatie cu tact si umor. De asemenea, sunt mari iubitori de animale, de aceea pot face cariera in dresaj de animale, scriitura de presa, relatii publice sau orice are legatura cu deplasarile in afara tarii.

Capricorn

Ambitiosi si avizi de provocari, capricornii sunt determinati si consecventi. Isi indeplinesc sarcinile conform standardelor si au tendinta sa devina dependendenti de munca. Cele mai bune meserii pentru ei sunt acelea de manager, administrator, editor, specialist bancar, IT-ist si orice are legatura cu stiinta.

Varsator

Natura umanitara a varsatorului este cea care ii diferentiaza pe acesti nativi de restul oamenilor. Adora ideile avangardiste si sunt extrem de curiosi, de aceea sunt atrasi de meseriile neconventionale. Nu se multumesc pana nu isi ating scopul, de aceea vor vedea intotdeauna toate perspectivele. Vor face performanta in stiinta, ca inventatori, fermieri organici, aviatori, designeri si muzicieni.

Pesti

Pestii sunt creativi si pasionali, de aceea exceleaza in artele traditionale (muzica, dans, fotografie). Au o intuitie suprinzatoare, de aceea nu exista hair stylisti mai talentati decat acesti nativi. Multi astrologi si specialisti in tarot sunt in zodia Pestilor. Asadar, carierele lor ideale se invat in jurul lumii artistice, in terapie, filantropie si psihologie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro