Horoscop zilnic

#zodii #horoscop 2013 #horoscop bani 2013 # horoscop cariera 2013

Cariera in 2013: astrologul Cristina Vanea dezvaluie ce ajutor ne ofera astrele

2013 este un an al reusitelor pe plan profesional, insa nu pentru toate zodiile va fi usor sa-si dezvolte armonios cariera. Astrologul Cristina Vanea dezvaluie ce piedici si ce ajutoare ne ofera astrele in anul care vine. 

 

Horoscop Berbec - Cariera 2013

Interesul pentru chestiunile profesionale va fi foarte mare pe tot parcursul anului, dar schimbările pe care doreşti să le faci ar trebui analizate în detaliu. Nu te grăbi să accepţi orice propunere pentru că există riscul să faci greşeli. În a doua jumătate a lunii martie va trebui să fii foarte atent deoarece relaţia cu superiorii ierarhici va fi foarte tensionată şi ai putea avea neplăceri serioase. În schimb, la începutul lunii noiembrie ai putea demara un proiect nou.

 

Horoscop Taur – Cariera 2013

Vei trăi o perioadă de frământări în ceea ce priveşte cariera şi ar fi bine să nu încerci să te arunci la proiecte îndrăzneţe. Fii prudent şi în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din anturajul de la serviciu, deoarece n-ar fi exclus să stârneşti invidia unora. Oricum la slujbă se vor ţese tot felul de intrigi şi ar fi bine să te ţii departe de ele. Începutul anului va fi destul de agitat, dar dacă vei reuşi să-ţi ţii firea vei avea parte şi de unele realizări. După luna septembrie o problemă de sănătate te-ar putea împiedica să dai randamentul obişnuit.

 

Horoscop Gemeni – Cariera 2013

La serviciu îţi este destul de greu, iar problemle vor începe chiar de la începutul anului. Tot felul de lucrări pe care ai dori să le termini cât mai repede îţi vor ridica probleme oarecum neaşteptate. Va trebui să munceşti mult şi vor fi momente în care vei simţi că, pur şi simplu, nu mai ai răbdare. Unele rezolvări ar putea să apară în lunile iulie şi august aşa că, cel puţin pentru moment vei putea respira uşurat. Tot în acea perioadă este posibil să ţi se facă o propunere pentru un serviciu care va corespunde într-o mai mare măsură nevoilor tale de manifestare.

 

Horoscop Rac – Cariera 2013

Dacă eşti implicat în colaborări este posi bil să ai neplăceri chiar de la începutul anului. Dacă nu, şansa va fi de partea ta şi ai putea începe o activitate nouă care să te stimuleze din toate punctele de vedere. Oricum, îţi doreşti să te implici într-un proiect mai deosebit, iar ocaziile nu vor întârzia să apară. În ceea ce priveşte relaţia cu colegii, fii foarte atent în luna ianuarie căci există persoane care te bârfesc încercând să-ţi facă rău. La începutul lunii februarie este posibil să ai parte de un succes în ceea ce priveşte cariera.

 

Horoscop Leu – Cariera 2013

Vei munci destul de mult la serviciu, dar atmosfera nu va fi plăcută şi de aceea ţi se va părea obositor. Vor exista multe momente tensionate între colegi şi ar fi bine să nu intervii în nici un fel. Traversezi o perioadă în care ar fi de preferat să faci totul de unul singur altfel pot să apară tot felul de neînţelegeri. Oricât ai fi de nemulţumit evită discuţiile pe teme financiare deoarece ai putea fi greşit înţeles şi ţi-ai putea atrage dezaprobarea colegilor, dar şi a superiorilor ierarhici.

 

Horoscop Fecioara – Dragoste 2013

Trăieşti sentimente deosebit de profunde, dar nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi. Îţi doreşti o consolidare a relaţiei cu fiinţa iubită şi, cel puţin în luna ianuarie, şansa va fi de partea ta. în schimb, în luna februarie şi chiar începutul lunii martie vei fi mai irascibil şi din acest motiv pot să apară în orice moment discuţii obositoare. Începând cu luna iulie vei face o excelentă impresie oriunde te vei duce, iar aprecierile de care te vei bucura te vor ajuta să cântăreşti încrederea în propriile calităţi.

 

Horoscop Balanta – Cariera 2013

Atmosfera la serviciu va fi destul de plăcută, căci vei comunca bine cu colegii. Vei fi implicat în tot felul de proiecte cărora le vei face faţă cu bine chiar dacă nu vei arăta un interes deosebit pentru acestea. Şansa ta în plan profesional se va vedea mai ales în a doua jumătate a anului, în mod special lunile iulie şi august te-ar putea ajuta să obţii rezultate remarcabile. Superiorii ierarhici îţi vor aprecia iniţiativele, iar eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite.

 

Horoscop Scorpion – Cariera 2013

La serviciu îţi doreşti să te implici în proiecte deosebite, iar ocaziile nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte, fii foarte prudent căci lucrurile îţi ies destul de greu în general aşa că, ar fi mai bine să te ocupi cu precădere de chestiuni de rutină care nu-ţi vor ridica probleme aşa de mari. Oricum, vei avea parte de multă alergătură pentru rezolva chiar şi cele mai mici chestiuni profesionale. Nici comunicarea cu colegii nu va evolua strălucit aşa că, ar fi de preferat să te descurci de unul singur şi să eviţi a le cere sprijinul.

 

Horoscop Sagetator – Cariera 2013

La serviciu nu se vor întâmpla evenimente deosebite. Proiectele în care eşti implicat vor continua să te preocupe, iar rezolvarea lor va veni fără un efort deosebit. În intervalul ianuarie-iunie şansa va fi de partea ta în ceea ce priveşte colaborările şi orice îţi vei propune în această direcţie vei reuşi să realizezi. În luna mai vei avea parte de multă agitaţie la serviciu, vei demara tot felul de proiecte, dar te vei confrunta şi cu tot felul de blocaje. Spre sfârşitul anului relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată. 

 

Horoscop Capricorn – Cariera 2013

Chir dacă nu vei avea realizări deosebite în plan profesional vei avea parte de o atmosferă plăcută la serviciu. Va trebui să munceşti destul de mult, dar cum eşti obişnuit cu asta, nu va fi o problemă pentru tine. In luna februarie este posibil să se producă mici schimbări la slujbă, dar ele vor fi în sensul dorinţelor tale, aşa că te vor avantaja. Începând din luna iulie ai putea avea relizări în ceea ce priveşte colaborările. Vei primi oferte tentante în acest sens şi vei reuşi să faci lucruri deosebite.

 

Horoscop Varsator – Cariera 2013

În plan profesional va trebui să munceşti enorm, iar meritele nu îţi vor fi apreciate aşa cum ar trebui. Relaţia cu superiorii ierarhici nu va fi nemaipomenită aşa că, nu este cazul să mizezi pe sprijinul lor. Oricum, va trebui să faci totul singur, ceea ce te va obosi şi te va face ceva mai pesimist. Unele realizări ar putea să apară în lunile iulie şi august. Problemele cu care te-ai confruntat până acum îţi vor găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Relaţia cu colegii în schimb va fi din ce în ce mai bună, iar artmosfera la serviciu plăcută, aşa că îţi va fi ceva mai uşor să faci eforturile necesare finalizării oricărui proiect.

 

Horoscop Pesti – Cariera 2013

La începutul anului va trebui să revii asupra unor proiecte pe care le-ai considerat finalizate şi care-ţi vor da oarece bătăi de cap. Vei da dovadă de oarece superficialitate şi acest lucru îţi va crea mici încurcături. Te vei descurca totuşi bine aşa că, nu este cazul să-ţi faci griji. Şansa te va susţine mai ales în a doua jumătate a anului când orice vei întreprinde, inclusiv în plan profesional, se va bucura de succes. Spre sfârşitul lunii octombrie însă ar trebui să fii ceva mai prudent în relaţia cu şefii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului