Horoscop zilnic

#capricorn #cariera #meserie

Cariera potrivita pentru Capricorn

Pentru nativii Capricorn , meseria reprezinta unul dintre principalele paliere ale vietii lor. Extrem de responsabili si seriosi, incep sa munceasca destul de usor, fara sa li se para o corvoada nevoia de a avea un serviciu. Se gandesc foarte bine inainte de a-si alege o meserie. Nu merg niciodata la voia intamplarii, ci isi pregatesc terenul, facand cursuri de specialitate si chiar practica, pentru ca in momentul in care intra in paine sa aiba deja o baza solida. 

Rezista si in conditii mai grele de munca si nu capituleaza nici in fata unei activitati monotone, sau a uneia care necesita efort sustinut o lunga perioada de timp. Rezistenta lor e remarcabila, deoarece stiu sa-si dozeze energia si se apropie treptat de scopul propus.

In general, Capricornii isi fac planuri pe o lunga perioada de timp si au foarte clar in minte ceea ce au de facut si nu se abat niciodata de la acest drum, pentru nimeni si nimic. Din aceasta cauza, sunt foarte apreciati de catre superiori, care au incredere deplina in ei, insa nu se fac foarte iubiti de catre colegi.

Pe de o parte, nativii stiu cum sa devina indispensabili, deoarece munca depusa este ireprosabila si constanta. Pe de alta, pentru ei conteaza produsul finit, calitatea muncii, si mai putin atmosfera de la serviciu. Nu incearca sa-si faca prieteni, nu sunt comunicativi si nu-si pierd vremea cu flecareli sau glume. Merg pe ideea ca la serviciu este nevoie sa cultivi relatii pur profesionale, in nici un caz sa nu vorbesti despre viata personala sau sa-ti exprimi gusturile sau ideile care nu tin de activitatea desfasurata. Tin foarte mult la intimitate. De aceea par uneori impersonali, reci, greu de patruns, neprietenosi si chiar dezagreabili.

Ei nu vor decat sa-si faca treaba linistiti. Prefera un mediu lipsit de agitatie, lucreaza cel mai bine singuri, pentru ca asa isi pot vedea de ale lor netulburati. Sunt profund deranjati de intreruperile succesive, de dialoguri care au loc langa ei, de lumea care tot intra si iese sau de colegii care vin sa le ceara mereu cate ceva. Munca in echipa ii oboseste, iar daca totusi trebuie sa o accepte, aleg sa primeasca din partea celorlalti baza informativa, ca apoi sa se ocupe ei personal de punerea pe picioare a proiectului si finalizarea acestuia.

Calmul desavarsit, luciditatea, atentia pentru detaliu si perfectionismul ii fac sa devina excelenti chirurgi, doctori, infirmieri sau oameni de stiinta. Sunt persoane diplomate, care se pot descurca foarte bine daca-si aleg o cariera politica, administrativa sau juridica. Cel mai bine se descurca in stiintele exacte, matematica, economie, domeniul bancar, contabilitate. Calitatile lor indiscutabile si le pun in slujba activitatii desfasurate cu scopul de a ajunge in varful ierarhiei, dar mai ales pentru a-si asigura un trai lipsit de griji. Nicio recompensa nu este mai buna decat cea a banilor. Raman fideli aceluiasi job atata timp cat acesta le permite sa stranga, sa acumuleze, sa aiba bunuri care ar putea fi investite mai tarziu. Banul reprezinta singurul element care le ofera siguranta.

 

Personalitati nascute sub semnul Capricornului

 

Istorie: principesa ileana de Romania , Nicolae Iorga, Principesa Marioara sau Maria de Romania, Madame de Pompadour
Cultura si arta: Sextil Puscariu, Ioan Slavici, Simone de Beauvoir, Humphrey Bogart , Marie Magdalene Dietrich, paul cezanne
Stiinta: Louis Pasteur, Isaac Newton

 

Profesii si domenii de activitate pentru Capricorn

 

  • Agricultura, minerit, cariere, tabacarii, zidarii, ceasornicarie, pastorit
  • Scriitor, politician, matematician, economist, sociolog, administrator, chirurg, director de banca, contabil, infirmier, asistent.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : astrogrrl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului