Horoscop zilnic

#cariera #fecioara #activitate #personalitati

Cariera potrivita pentru Fecioara

Fecioara este una dintre cele mai organizate persoane din intreg zodiacul. Oricum ar fi acasa, la serviciu isi face intotdeauna treaba impecabil, ba chiar se implica si in sarcinile celorlalti, invitata sau nu. Nu-si lasa niciodata treaba pe ultima suta de metri si daca stie ca urmeaza o perioada mai lunga in care va lipsi, munceste cat trei, pentru a lasa totul in regula si a sti sigur ca nu se vor aduna lucrari nefacute cat timp lipseste.

Munca o stimuleaza si o ambitioneaza, mai ales daca este lasata sa-si respecte tabieturile. Fecioara vrea un mediu linistit, curat, ordonat, in care sa poata sa-si puna la rand ustensilele de lucru. La ea vin colegii cand le lipseste un capsator sau cand au nevoie de un incarcator de mobil sau pur si simplu cand trebuie sa primeasca si alte sugestii, spre a duce la bun sfarsit o sarcina. Si cum Fecioarei ii place sa ajute, va da sfaturi, va sugera solutii, va pune efectiv umarul la treaba, chiar daca munceste in aria de activitate a altcuiva.

Dar este si aici o capcana. In momentul in care simte ca este luata drept proasta si ca lumea profita de bunavointa ei, in loc sa-i fie recunoscatoare, Fecioara isi ia mana de pe acea persoana pentru totdeauna. Vrea sa fie apreciata, doarece isi cunoaste foarte bine calitatile si i se pare normal ca acestea sa fie recunoscute.

Se descurca bine in orice domenii care necesita minutiozitate, tehnica dentara , ceasornicarie, pictura murala , optica. Are o rabdare extraordinara si da dovada de foarte mare atentie pentru detaliu. Fiind perfectionista, nu lasa nimic la voia intamplarii. Orice lucru poate fi imbunatatit, in ochii ei si prin urmare nu va renunta niciodata sa retuseze, sa faca sa straluceasca, sa valorizeze, sa evidentieze calitatile unui lucru sau ale unei situatii.

Fecioarele comunica foarte bine si mai ales este un excelent mediu de schimb pentru informatii, astfel incat de multe ori alege meserii care implica scriere, prezentare, lucreaza in mass-media, televiziune, scrie carti, tine conferinte sau intra in invatamant. Gratie mintii ei ordonate, alege si domenii ale stiintei exacte, matematica, fizica, contabilitate, geometrie.

Insa unul dintre cele mai propice medii pentru ea il reprezinta cel al sanatatii si al intretinerii corporale : medicina si medicina alternativa, masaj, cosmetica, farmacie, stomatologie. Reprezentantii zodiei Fecioara sunt corecti si competenti, iar cei din jur stiu intotdeauna ca au gasit un om de incredere, incapabil sa-i pacaleasca cu cel mai mic lucru.

Nativilor  Fecioara le plac lucrurile clare si se bazeaza pe fapte, caci au structuri mai degraba rationale si nu le place se se lase imbatati de vorbe. Pentru ca obisnuiesc sa stea in banca lor, sa nu iasa cu nimic in evidenta (nimic, cu exceptia profesionalismului), trec neobservati si asta ii apara de invidii si lovituri pe la spate. Tot ce vor este sa-si castige traiul intr-un mod onest si sunt capabili sa munceasca foarte mult pentru acest lucru.


Personalitati nascute sub semnul Fecioarei

 

Istorie: Ludovic al XIV-lea , Printul Carol I de hohenzollern-sigmaringen
Pictura: Jean Auguste Dominique Ingres
Publicistica: Andrei Plesu

 

Profesii si domenii de activitate pentru Fecioara

 

  • Management mediu , administratie, relatii cu publicul, secretariat
  • Medicina, farmacie, medicina alternativa si veterinara, cosmetica
  • Mass-media, ziare, televiziune
  • Arta : literatura, pictura.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : astrolegend.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului