Horoscop zilnic

#gemeni #cariera #personalitati #activitate

Cariera potrivita pentru Gemeni

Nativii Gemeni sunt persoane dinamice, in permanenta miscare si transformare. Pentru a le tine interesul treaz, este nevoie de o activitate diversa, daca se poate, chiar pe mai multe paliere, astfel incat sa nu apuce sa se plictiseasca.

Gemenii fac tot posibilul pentru a-si diversifica munca : se ocupa de mai multe sarcini in acelasi timp, schimba proiectul, isi fac program de lucru preferential, aduc modificari si imbunatatiri, muta mobilierul de birou, se ridica si circula printre colegi, discuta, ba chiar pot sa treaca de la un job la altul sau sa imbratiseze pur si simplu un alt domeniu de activitate.

Cand trebuie sa se apuce de ceva, Geamanul o face cu usurinta, caci isi gaseste intotdeauna un motor interior care sa-l stimuleze. Cu toate acestea, trasatura tipica a muncii lui o reprezinta activitatea pe termen scurt. Nu agreeaza sarcinile care necesita efort indelungat, deoarece oboseste repede si are nevoie sa-si ia pauze in care sa se incarce din nou cu energie. Si probabil ca cel mai mult il oboseste rutina, activitatea monotona, care nu-i ofera nimic nou de analizat, de prezentat, de acumulat, de experimentat. Detaliile si micile aspecte ale unui proiect prefera sa le lase pe seama celor care au rabdare cu asa ceva, el ofera o imagine de ansamblu, eficienta, plina de idei originale, pentru ca este perspicace si extrem de inteligent.

Mintea ii functioneaza incontinuu si se descurca extraordinar de bine in scris si verbal, gratie artei cu care manuieste cuvintele. In echipa activeaza eficient, deoarece este o persoana intelegatoare, comunicativa, stabilind contacte cu persoane extrem de diferite, carora le castiga increderea si simpatia. Adora sarcinile plurivalente, care-l tin in priza, care presupun prezentari de lucrari, luarea cuvantului, explicarea unor termeni sau situatii, interpretarea unor date, medierea unor discutii. 

Daca nu le place cu adevarat ce fac, Gemenii devin superficiali, dezordonati, ironici, guralivi, chiar intriganti. Nativul acestei zodii are nevoie de libertate de manifestare si de un sef intelegator, care sa nu-i impuna sa faca vesnic acelasi lucru si sa-i infraneze dorinta de a veni in permanenta cu noi idei.

Uneori Gemenii ajung sa aiba doua servicii, pentru a diversifica un pic lucrurile. Poseda un simt al umorului extrem de dezvoltat, astfel incat sunt niste prezente tonice in echipa, aducand multa buna dispozitie si creand o ambianta de simpatie in mediul de lucru. Multumita vastei culturi pe care o detin, prin numeroasele lecturi si interese, Gemenii pot deveni buni tipografi, editori, redactori, profesori, conferentiari, traducatori. Simt permanent nevoia de a comunica, prin urmare cam orice domeniu legat de relatiile cu publicul le este facilitat : radio, televiziune, jurnalism, posta, comert etc. Au un puternic simt artistic, ajungand adevarati virtuosi in domeniul lor, indiferent ca este vorba despre muzica, literatura, cinematografie.
 

Personalitati nascute sub semnul Gemenilor
 

Balet: Alina Cojocaru
Film: Angelina Jolie, Marilyn Monroe
Stiinta: Henri Marie Coanda
Literatura: Aleksandr Puskin, Mircea Cartarescu , Garabet Ibraileanu, Rousseau
Pictura: Eugene Henri Paul Gauguin
Publicistica: Gabriel Liiceanu , George Calinescu
 

Profesii si domenii de activitate pentru Gemeni
 

  • Telecomunicatii, internet, posta, mesagerie rapida, transporturi
  • Muzica, literatura si critica literara , cinematografie, pictura
  • Scriitori, editori, conferentiari, cercetatori, interpreti, traducatori, profesori, invatatori, instructori, pedagogi, autori de manuale.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.



Sursa foto : best-tattoo-pictures.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare