Horoscop zilnic

#pesti #cariera #activitate

Cariera potrivita pentru Pesti

Cariera reprezinta pentru Pesti o implinire in masura in care aceasta implica o activitate pentru care a facut o pasiune. Altfel, nativul este capabil sa bajbaie multa vreme, lasandu-se dus de curenti catre tot felul de arii de activitate sau acceptand inflentele celor din jur.

Daca insa munceste intr-o institutie care-i ofera o activitate pe placul lui, este capabil sa ajunga sa o cunoasca pana in cele mai mici detalii, devine o enciclopedie ambulanta, avand raspunsuri la toate intrebarile si stiind perfect procedurile. Nativul Pesti este o persoana destul de independenta, desi lucreaza cel mai bine in echipa. Nu agreeaza un program exact si are ritmul sau de lucru, diferit de al celorlalti.

Nativilor Pesti le place sa aiba grija de oameni, ii gasim asadar ca infirmieri, angajati in centre de reeducare , invatatori, educatori, asistenti sociali, inchisori , ospicii. Pentru ca le place sa comunice cu oamenii si au nevoie permanenta de acestia, lucreaza bine si in mass-media, unde stiu cum sa puna problema, cum sa le vorbeasca clientilor, cum sa solutioneze problemele, indiferent ca au de-a face cu persoane straine sau nu (relatii cu publicul, radio, televiziune).

Fiind zodie de apa, se simt in largul lor in medii care tin de acest element, activand in porturi, pe diverse vase, in crescatorii de peste, fac scufundari si cerceteaza viata marina, din punct de vedere al florei, faunei sau poate chiar cauta sa aduce informatii despre vase scufundate si alte obiecte ascunse in mare. Acest lucru se poate intampla numai daca fac parte din tipul Pestilor atenti la detalii, care lucreaza cu minutiozitate. Altfel, nativii nu au rabdare sa se piarda in detalii si lasa aceasta munca pe seama altora, ei concentrandu-si atentia asupra imaginii de ansamblu.

Pestii pot fi foarte perspicate cand este vorba sa cantareasca problemele si oamenii, insa uneori se lasa inselati si judeca total gresit oamenii, devin incorecti si incapatanati. Prin urmare, se adapteaza la un anumit nivel profesional, dar au parte si de conflicte la locul de munca, atunci cand nu-si fac treaba bine ca manageri, sau cand nu apreciaza corect situatia. Orice fel de critica drastica la adresa lor ii dezechilibreaza foarte tare, provocandu-le un fel de soc, din care nu isi revin foarte repede. In cazul in care traiesc in lumea lor, lucrurile se agraveaza cu atat mai tare.

Nativii Pesti pot da insa dovada si de foarte multa empatie si orice persoana napastuita va gasi in nativ multa intelegere si la nevoie, chiar un sprijin practic. In cazul in care au parte de o anumita doza de naivitate, se trezesc in final ca cineva a profitat de increderea lor. Mai ales la capitolul financiar, Pestii trebuie sa aiba grija in cine se incred. Pentru ei banii sunt doar o modalitate prin care sa-si asigure existenta, nu un scop in sine. In cazul in care-i dau cu imprumut, este bine sa se gandeasca de doua ori inainte.

Pentru a da maximul de eficienta, este bine ca nativul Pesti sa fie provocat, sa fie pus in fata unui obstacol, altfel risca sa stagneze sau chiar sa dea inapoi, caci este lipsit de initiativa si nu foarte interesat de reusitele profesionale.

 

Personalitati nascute sub semnul Pestilor

 

Istorie: Nicolae Titulescu
Arta: Grigorie Alexandrescu, Victor Hugo, Michelangelo, Haendel, Chopin, Elizabeth Taylor
Stiinta si filozofie: Copernic, Einstein, Arthur Schopenhauer

 

Profesii si domenii de activitate pentru Pesti

 

  • Porturi, constructii navale, chelner pe vase de croaziera, productie piscicola, explorator maritim, scafandru
  • Asistenta sociala, invatamant, centre de reeducare, inchisori, paznici, infirmieri, spitale, aziluri, ospicii
  • Compozitori, scriitori, muzicieni, pictori, oameni de radio si televiziune, actori
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : virginmedia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului