Horoscop zilnic

#sagetator #activitate #cariera #munca #echipa

Cariera potrivita pentru Sagetator

Nativului Sagetator i se potriveste atat munca fizica, cat si cea intelectuala. Il atrage activitatea in aer liber, care implica sport sau cresterea si ingrijirea de animale.

Prin urmare il putem gasi in cabinete medicale sau de avocatura, laboratoare de chimie, cladiri industriale, scoli, biserici, mabasade, ministere, sau in cluburi sportive, sali de sport, herghelii, ferme, bucatarii , hoteluri.

Sagetatorul comunica foarte bine cu lumea din jur, este deschis la nou, schimbarea ii face bine, pentru ca-i stimuleaza mintea si-i reimprospateaza energia, asadar nativii adora sa calatoreasca, sa incerce mai multe domenii de activitate sau sa duca o munca cat mai variata, care implica sarcini extrem de diferite. Monotonia si activitatea mecanica il fac foarte nefericit. Daca are parte de provocare permanenta, nu se mai plange si da tot ce are mai bun, caci este adeptul perfectiunii si se fereste de superficialitate.

Cel mai bine lucreaza in echipa, unde vine cu idei, comunica, face schimb de impresii, se implica, ajuta si aduce intotdeauna bunadispozitie, prin urmare este un coleg foarte simpatizat de colectiv. Echipa reprezinta pentru Sagetatori o modalitate de a-si demonstra talentele proprii si posibilitatea de a gasi mereu pe cineva care sa-i provoace sa-si depaseasca limitele. In plus, munca alaturi de oameni inseamna actiune, zgomot, agitatie, iar el se simte in elementul lui, mai mult decat daca ar sta inchis intr-o incapere linistita.

Sagetatorul iubeste si munca in exterior, in mjlocul naturii, fie ea in padure, ferma sau alt fel de teren. Viata la tara le ofera nativilor satisfactii foarte mari. Au o energie extraordinara si trebuie sa si-o consume intr-un fel sau altul. Daca nu sunt multumiti de meseria lor, se implica in proiecte personale , lasand activitatea de baza la voia intamplarii, fara sa se consume prea mult in cazul in care apar consecinte nefavorabile.

Sagetatorii sunt extrem de apreciati pentru simtul dreptatii si le place sa serveasca o clauza, prin urmare au succes ca oameni politici, guvernatori, judecatori, militari. Isi folosesc intelectul extrem de dezvoltat si umanismul cand devin oameni ai bisericii, scriitori, profesori universitari. Sunt interesati de castiguri si pot lua decizii riscante, perfect increzatori in fortele proprii, insa nu se lasa prada rapacitatii. Daca se confrunta cu esecuri, merg pe ideea ca ziua de maine le va aduce sansa dorita si continua cu acelasi avant.

Nativii nu accepta sfaturi de la nimeni si nu agreeaza ideea de a se simti indatorati cumva fata de lume, asadar nu flateaza si nu cer sprijin nimanui. In general, sunt oameni liberi, care stiu ce-si doresc si fac totul pentru a reusi in viata. Cu cat castigurile si realizarile sunt mai mari si datorate efortului propriu, cu atat Sagetatorii se simt mai impliniti. Refuza sa depinda de cineva, prin urmare pot sa plece de acasa de la o varsta frageda si sa-si faca un viitor pe cont propriu.

 

Personalitati nascute sub semnul Sagetatorului

 

Stiinta: Gustave Eiffel, Grigore Antipa
Arta: Brad Pitt (Film), Jose Carreras, Frank Sinatra, Ludwig van Beethoven (Muzica), Liviu Rebreanu (Literatura)
Politica: Gheorghe Tatarascu

 

Profesii si domenii de activitate pentru Sagetator

 

  • Activitati legate de cai: lectii de calarie, plimbari agrement calare, pensiune cai de rasa, vinatoare, hipism , cursuri echitatie, vanzari cai, cumparari cai, dresaj cai, herghelii, grajduri
  • Barou, ambasade, biserici, spitale, laboratoare de chimie, inginerie, invatamant, politica, hoteluri
  • Vanator, crescator, dresor , instructor, bucatar, tamplar, ebenist
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : elore.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare