Horoscop zilnic

#taur #cariera #munca #personalitati

Cariera potrivita pentru Taur

Nu se poate spune ca nativul Taur se grabeste sa-si inceapa activitatea profesionala, caci munca in sine nu-l atrage. Acest lucru insa nu-l impiedica sa fie cel mai dedicat activitatii desfasurate. In primul rand, Taurul isi alege un domeniu care sa-i placa, fiind o persoana care cauta stabilitate.

Odata ce si-a gasit locul, Taurul se implica total in munca lui, putand sa bata recordul la orele peste program. Este exigent cu ceilalti si cu el insusi si nu accepta decat maximul de competenta. Prin urmare, ceea ce iese din mana lui este intotdeauna un lucru de calitate si durabil.

Taurul este rational si echilibrat, asadar colegii se pot baza oricand pe el si-i pot cere parerea, caci vor avea intotdeauna parte de o opinie obiectiva si eficienta. Se descurca bine atat in munca in echipa, cat si singur, deoarece are spirit de echipa , insa poate si sa-si asume autonomia necesara realizarii unui lucru fara sprijin din exterior. Ba chiar este indicat sa primeasca un anumit grad de libertate de la sefi, pentru a se putea desfasura in voie si mai ales sa nu i se dea senzatia ca se profita de bunavointa si efortul lui. In acelasi timp, este bine sa fie lasat sa lucreze in ritmul lui, sa nu fie grabit, presat, batut la cap sau amenintat, caci se poate incapatana sa nu mai faca absolut nimic.

Este stabil in locul de munca si poate ramane si ani de zile, daca il multumeste recompensa. In general, Taurul nu-i vreun amator de schimbare, asadar nici nu-i trece prin cap sa incerce marea cu degetul, sa demisioneze, sa vada cum este si in alte parti, sa sara de la un serviciu la altul sau Doamne fereste, sa-si schimbe complet domeniul de activitate. 

Daca intampina insa dificultati, trece peste ele cu multa rabdare, adunandu-si toata energia pentru a face fata schimbarii. Este constient ca in viata un lucru foarte bine facut este un lucru ce in mod clar implica efort sustinut. Prin urmare, ia lucrurile asa cum sunt si atinge eficienta maxima numai dupa ce a muncit enorm si s-a sacrificat pentru ca lucrurile sa iasa bine. Nu apreciaza succesul cazut din cer si munca de mantuiala.

Stimulul cel mai puternic pentru Taur este in mod indiscutabil banul. Pentru orice nativ al acestei zodii, castigurile financiare reprezinta coordonata de baza, motorul intregii existente, caci numai prin ei isi pot indeplini nevoile si dorintele. Nimic nu este mai important decat sa castige pe masura efortului depus. Insa Taurii nu sunt niste harpagoni, caci pentru ei viata este aici si acum, asadar nu strang munti de bani, ci se folosesc de ei pentru a-si cladi un camin, a-si intemeia o familie si a avea un trai confortabil.

Le place sa se simta legati de pamant, prin urmare isi cumpara terenuri pe care construiesc, amenajeaza terenuri (hoteluri, restaurante – sunt excelente gazde si mari gurmanzi si bucatari), le cultiva (iubesc plantele si pot activa in ferme sau gradini), le transforma (se pricep la desen si uneori devin arhitecti priceputi), le conduc ( Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prim-Ministrul Angliei Tony Blair). 
 

Personalitati nascute sub semnul Taurului
 

Sport: David Robert Joseph Beckham
Istorie: Regina Victoria Alexandrina I a Angliei, Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii, Adolf Hitler, Anthony "Tony" Lynton Blair, Maria Terezia Arhiducesa de Austria, Papa Ioan Paul al II–lea
Muzica: Johannes Brahms, Richard (Wilhelm) Wagner
 

Profesii si domenii de activitate pentru Taur
 

  • Agricultura, horticultura, viticultura , gradinarit, industria agro-alimentara, biologie
  • Comert, banci, economie, diplomatie, bursa, finante
  • Arhitectura, matematica, tamplarie, manufactura, zidarie
  • Arta : muzica, pictura, design interior, croitorie.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.
 

Sursa foto : virginmedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare