Horoscop zilnic

#varsator #cariera

Cariera potrivita pentru Varsator

Varsatorul are ca motor interior al activitatii desfasurate nevoia de a contribui la societate, proiect, corporatie , afacere. Aceasta inseamna ca are constiinta propriului potential si cauta sa gaseasca acea bresa la locul de munca pe care sa o « repare », aducandu-si astfel contributia.

Nativul Varsator rea sa vada ca munca lui nu este zadarnica, sa simta ca a reusit sa ajute intr-un fel sau altul. Se pricepe asadar sa gaseasca exact modalitatea prin care sa-si sprijine echipa, pliindu-se pe nevoile acesteia si punand interesele ei inaintea intereselor proprii.

Este responsabil deoarece nu suporta ideea de a i se face observatii pentru munca superficiala si pentru ca pe undeva are nevoie sa se simta admirat si placut de toata lumea. Este prietenos cu colegii si-i ajuta la nevoie, chiar daca asta inseamna sa-si sacrifice din timpul lui. Intelege principiile institutiei in care lucreaza si face tot posibilul pentru a le urma, bineinteles, daca acest lucru nu contravine intr-un mod evident cu propriile conceptii. Nu sta intr-un loc in care nu este deloc de acord cu politica dusa de firma respectiva.

Varsatorul are nevoie enorm de mult de liniste si armonie la locul de munca, iar tensiunile repetate si neintelegerile il fac sa-si caute echilibrul in alta parte. Daca insa i se acorda libertatea de desfasurare si are parte de respect, atunci devine un angajat fidel, caruia nici prin cap nu-i trece sa mai testeze piata din cand in cand, pentru a vedea alte oferte. Nu se asteapta la succese peste noapte si niic nu este o fiinta prea norocoasa, in general merge pe ideea ca un lucru foarte bine facut necesita intotdeauna sacrificiu (inventatori). Asadar se asteapta sa munceasca din greu la un lucru, dar o face cu placere, pentru ca-si alege activitati cu care are multe afinitati, iar calitatea rezultatului final este o satisfactie imensa.

Varsatorul este o fire sociabila si comunica destul de bine cu intreg colectivul, insa nu cauta sa se faca placut cu orice pret. Sub nicio forma nu se va baga pe sub pielea cuiva, pentru a avea ceva de castigat, ii repugna asemenea metode, iar daca le vede in jur, se indeparteaza pentru totdeauna de acele persoane. Pentru ca este foarte sincer, Varsatorul da dovada uneori de lipsa de diplomatie, abordand o problema fara tact si punand cartile pe masa intr-un mod care uneori socheaza sau naste revolta din partea celor din jur. Pe de alta parte, cand trebuie sa faca fata unei situatii oficiale, in schimburi de experienta, intalniri cu straini, dialoguri cu niste clienti, devine foarte ceremonios, plin de respect si rezervat. Adora sa explice, sa prezinte, sa impartaseasca cunostinte (profesor, trainer), sa asculte (psiholog, reflexoterapeut) si sa ajute ( asistent social ).


Personalitati nascute sub semnul Varsatorului

 

Stiinta: Thomas Edison , Galileo Galilei
Politica: Boris Nikolaievici Eltin 
Film: Robert Williams
Muzica: Franz Peter Schubert, Mozart, Plácido Domingo
Literatura: Martha Bibescu , Anton Holban, Stendhal, Dickens, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Ion Luca Caragiale
Pictura: Edouard Manet

 

Profesii si domenii de activitate pentru Varsator

 

  • Scoli, cabinete medicale, relatii cu publicul, asistenta sociala, centre educationale, cabinete de psihologie, institute de cercetare, radio, jurnalism
  • Reforme, administratie, organizatii de inventatori, astrologi, reflexoterapeuti, tehnicieni, scriitori.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : crisvector.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului