Horoscop zilnic

#berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator

Ce-ti rezerva astrele in vacanta de vara 2008

Te gandesti cu cine vei pleca in vacanta sau vrei sa stii care este destinatia potrivita pentru tine in aceasta vara? Gandeste-te ca semnele astrologice reflecta personalitatea celor care le poarta. In vacanta ne purtam diferit si avem alte asteptari. Acestea sunt legate de sperantele noastre, de dorinta de a trai momente de neuitat alaturi de ce dragi, atunci cand ne rupem de cotidian si ne bucuram de un univers numai al nostru. Afla acum ce-ti rezerva astrele pentru vacanta de vara din acest an.

Predictii pentru vacanta de vara: Berbec

Ai parte de o vacanta torida destul de plina. Multi nu pot tine pasul cu tine. Ca sa ai cu cine te distra, stai aproape de nativi din alte semne zodiacale la fel de active si de dornice de aventura, asa cum sunt Gemenii, de exemplu. Iesi mult in societate, avand o mare cantitate de energie pe care esti gata s-o risipesti. Petrecerile se tin lant si tu esti in centrul lor. Iti place sa traiesti viata din plin, iar vacanta trebuie sa fie cu adevarat o placere personala. Astfel, nicio distanta nu este prea mare pentru tine, niciun hotel prea scump, atunci cand iti doresti cu adevarat ceva. Te bucuri de o perioada frumoasa, o vacanta asa cum nu ai mai avut de multa vreme. Pentru seducatorul Berbec, o vacanta potrivita este in Brazilia, unde poate practica sporturi de apa pe unele dintre cele mai frumoase plaje ale lumii si unde va avea parte de distractie, garantat.

Predictii pentru vacanta de vara: Taur

Taurii care au deja o relatie iti petrec vacanta in compania partenerului de viata. In cuplu domina schimburile reciproce, pentru ca ceea ce dai primesti si inapoi. Daca inca esti singur, te vei folosi de toate armele tale de seductie pentru a-i fermeca pe cei pe care ai pus ochii. Te lasi purtat de val si iei lucrurile asa cum vin. In aceasta vara ai putea fi pus in situatia de a face o alegere pe plan social. Persoana iubita te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine, mai ales daca este vorba despre asigurari sociale sau despre pensionare. Vara 2008 trezeste in Taur placeri artistice si pasionale. O vacanta in Toscana i se potriveste, gratie regiunii culturale si gastronomiei locale. Atata timp cand are parte de cele mai bune conditii, de plimbari in muzee, concerte si hrana buna, Taurul jubileaza.  

Predictii pentru vacanta de vara: Gemeni

Este o vacanta in care privesti mai adanc in tine, departe de ochii celorlalti, dand la o parte strat cu strat lucrurile superficiale care te inconjoara, pentru a ajunge la miez. Incerci sa-ti fixezi niste obiective mai mult sau mai putin pe termen lung, in masura in care acest lucru este posibil. Gemenii care au totusi sansa de a lucra isi pot amana vacanta, deoarece efortul acesta va fi benefic pentru stabilitatea vietii lor. Este important sa nu acorde incredere strainilor pe care ii intalnesc in drumurile lor si sa se gandeasca de doua ori inainte de a spune ceva. Alti nativi se simt in forma in aceasta vara si aspira la activitati provocatoare si mai ales aspira la o schimbare. Li se potriveste o tara precum Republica Dominicana, unde vor combina intr-un mod seducator lectiile de spaniola si cursurile de salsa.

Predictii pentru vacanta de vara: Rac

Racii profita de aceasta vacanta pentru a petrece mai mult timp acasa. Se stie cat sunt de atasati de caminul lor si de familie. Aceasta din urma este gata sa asculte dorintele nativului Rac, intuind ca orice demers de-al lui este in beneficiul tuturor din casa. Multi Raci se apuca serios de lucru, amenajandu-si locuinta, redecorand-o, renovand-o, astfel incat vor fi destul de obositi la sfarsitul vacantei. Vor avea insa marea satisfactie a confortului unei locuinte unde le face placere sa se intoarca de la serviciu, de fiecare data. Daca totusi pleaca de acasa, trebuie neaparat sa fie o destinatie suficient de captivanta pentru a merita efortul. Un sejur in Bulgaria sau in Grecia, intr-un satuc pitoresc si intim, li se potriveste acestor fiinte introvertite si sensibile.

Predictii pentru vacanta de vara: Leu

Leii trebuie sa renunte la obiceiul de a-si face tot felul de planuri si proiecte si sa invete in schimb sa se relaxeze. Presiunea si planurile detaliate pe care insisti sa le concretizezi nu reprezinta cea mai buna idee. S-ar putea ca raspunsul pe care-l astepti sa te contrarieze. Ia lucrurile pe rand si lasa timpul sa lucreze in favoarea ta. Leul va avea ceva de cautat pana sa se decida in privinta destinatiei. Ce poate fi mai apetisant pentru acest nativ decat un safari african ! Cam toti Leii sunt atrasi de animalele care le reprezinta semnul, de la pisici la tigri, pantere si evident, lei. Nativul se poate bucura in vara 2008 de aventuri periculoase in locuri indepartate, deserturi, jungle etc, de unde se va intoarce victorios seara la un hotel de lux.

Predictii pentru vacanta de vara: Fecioara

Una dintre cele mai importante realizari ale Fecioarei in aceasta vara este evolutia sociala. Reuseste acest lucru chiar si atunci cand nu a ridicat un deget. Stii sa-i asculti pe cei din jur si ai un farmec deosebit, care nu ramane nebagat in seama. Aminteste-ti insa ca persoanele dragi tie te iubesc si te apreciaza tocmai datorita modestiei si mintii tale de o luciditate izbitoare. Asa ca incearca sa ramai cu capul pe umeri, indiferent de succesele obtinute. Fecioarele care inca nu au avut noroc in dragoste vor avea parte de o vara extrem de pasionanta, traind adevarate clipe de extaz. Sunt mari sanse sa te indragostesti nebuneste de cineva. Incepand din iulie, Fecioarele sunt dornice de noi experiente, asa ca vor alege vacantele active. O metropola europeana li se potriveste, caci ea raspunde nevoii de shopping, cultura si intretinere corporala.

Predictii pentru vacanta de vara: Balanta

Balantele au doar dificultatea de a alege din lungul sir al persoanelor care le fac curte sau care doresc sa le intre in gratii. Sarmul tau deosebit te ajuta sa traiesti momente deosebite, alaturi de un om pe care il apreciezi cu adevarat. La inceputul verii Balantele insa sunt destul de comode, asa ca nu s-ar supara daca le-ar face altcineva rezervarea la un hotel spaniol cochet. Vor adora arhitectura andaluza, peisajele romantice spaniole si serviciile de lux ale unui hotel de calitate. Pot sa se relaxeze toropite la piscina si sa-si citeasca ultima descoperire editoriala. Nu lasa sa-ti scape sansele care ti se ofera in aceasta vara si lasa in trecut tristetile si nemultumirile de tot felul. In plus, nici cu banii nu vei sta rau de loc, asa ca dispui de toate mijloacele pentru a trai la maxim aceasta vacanta de vara.

Predictii pentru vacanta de vara: Scorpion

La inceputul verii te atrag sportul si aventura. In a doua parte apetitul tau pentru experiente inedite ramane la fel de ridicat, asa ca poti alege destinatii indepartate, jungla, vulcani si sanctuare vechi. Cand te saturi de atata activitate, retrage-te intr-o insula greceasca unde sa te relaxezi in voie.  Cunosti lume multa in vacanta, oameni care te pot ajuta din punct de vedere profesional si personal. Incepi sa analizezi tot mai mult lucrurile, inainte de a trece la actiune. Este o vacanta in care te preocupa planificarea, analizarea atenta a oamenilor si proiectelor din jurul tau. Ai incredere in tine, insa nu acorda aceasta incredere si celor din preajma, daca nu stii sigur ca o merita.

Predictii pentru vacanta de vara: Sagetator

In aceasta vara trebuie sa inveti sa delimitezi unele lucruri pe care pana acum aveai tendinta sa le amesteci. Este important sa-ti faci un program si sa nu incurci activitatile de vacanta cu sentimentele, pentru ca va fi imposibil sa lupti pe doua fronturi diferite. Vei aprecia mai mult ca de obicei momentele petrecute in compania prietenilor, insa trebuie sa fii atent ce le spui, ca sa nu starnesti gelozii inutile. Atata timp cat vei realiza ca unii oameni sunt mai putini norocosi decat tine, totul va fi bine. Esti plin de farmec si debordezi de energie, astfel incat si cei din jur vor fi sedusi de entuziasmul tau. O activitate care li se potriveste Sagetatorilor este calaritul, pe care-l pot practica in calatoriile lor, mai ales daca vor sa viziteze diverse locuri calare. Apele racoroase ale unui ocean te vor revitaliza.

Predictii pentru vacanta de vara: Capricorn

Capricornii lasa in urma monotonia zilnica si isi petrec vacanta alaturi de persoana iubita, incredintandu-se cu totul acesteia. Iti traiesti povestea de dragoste pe mai multe planuri, alternand dragalasenia, pasiunea, vulnerabilitatea, interesele si preocuparile pe care le aveti in comun. Scapa de tensiunea nervoasa acumulata la locul de munca si alege pachetele de vacanta care au incluse tratamente de ingrijire pentru trup. Te vei relaxa complet pe litoral, in tara sau in strainatate. Odata ce ai scapat de oboseala mergi intr-o tara care te-a atras dintotdeauna, fie gratie frumusetilor naturale, fie multumita culturii sale bogate. Daca te pasioneaza sporturile montane, programeaza-ti vacanta in septembrie si urca pe munte.

Predictii pentru vacanta de vara: Varsator

Varsatorii au avut un inceput de an greu, iar de atunci se confrunta cu tot felul de obstacole sau de conflicte. Eforturile lor isi vor gasi roadele abia la finalul acestui an. Pana atunci, Varsatorii trebuie sa profite de vara. Este momentul ideal sa lase in urma toti nervii, toate supararile si oboseala, pentru a se relaxa in sfarsit si a se ocupa de activitati care le fac placere: muzica, lectura, calatorii... Se poate sa fie nevoiti sa studieze cate ceva, printre picaturi. Chiar daca nu ai niciun chef sa-ti strici vacanta invatand, gandeste-te ca sunt lucruri care ar fi trebuit facute la inceputul acestui an. Inconjoara-te de prieteni, stai cu familia si te vei simti reincarcat cu energie pozitiva. Persoanele dragi sunt gata sa te asculte, daca vrei sa vorbesti despre lucrurile care te preocupa. Pentru aceasta zodie de aer, o experienta palpitanta ar fi zborul, in diverse forme: cu balonul, cu parapanta, etc.

Predictii pentru vacanta de vara: Pesti

Esti cel mai rasfatat semn al zodiacului, in ceea ce priveste vacanta de vara. Divertismentul si placerea numarul 1 este sexul. Nici nu ai inceput bine vacanta, ca esti in stare de un adevarat maraton. Stii bine insa ca ceea ce arde repede se stinge inainte de terminarea jocului. Spre sfarsitul verii va trebui sa gasesti alte modalitati de seductie, insa nu vei avea nicio problema in acest sens. Schimbarile de vreme nu au sanse sa-ti distruga planurile si sansele amoroase ale acestei veri. Te poate atrage ideea unei vacante linistite, un sejur in Malta combinat cu excursii optionale pentru a vizita atractiile istorice ale zonei. Insa cel mai bine te vei simti in apropierea unei ape, asa ca ia in consideratie varianta unui sejur pe litoral.

Citeste si Horoscopul vacantei tale ideale pentru a sti ce ti se potriveste, in functie de zodia ta.

Predictiile detaliate ale anului 2008 le gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului