Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop vara 2009 #horoscopul verii 2009 #predictii vara 2009 #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Ce-ti rezerva astrele pentru vacanta de vara 2009

Doar cateva zile te mai despart de vara, iar vacanta se apropie. Daca vrei sa stii cum stai cu banii in lunile de vara, daca ai planuri legate de viata amoroasa sau daca trebuie sa muncesti in continuare, astrele iti dau o mana de ajutor. Citeste si vei afla care sunt principalele aspecte astrale ale zodiei tale, in urmatoarele luni.

Horoscopul verii 2009 anunta experiente deosebite, in domeniul sentimental. Nativii care si-au pierdut speranta sa fie fericiti si cei care au devenit indiferenti la ideea unei noi relatii vor avea parte de surprize. Astrele le aduc noi provocari si noi intalniri amoroase, cu persoane pe care le intalnesc in aceasta perioada. Cei care au o relatie deficitara s-ar putea sa-i puna capat definitiv, in aceasta vara, pentru a construi pe un teren mai bun.

Sub aspect financiar, nativii celor 12 zodii sunt favorizati de astre, atata timp cat nu fac excese. Si profesional este o perioada buna, cu schimbari mai mari sau mai mici, care ii propulseaza pe un alt nivel, mai complex, mai avansat, mai avantajos. Va fi insa nevoie de perseverenta si de multa luciditate, pentru ca succesele rasunatoare ale unora pot sa-i faca mult prea increzatori. Este bine sa se tina cont mereu de latura competitiva, pentru a nu fi luati prin surprindere.

 

Horoscopul verii 2009 pentru Berbec

Inceputul verii te gaseste destul de plictisit. Simti nevoia de schimbare si, mai ales, de libertate. Nu te prea preocupa posibilitatea unei relatii stabile, insa daca ai deja pe cineva, incerci sa aduci un pic de culoare in viata de zi cu zi. Din iulie, pui cartile pe masa, discutand deschis, pentru a ajunge la o decizie definitiva . In cazul unei relatii nereusite, s-ar putea sa optezi pentru despartire. Daca esti singur, ai succes la persoanele de sex opus si posibilitatea unei aventuri plina de placeri erotice te atrage irezistibil.

Pe plan financiar , in prima luna din vara se poate sa castigi unele sume de bani care iti consolideaza statutul. In cazul in care pleci in vacanta, lasa totul in ordine la serviciu. Altfel vei avea parte de neplaceri, va trebui sa recuperezi ceea ce nu ai terminat si lucrurile vor fi ceva mai dificil de finalizat. La mijlocul verii este indicat sa eviti pe cat posibil conflictele cu persoanele din jur.

Horoscopul verii 2009 pentru Taur

Horoscopul verii 2009 anunta dificultati in relatia de cuplu, in prima parte a perioadei. Vei fi greu de multumit, iar partenerul de viata se va simti cumva ignorat. Numai spre sfarsitul verii exista posibilitatea sa gasesti o solutie concreta pentru problemele cu care te confrunti. Este recomandat sa acorzi mai multa importanta persoanelor dragi. Daca esti insa singur, vara aceasta te vei distra copios, facand o multime de cuceriri. Nimeni nu ramane indiferent la farmecele tale iar in august ai putea sa intalnesti o persoana deosebita.

Pe plan profesional, esti profund implicat in proiectele la care lucrezi. Ai foarte mult de munca si iti va fi greu sa gasesti timp pentru familie sau pentru tot ce inseamna viata personala. Spre sfarsitul verii, se poate sa ti se propuna un post mai bun si sa urci in ierarhie, castigand si mai multi bani. Pentru a fi sigur de succes, este bine sa ramai tu insuti, evoluand pas cu pas, fara graba. Lucrurile se vor indrepta in directia dorita atata timp cat nu fortezi nimic.

Horoscopul verii 2009 pentru Gemeni

Inceputul verii te gaseste foarte aproape de persoana iubita, sufleteste si nu numai. Te bucuri de momente de tandrete si de experiente pline de senzualitate. Esti pasional, deschis, iubitor si plin de incredere. Daca esti singur, vei avea si ei sansa sa gasesti pe cineva pe gustul tau. In special in iulie orizontul tau sentimental pare sa-ti surada, prin aparitia unei persoane deosebite. Esti constient de farmecul tau, pe care-l exerciti cu succes asupra persoanei care ti-a strarnit interesul. Posibilitatea unei aventuri in aceasta vara se intrezareste la orizont.

Chiar daca incepi vara printr-un sentiment de nemultumire nedefinita, la jumatatea perioadei incepi sa te bucuri de ceea ce ti se ofera, cel putin sub aspect profesional. Apar oportunitati de calatorie, care te ajuta sa te dezvolti pe mai multe planuri. Prin august esti deja sigur pe fortele proprii, plin de avant, cu o gandire optimista si sanatoasa. Daca insa te multumesti cu succesele obtinute si nu esti prevazator, lucrurile pot lua o intorsatura ciudata. Fii atent, rabdator si perseverent si totul va merge bine. 

Horoscopul verii 2009 pentru Rac

La inceputul verii esti foarte deschis si flexibil in relatia de cuplu. Faci tot posibilul pentru a comunica cu adevarat si pentru a-ti consolida relatia. Se poate ca unele eforturi pe care le faci sa fie exagerate, iar rezultatul, nu atat de bun. La jumatatea verii incepi sa intelegi unde ai gresit si iei masurile care se impun. Trebuie sa fii prudent si sa-ti pastrezi luciditatea, in masura posibilului. Din august, te simti din nou implinit. Daca esti singur, in aceasta vara astrele iti rezerva experiente tulburator de frumoase.

Nu uita insa ca trebuie sa fii aproape si de celelalte persoane care-ti sunt dragi, familie sau prieteni si care au nevoie sa le ajuti in unele probleme. Este recomandat sa fii cat mai sincer si mai corect cu acestea, pentru a mentine o relatie buna cu ele. Sub aspect financiar, stai foarte bine. Banii vin si sunt suficient de multi pentru a-ti permite sa-ti faci planuri de anvergura. Schimbarile pe care incerci sa le provoci tu la locul de munca nu au sanse de izbanda, cel putin deocamdata. In schimb, vor fi schimbari impuse din exterior, la care este mai bine sa te supui, pentru ca in final aspectele pe care le contin te avantajeaza.

Horoscopul verii 2009 pentru Leu

In iunie vrei sa te simti liber, fara constrangeri si fara probleme. Daca ai deja o relatie, fericirea iti este umbrita la inceputul verii, din cauza unor interpretari gresite sau a unor dubii legate de partener. In cazul in care nu ai pe nimeni, nici nu-ti trece prin cap sa te implici intr-o relatie stabila . Astrele s-ar putea totusi sa te surprinda. In cele trei luni de vara, sunt mari sanse sa-ti cunosti jumatatea. Exista insa si capcane daca ai deja o relatie stabila. Tentatia unei aventuri sau a unei relatii secrete apare mereu in calea ta.

Pe plan profesional, lucrurile care nu au mers bine pana acum vor fi indreptate. Vei putea face acest lucru daca ramai cu picioarele pe pamant si daca inveti din greseli. Fa planuri numai daca acestea pot fi puse in aplicare si nu visa prea mult, oricat de seducatoare sunt himerele care-ti strabat mintea. In august, vei primi sprijinul unor persoane importante, care-ti faciliteaza drumul catre succes.

Horoscopul verii 2009 pentru Fecioara

Desi in prima parte a lui iunie esti destul de reticent la ideea unei noi relatii, cu timpul te simti tot mai apasat de singuratate. Pe la jumatatea verii imbratisezi ocaziile care apar, fie ele si simple aventuri. Esti constient de puterea ta de seductie si nu-ti va fi greu sa sucesti mintea persoanei pe care ai pus ochii. Este totusi bine sa nu te joci cu sentimentele altora. Daca ai deja o relatie stabila, vara iti aduce momente de implire alaturi de persoana iubita. Te bucuri de armonie in cuplu si reusesti sa comunici asa cum iti doresti cu partenerul de viata.

Sub aspect financiar, stai destul de bine cu banii. Ai putea chiar sa pui deoparte, economisind pentru zile negre. Vara 2009 este o perioada favorabila pentru investitii. Numai in iulie apar ceva pierderi de bani, astfel incat trebuie sa fii mai prudent in acea perioada. In anturajul in care te invarti exista persoane care nu merita timpul si atentia ta. Ia seama la acei pierde-vara care iti consuma resursele.

Horoscopul verii 2009 pentru Balanta

La inceputul verii viata ta sentimentala este destul de complicata. Fie ca nu-ti dai seama ce vrei, fie ca te implici intr-o relatie interzisa, dupa unele norme sociale sau profesionale, vei avea unele dificultati de infruntat. De la sfarsitul lui iunie si continuand in iulie, te bucuri de mai multa liniste si stabilitate in viata afectiva. Daca esti singur, vei intalni o persoana speciala, care iti va readuce zambetul pe buze si pofta de viata.

Vara aceasta iti prieste activitatea in aer liber. Incearca sa stai cat mai mult afara, ocupandu-te de diverse lucruri. Aerul si natura iti transmit o energie pozitiva de care ai mare nevoie, din cauza stresului pe care l-ai acumulat. Va trebui sa gasesti metode sa te relaxezi si sa te odihnesti. O perioada foarte buna pentru a-ti lua vacanta este in iulie, cand incetinesti ritmul de lucru si incepi sa-ti revii putin. Vei putea sa construiesti apoi, pe o baza mai solida.  La sfarsitul verii exista posibilitatea sa schimbi jobul sau chiar domeniul de activitate.

Horoscopul verii 2009 pentru Scorpion

Daca nu ai inca pe nimeni, inceputul verii iti va rezerva intalnirea mult asteptata. Exista posibilitatea sa-ti intalnesti jumatatea si nu va trece mult pana vei incepe sa faci . Este bine sa fii prevazator, insa, deoarece farmecul tau puternic atrage numeroase persoane si numai una este cea care ti-a fost destinata. Asculta-ti vocea interioara, pentru a nu avea parte de deziluzii mai repede decat te-ai fi asteptat. O noua ocazie de implinire amoroasa se iveste dupa a doua jumatate a lui iulie. Daca ai deja o relatie stabila, lucrurile sunt destul de tensionate in prima parte a verii, dar situatia se imbunatateste considerabil din iulie.

In aceasta vara vei avea ceva conflicte cu persoanele din jur. Pastreaza-ti increderea in fortele proprii. Obtii rezultate foarte bune pe plan profesional si evoluezi in mod constant. Singurul inconvenient se poate ivi din motive de orgoliu, daca trebuie sa te supui cuiva mai inalt in functie. Nu da cu piciorul succesului pe care-l poti avea numai pentru ca refuzi sa accepti o autoritate din exterior. Sunt total nerecomandate gesturile extravagante, necugetate si initiativele riscante. Situatia fianciara este stabila la jumatatea verii. 

Horoscopul verii 2009 pentru Sagetator

Daca la inceputul verii ai unele probleme de comunicare cu persoana iubita, din a doua jumatate a lui iunie situatia se imbunatateste. Te simti mai aproape de partener si te bucuri de mai multa stabilitate. Daca esti singur, vei avea cateva oportunitati amoroase, in special in iulie, cand o noua idila se intrezareste pe cerul tau astral. Pe plan sexual, situatia devine incendiara. Atractia erotica si sentimentele sunt reciproce, astfel incat vei trai clipe de implinire alaturi de noua ta cucerire.

Sub aspect profesional, apar schimbari drastice. Fii prudent si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Vei putea avea astfel o imagine de ansamblu, fara sa reactionezi intr-o prima instanta. Este deosebit de important sa te feresti de conflicte la locul de munca. Din august, faci o revizuire a situatiei tale profesionale si iei unele decizii pentru viitor. Daca vei da dovada de flexibilitate lucrurile vor evolua in directia dorita.

Horoscopul verii 2009 pentru Capricorn

Daca incepi vara de unul singur, aspiratiile tale amoroase sunt practic inexistente. Acest lucru nu inseamna ca astrele te-au uitat. Ai putea intalni pe cineva deosebit, care sa trezeasca in tine speranta si alaturi de care sa incepi sa-ti faci planuri de viitor. Vara aceasta au loc schimbari majore in viata sentimentala, iar cele mai frumoase evenimente au loc in iulie. Daca ai deja o relatie stabila, in august nu lasi nimic sa tulbure armonia din cuplu. Pentru a aduce un pic de noutate in viata de zi cu zi, foloseste-te de imaginatie si fa surprize romantice persoanei iubite.

Si relatiile cu persoanele dragi sunt profunde si datatoare de energie pozitiva. Pe plan profesional, inveti din greselile trecutului si actionezi cu mai multa prudenta. Daca ai proiecte pe care vrei sa le pui pe picioare, a doua jumatate a lui august este cea mai indicata pentru astfel de initiative. Obiectivitatea si calmul tau natural te ajuta sa rezolvi unele situatii complicate, legate de bani sau de alte bunuri materiale.

Horoscopul verii 2009 pentru Varsator

Vara 2009 iti aduce experiente noi, care-ti bulverseaza cumva existenta, asa cum iti place tie de fapt. Pasiune, nebunie, patos, aventuri savuroase, toate sunt in . In special in iulie poti intalni o persoana deosebita, care-ti va schimba radical viata. Este bine totusi sa-ti temperezi elanul, pentru ca ai o viziune idealista, complet rupta de realitate. Daca ai deja o relatie stabila, te bucuri de armonie si nu te confrunti cu evenimente majore. Numai daca ai suferit multa vreme, in urma unei legaturi dureroase, vei lua decizii radicale, la jumatatea verii.

In aceasta vara te vei confrunta cu ceva din trecutul tau. Viata sociala este aducatoare de impliniri, alaturi de prieteni si de fiintele care te iubesc si-ti doresc binele. Vei putea lega si noi prietenii. Pe plan profesional se asteapta foarte mult de la tine si ar fi bine sa fii la inaltimea acestor asteptari. Din fericire, esti plin de elan si nu-ti pierzi optimismul. Daca ai avut in minte unele proiecte pe care le-ai tot amanat, spre finalul verii acestea vor putea fi concretizate.

Horoscopul verii 2009 pentru Pesti

In prima parte a verii, viata sentimentala aduce confruntari cu persoana iubita. Aceasta nu pare sa-ti inteleaga modul de gandire si se vor naste unele conflicte. Daca esti singur, vei avea numeroase posibilitati de a intalni oameni noi si chiar de a te indragosti de cineva nou aparut in viata ta. Daca vei calatori in aceasta vara, se poate ca noua dragoste sa se nasca odata cu aparitia unei persoane de alta nationalitate, care starneste in tine pasiuni nebanuite.

In iulie, ai ceva probleme de ordin financiar. Incepand din august, te concentrezi asupra laturii banesti si reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Este bine sa economisesti si sa eviti afacerile riscante. Daca semnezi un contract, ia-ti toate masurile de precautie. O suma de bani iti intra in cont intr-un mod neasteptat, poate ca urmare a unui castig la jocurile de noroc, poate ca urmare a unei mosteniri.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele