Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #predictii zodii #horoscop aprilie #horoscop aprilie 2012 #predictii luna aprilie

Cele mai importante schimbari aduse de luna aprilie zodiilor

Luna aprilie aduce tuturor zodiilor schimbari importante, in special din pricina tranzitiei planetei Marte in Fecioara si planetei Neptun in Pesti. Acest lucru inseamna se vor simti transformari importante in viata personala, care va fi brusc revitalizata de majoritatea nativilor, iar cariera va fi insufletita de mult curaj si un spirit critic constructiv.

Berbec

Berbecii vor fi avantajati de inventivitate pe plan personal, astfel ca cea mai importanta schimbare a lunii aprilie pentru ei este atragerea de noi colaboratori si derularea unor proiecte indraznete, care se vor dovedi in final a fi foarte profitabile. In amor, planeta Venus ii determina sa alunge rutina din cuplu cu umor si fantezie. Puterea lor de seductie atinge praguri monumentale.

Taur

Pentru tauri, cea mai importanta schimbare a lunii aprilie este reprezentata de apetitul sexual iesit din comun. Nativii dominati puternic de instinct, precum taurii, vor resimti puternic necesitatea de intimitate, ca pulsiune a perpetuarii speciei. In cariera, taurii renunta la nervozitate si adopta o atitudine mai calma si mai productiva.

Gemeni

Pentru gemeni, luna aprilie vine cu o ocazie de care se bucura doar o data la 8 luni: Venus le aduce dragostea in viata, asa ca celibatarii au toate sansele de a gasi un partener de vis. In cuplu, pasiunea prinde proportii si armonia este mai intensa ca oricand. Din pacate, cariera le ofera cateva neplaceri, iar conflictele la locul de munca nu ii ocolesc.

Rac

Racii devin deosebit de nelinistiti in amor cu ocazia sosirii lunii aprilie, motiv pentru care indoielile ii vor impiedica sa se bucure cu adevarat de placerile vietii in doi. Prin urmare, se intrevede un lant de neintelegeri, presarate de reprosuri si interiorizari. Saturn vine si el cu completari de rau-augur in cariera, se anunta multe schimbari la locul de munca, iar motivatiile devin brusc insuficiente.

Leu

Si leii se inscriu in lista nativilor rasfatati de planeta Venus in luna aprilie, asadar lucrurile merg ca pe roate in plan personal. Sunt avantajati leii implicati intr-o relatie serioasa, care isi vor vedea afectiunea apreciata. Celibatarii vor face ravagii cu farmecul lor oriunde vor merge, deci se intrevad posibilitati de implinire personala si pentru burlaci. La serviciu, nativii din zodia leului tind sa aiba ambitii mult prea mari si sa faca exces de zel.

Fecioara

In aprilie, fecioarele renunta sa mai fie atat de sentimentale, insa Marte le creste libidoul la maximum. In sfarsit, acesti nativi vor avea chef de nebunii, distractii si actiuni hazarduoase pe plan sexual. La serviciu, Jupiter le creste increderea in fortele proprii, entuziasmul si energia. Aprilie este un bun prilej de a comunica sefilor amalgamul de nemultumiri nerefulate pana in prezent.

Balanta

Balantele vor fi dominate de nesiguranta in viata de cuplu, din pricina planetei Pluto, care ii determina sa se simta brusc amenintati de minciuni si tradare. Scepticismul deseori nejustificat poate fi tinut sub control cu putina prudenta, mai ales daca Venus intervine si echilibreaza balanta cu putina vulnerabilitate emotionala. La serviciu, se anunta o schimbare de functie, salariu sau loc de munca.

Scorpion

Scorpionii devin intoleranti si necrutatori in viata de cuplu, astfel ca trebuie sa fie prudenti in fata exagerarilor. Prin urmare, se anunta o luna intensa in amor, nu neaparat in sensul bun. La serviciu, energia va fi canalizata in directii gresite, dar nu se anunta consecinte nefaste.

Sagetator

Sagetatorii isi redescopera entuziasmul amoros din prima zi de relatie, asadar in dragoste se anunta numai lucruri frumoase. La serviciu, Marte stimuleaza dorinta de nou, insa nu se intrevad modificari deosebite in "peisaj".

Capricorn

Aprilie aduce schimbari personale majore capricornului. Cei cuplati pot renunta la relatie daca sunt nefericiti, iar celibatarii pot gasi o cale sa se aproprie de cineva. La serviciu, orice incercare de avansare se va opri brusc, din senin, fara explicatii aparente.

Varsator

Pentru varsatori, aprilie are un aspect stralucitor pe plan personal, unde vor mai afectuosi si mai tandri ca niciodata. La locul de munca, isi impun ideile in fata colegilor si isi indeplinesc sarcinile admirabil.

Pesti

Pestii devin in aprilie plini de viata, comunicativi si binedispusi, doua calitati benefice pentru viata de cuplu. Celibatarii sunt tentati sa iasa din cocon si sa ofere o sansa hazardului sentimental. La locul de munca, totul este static si previzibil. Norocul in amor domina!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului