Zodia ta si sanatatea

#astrologie #zodii #zodii canicula #reactie canicula

Cum infrunti canicula, in functie de zodia ta

Previziunile meteorologice ne anunta ca sfarsitul lunii iulie si toata luna august vor fi dominate de canicula, un chin estival cu care nu ne-am confruntat in prima jumatate a verii 2013. Interesant este ca masura in care suporti cu lejeritate caldura excesiva sau cedezi imediat ce temperaturile ridicate iti produc disconfort este influentata direct de zodia ta. Iata cum infrunti canicula, potrivit horoscopului!

Berbec

Sangele fierbinte al Berbecilor, in contact cu temperaturile tropicale, da nastere unor adevarate incendii interioare. Cand afara este canicula, nativii in Berbec devin mai irascibili si mai agitati. Insomniile sunt foarte posibile, la fel si iesirile nervoase necontrolate. Pentru ca le place sa fie activi, faptul ca transpira la orice miscare suava este pentru Berbeci o reala corvoada.

Taur

Taurii suporta destul de bine caldura, cu atat mai mult cu cat au grija sa se inconjoare de tot confortul: acasa si in masina au, fara doar si poate, aer conditionat, garderoba este perfect adaptata caniculei, la fel si dieta. Cand temperaturile le produc disconfort, isi recapata echilibrul cu o felie rece de pepene sau un cocktail de fructe racoritor.

Gemeni

Nativii in Gemeni au o rezistenta aparte in fata caldurii, fiind mai degraba sensibili in fata frigului. Chiar si asa, temperaturile exotice ii mai supara din cand in cand, insa Gemenii ignora cu desavarsire disconfortul, avand lucruri mult mai importante pe care sa le faca sau sa le gandeasca. O tinuta vaporoasa si un ventilator sunt suficiente in cazul lor.

Rac

Putini nativi sufera atat de crunt din pricina caldurii precum o fac Racii. Fiind un semn de apa sensibil, Racul are nevoie de racoare pentru a se simti in mediul lui natural. Prin urmare, canicula aduce cu sine pierderea energiei, a poftei de viata si a capacitatii de a dormi ca un bebelus.

Leu

Intrucat poarte Soarele in suflet si fiinta, Leii sunt reprezentati de foc si se simt bine in prezenta lui. Indiferent de cata sudoare ar aparea pe fruntea unui Leu, acesta o va suporta cu demnitate si eleganta. In plus, exista intotdeauna terase exclusiviste cu sisteme moderne de racorire unde sa se refugieze un Leu infierbantat.

Fecioara

Fecioarele si canicula nu sunt foarte bune prietene, dimpotriva. Temperaturile ridicate impiedica acesti nativi sa isi indeplineasca sarcinile zilnice fara sa transpire si sa se sufoce, iar umiditatea corpului ii face sa isi doreasca cel putin un dus la fiecare jumatate de ora. Un alt motiv pentru care Fecioarele detesta canicula este ca le forteaza sa fie inactive, pentru a face fata caldurii.

Balanta

Canicula este pentru Balante un motiv in plus sa se retraga din activitate, undeva la umbra si sa contempleze natura. Nativii vor refuza orice activitate solicitanta sau deplasare in aer liber in timpul orelor "de foc" si vor putea fi gasiti in mall-uri sau la piscina, rasfatandu-se cu bauturi racoritoare si inghetata.

Scorpion

Scorpionii sufera in interior din cauza caldurii, insa nu isi marturisesc niciodata chinul, pentru a nu parea vulnerabili. Nativii vor face cumva sa isi sporeasca pe cat posibil confortul, montand acasa un aer conditionat si luandu-si un concediu spontan, pana trece valul de caldura. Dusurile reci tind sa faca minuni pentru Scorpioni.

Sagetator

Sagetatorii nu sunt deloc incantati de zilele in care caldura atinge cote alarmante, mai ales daca nu au acasa un climat placut, unde sa invite cativa prieteni la un joc de carti. Prin urmare, fie evadeaza la munte unde racoarea binecuvanteaza pamantul, fie cumpara trei baxuri de bere si se refugiaza cu un amic de suflet in padure.

Capricorn

Canicula este pentru Capricorni doar unul dintre impedimentele in calea indeplinirii responsabilitatilor zilnice. Prin urmare, nativii iau masuri imediate si se retrag in medii inchise si ventilate sau investesc intr-o deplasare urgenta pe alte taramuri racoroase.

Varsator

Varsatorii nu iubesc temperaturile extreme, dar nici nu cad in depresie din cauza lor. In plus, caldura din casa este o motivatie pentru ei sa inventeze sisteme de racire inteligente, cu materiale improvizate in casa. De cele mai multe ori, creativitatea lor chiar da rezultate!

Pesti

Pestilor nu le place caldura, de aceea apeleaza la cel mai bun truc de racorire pentru zodia lor de apa: dusurile dese, baia in mare sau in piscina etc. Daca nu au aceasta posibilitate, Pestii incearca sa ignore chinul si sa se concentreze pe sarcinile zilnice, pana se acomodeaza conditiilor de mediu.

Sursa foto: chatelaine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare