Horoscop zilnic

#ziua indragostitilor #horoscop #zodii #predictii ziua indragostitilor #horoscop ziua indragostitilor

Cum iti petreci Ziua Indragostitilor in functie de zodie

Luna dedicata iubirii, februarie, se apropie cu pasi repezi. In timp ce unele semne zodiacale au toate sansele sa se bucure din plin de influentele pozitive ale astrelor pe plan personal, exista si o categorie de nativi mai putin favorizati din acest punct de vedere. Iata cum iti petreci Ziua Indragostitilor in functie de zodie .

Berbec

Nativii din zodia berbecului sunt rasfatati de tranzitul planetar in zona iubirii. Planeta Venus le tranziteaza semnul zodiacal inca din prima saptamana a lunii februarie, ceea ce inseamna ca vor fi optimisti in amor, indragostiti mai mult ca niciodata, dornici de sex si deosebit de seducatori.

Taur

Taurii sunt mai degraba deschisi experientelor erotice decat sentimentale. In februarie, acest nativi isi poti coplesi partenerul cu iesiri sexuale hulpave si cerinte neobisnuite in plan intim. La jumatatea lunii, Ziua Indragostitilor ii inspira pe tauri sa ofere mai multa atentie afectivitatii.

Gemeni

Daca la inceputul lunii, gemenii vor fi energici, comunicativi si afectuosi, in jurul zilei de Sfantul Valentin pot deveni irascibili si ostili fata de viata lor in general. Asadar, atentie la conflicte si vorbe exprimate fara control.

Rac

Pentru raci, luna iubirii nu va arata cu mult mai diferit decat orice alta perioada din viata lor. Vor oscila intre stari de apatie si energie debordanta, satisfactie fata de viata lor personala si momente in care se simt nesiguri. Daca partenerul lor stie sa le readuca pofta de viata, vor fi deschisi si cooperanti.

Leu

Leii pot traversa o perioada de reinventare pe plan personal in luna februarie. Influentele astrale ii motiveaza sa faca schimbari in bine, ii predispun ideilor interesante si initiativelor inspirate in dragoste. Ziua de 14 februarie vine cu o dorinta arzatoare pentru viata de cuplu, ceea ce inseamna ca Sfantul Valentin se anunta romantic si linistit.

Fecioara

Nativii din zodia fecioarei sunt inspirati de planeta Marte in a lansa noi perspective interesante pentru viata de cuplu. Incepand cu ziua de 12 februarie, anxietatea schimbarii se imbina cu o exaltare a satisfacerii dorintelor ascunse in dragoste. Rezultatul ar putea fi surprizator pentru cei vizati.

Balanta

Balantele vor reactiona pozitiv sub influenta planetei Venus, care le tranziteaza zodia chiar in luna indragostitilor. Acesti nativi vor dezvolta o dependenta de dragoste si sex, vor refuza sa fie nesatisfacuti fizic si emotional si vor fi mai deschisi ca niciodata unui angajament serios in doi.

Scorpion

Planeta Jupiter aduce scorpionilor pe plan personal in februarie afectiune, dragoste mutuala si compatibilitate. Celibatarii au toate sansele de a intalni o persoana alaturi de care sa formeze un cuplu. Indiferent de statut, scorpionii sunt favorizati de astre in privinta dragostei.

Sagetator

Sagetatorii vor resimti o nevoie acuta, inca de pe data de 8 februarie, de a aduce un suflu nou in viata de cuplu. Fie ca se gandesc la noi experiente sexuale, fie ca incep sa faca planuri serioase despre viitor pe plan personal, sagetatorii vor sarbatori Ziua Indragostitilor cu pofta de schimbare.

Capricorn

Nativii din zodia capricornului sunt influentati de 3 planete in luna februarie: Jupiter, Venus si Marte. Din fericire, astrele le aduc numai lucruri bune in viata sentimentala. Vor fi mai expansivi si mai flexibili pe plan sexual, se vor simti increzatori in fortele proprii si nu vor fi la fel de distanti ca de obicei.

Varsator

Varsatorii nu se vor bucura doar in luna februarie de o activitate sentimentala si sexuala intensa. Intregul an 2012 va fi favorabil iubirii pentru acesti nativi. Intre 8 si 17 februarie, se anunta multa armonie si relaxare in viata de cuplu.

Pesti

Incepand cu data de 3 februarie, Neptun intra in zodia Pestilor si ii influenteaza puternic cel putin pana la sfarsitul anului. Din fericire, le aduce dispozitia perfecta pentru flirt, seductie, dragoste, daruire, romantism si sex. Intre 14 si 19 februarie, pestii vor fi energici, vor comunica eficient si isi vor multumi pe deplin partenerul de viata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului